Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Micro SD карта - нищо не я открива...


Препоръчан отговор

Привет!

 

Става дума за SD картата която до снощи беше в телефона ми и работеше нормално, докато не реших да прехвърля малко информация от паметта на телефона върху нея(картата), тогава прехвърлянето беше прекъснато с надпис "Неуспешно прехвърляне!" и после се появи надписа "Повредена SD карта".

До тук нищо невиждано поне за мен. Извадих я от телефона, мушнах я в четеца а него в компа, появи се като нов диск и искаше форматиране, рекох си ок ше я форматирам, ама първо да пробвам да си докопам информацията(имам си една програмка за такива случаи "EaseUS Partition Table Doctor"), хубаво инсталирах програмата, мушкам пак четеца с картата - Йок карта - излиза така сякаш картата я няма в четеца(тоест иска да се слжи карта). Рестартирах комп, слагах в телефона, в разни други устройства, нищо не я засича, просто все едно я няма.

Та има ли надежда за тая карта или да я мятам в кофата?

 

Картата е Kingston micro SD 4gb.

 

Благодаря на всички за отделеното време! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много често се случва да се затрие MPT (мастър партишъна), и оттам да не се разпознава паметта. В този случай ми изглежда на това. Поправимо е но стига да ви се занимава, в нета информация колкото искате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много пъти ми се е случвало карта, работеща с едно устройство, да не бъде разпозната или поне да не чете коректно от друго. Понякога даже еднакви.

Щом казваш, че и на телефона не става - явно е за кофата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 месеца по-късно...

Здравейте приятели, 

 

 

 Имам много голям проблем с моята Mircro SD карта 2 GB. 

 

Картата си работеше перфектно на телефона до събота 22.11.14 г., когато бях поканен на рожден ден. 

Там искахме да слушаме музика от моята карта. Сложихме картата в една майка и я пъхнахме в компютъра. Слушахме музика и в следващия момент, когато извадих картата и сложих в телефона - всички файлове които бяха в папки , не се отварят от телефона. Папките се появяват по следния  начин, на пример: My music.exe

 

Имал ли е някой подобни случай и как се е справял с тях. Моля да сподели тук. 

Ще му бъда много благодарен, защото имам много важно инфо в тази карта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...