Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишка до 25.

Featured Replies

Та ако може да ми предложите някаква качествена и удобна мишка до 25 лева. Само не и безжична. Ако мишката си струва и примерно надвишава с 5 лева не се чудете а предлагайте! Ако може и да е "геймърска", защото разбрах, че имали повече бутони!

Избери си от тези трите, тази която ти допада най-много.

P.S. Първата е безжична, остават последните два модела.

Редактирано от gyps (преглед на промените)

• Автор

Мерси много за отзива. Втората мишка ми хвана веднага окото. Ако някой друг е на различно мнение нека сподели, но за сега тази много ми хареса!

Отивате в някой магазин,където има голям избор на мишоци.Поискайте да хванете и подържите в ръката си някои от тях,които ви допадат.Така ще разберете коя ви е най-удобна.

• Автор

Май няма да ми разопаковат чисто нови мишоци, за да ги барам с мръсни ръце.

Пък и аз имам проблеми с хората и не излизам от у нас. :D

• Автор

Хора моля ви се! Прегледах отзивите за тези мишки E-Blue - ми след 1 година се преебават. Аз с мишка от 10 лева карам 2 години. Горната не мисля, че ще ми е удобна, защото е прекалено широка.

Хора моля ви се! Прегледах отзивите за тези мишки E-Blue - ми след 1 година се преебават. Аз с мишка от 10 лева карам 2 години. Горната не мисля, че ще ми е удобна, защото е прекалено широка.

Е така е при Game мишките. Чупят се след няколко месеца да 1 година. Отиваш и си вземаш нова.

моята се води gaming и е Delux M555 от доста време я имам и съм много доволен сега особено като си взех пад на Steelseries чувството е че съм с мишка от 160 лв.! :)

Редактирано от Vanquisher (преглед на промените)

• Автор

Е така е при Game мишките. Чупят се след няколко месеца да 1 година. Отиваш и си вземаш нова.

Коста радвам се, че помагаш.

1. Не се казвам Коста.

2. Помагам ти, за да не се чудиш защо така се развалят мишките. Отговора е много лесен. Казва се производство. Прави се евтино, чупи се бързо, хвърля се на боклука и се купува ново.

Тази тенденция не е само при мишките. Да не говорим, че си зависи и от самия геймър. Ти удряй мишката като играеш, пък очаквай после да не се развали.

Вчера ми пристигна тази мишка в комплект с клавиатура от същият производител. Преди да я поръчам съм прочел всички отзиви за нея, като теб. Игнорирам мненията на такива потребители, който по една или друга причина са си прецакали периферията. Както е написано в спецификацията - има 3 млн. цикъла на живот, много запален геймър може и да ги направи за една година - но ти едва ли. В крайна сметка ти си решаваш какво да избереш.

• Автор

:D Нареди ме. Но слушай аз сега кво ще ти кажа. :D

1. Фамилията ти е костов, за това и от там дойде прякора.

2. Не съм удрял мишки докато играя.

3. Да беше поне писал, че си ми едтнал поста.

4. Радвам се, че помагаш :D

Вчера ми пристигна тази мишка в комплект с клавиатура от същият производител. Преди да я поръчам съм прочел всички отзиви за нея, като теб. Игнорирам мненията на такива потребители, който по една или друга причина са си прецакали периферията. Както е написано в спецификацията - има 3 млн. цикъла на живот, много запален геймър може и да ги направи за една година - но ти едва ли. В крайна сметка ти си решаваш какво да избереш.

След това твое мнение най - вероятно утре я поръчвам! Благодаря ти!

Казвам в общия случай. Не очаквай чудеса от мишка за 25 лв. А и както казах така се правят нещата в момента.

Е, ми вие цялата тема сте я разнищили ... 

За да не съм капо, ще обобщя

Казвам в общия случай. Не очаквай чудеса от мишка за 25 лв. А и както казах така се правят нещата в момента.

Не очаквам чудеса нито от мишка за 25 лв, нито от лаптоп за 25 000.

Аз и от Иисус не очаквах, макар че той ти правеше.

Както ми каза една продавачка (купувах си друго, ама все тая) - "Ти де не си купуваш ...  (мишка) за цял живот?"

Е, ми вие цялата тема сте я разнищили ... 

За да не съм капо, ще обобщя

Не очаквам чудеса нито от мишка за 25 лв, нито от лаптоп за 25 000.

Аз и от Иисус не очаквах, макар че той ти правеше.

Както ми каза една продавачка (купувах си друго, ама все тая) - "Ти де не си купуваш ...  (мишка) за цял живот?"

Аз не, но постващия иска да държи поне 2 години.

Аз не, но постващия иска да държи поне 2 години.

Ми да си я държи - в шкафа или на телевизора (отгоре) - не 2, 20 години няма за мръдне (освен при земетресение)

Наскоро си рових из къщи - като гледам колко пари съм дал за дискове (4-5 шпиндела, ама големи) - лошо ми стана.

Е, аре ся, да не очаква чудеса от мишка за 25 лева... Ми моята A4-ка за 10 лева (нямаше и толкова) е почти без драскотина и работи вече втора година, а я търкалям навсякъде с лаптопа ми когато съм на общежитието, като се върна вкъщи за 1 седмица или за повече, си я слагам на настолното PC и почти винаги карам с нея.

Баси шибаните боклуци, щом мишка за 25 лева се разваля за 1 година...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.