Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за мнения за Huawei Ascend P7 / предложение за друг телефон

Featured Replies

EDIT:

Е, да се смееш ли, или да плачеш...

Току-що ми звъннаха - объркали се. Дали ми информация за G3, после си разбрали грешката и ми се обаждали да ми се извинят. И в последния наличен магазин нямали G2 с 32 GB памет, нито Nexus 5. Ако ще е на свободна продажба, по-добре да изчакам, докато HTC-то се скапе, което може да е утре, а може да ме кара и още две години. Или докато не се появи нещо друго като възможност.

Хах смешници тотални.Ама то всички са тъй де, не само ГлобулЪ. Не знам защо се занимаваш с тях ами не си вземеш от някой сериозен сайт.

пп. Относно Сонито, наистина голямо плюене в тия форуми, и смея да не се съглася с повечето. Загрява не повече, от другите телефони. Даже  Нексус 5 загрява много повече ако става на въпрос!!! Погледни Z1 флагмана , в момента е по-евтин от Compact версията, и също един от телефоните които си струват парите!! 

• Автор

Не, преподписах вече - само преподписване, без телефон - засега. Z1 гледах сутринта, но той още е с TFT-екран. Препоръчаха ми го в един от магазините, но категорично го отказах. С Nexus съм работил няколко часа, не забелязах да загрява чак толкова. Да, леко затопля, но това май всеки смартфон го прави, или поне тези, с които аз съм работил. Не стига до изключване. HTC-то ми е изключвало само веднъж, и то тогава бях на път, телефонът беше на стойката, включен на заряд в запалката, с пусната навигация, като говорехме от време на време, а аз карах срещу слънцето при поне 32-33 градуса. Тогава видях за първи и последен път да му се включи защита.

• Автор

Така.

В крайна сметка наистина реших да не се занимавам повече с нашите умници и вече платих това.

k1xbij8.jpg

screenshotb1i4w.jpg

Има ревю и при нас.

Надявам се да съм направил правилния избор.

Още веднъж благодаря на всички участвали в темата!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Приятелю, идеално е това.

Мислех да пиша още онзи ден, че не трябваше от този сайт да го поръчваш, но се въздържах.

Апарата е на 100% гарантиран, че не е менте само ако е купен от ibuygou.com или от micentre.bg.

От първия сайт съм купувал два апарата и няколко аксесоара и всичко е брилянтно с поръчка, пари и доставка.

Съпорта им е невероятно отзивчив и хората правят всичко възможно да задоволят капризите и желанията на всеки клиент и по гаранционното обслужване също.

Спирам до тук.

Ако имаш нужда от още подробности драсни ми на лично и ще поговорим надълго и нашироко.

Надявам се да съм бил полезен!  :)

пп. Не на последно място - цената ще е по-ниска за 64 гигабайта, но бял.

Черния е на преордер все още и се чака пускането му за продажба.

Мен лично черния повече ме кефи, но до сега все бели съм взимал, защото плащане сега, а получаване някога си не ме кефи.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Автор

Мне, не искам бял телефон. algor, ще досаждам на лични, видяло се е. :)

Заповядай, няма проблем.

За черния се чака, няма производство, но всеки момент трябва да тръгне нормалното зареждане и продажба.

А и никой не го е виждал все още, което си е кофти все пак, защото за мен поне между черно и черно има огромна разлика.  :)

• Автор

Не, тоя вече ми идва много голям - 5,5 инча и доста висока рамка. Иначе всичко останало му е супер.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Доживях.

Днес се радвам на две събития - китайците най-после ми върнаха парите за несъстоялата се заради невярната информация покупка на Xiaomi-то и най-накрая получих новия телефон.

Това G2 се оказа доста дефицитна стока. В доста български онлайн-магазини беше обявено, че го имат в наличност, а след поръването му ми го отказваха, защото го нямали на склад. Накрая със съдействието на algor го поръчах успешно и след 4 дни чакане благополучно пристигна, макар и със зарядно за Корея. Сега ще ида да му намеря един адаптер.

Лошото е, че в момента съм затрупан с работа и няма да имам време да си играя с него може би до края на седмицата. Дотогава ще карам със старото HTC...

Още веднъж хиляди благодарности на algor за неоценимата помощ!

8AF6_542AB082.jpg    8FD8_542AB082.jpg   BE84_542AB082.jpg

4E49_542AB082.jpg   0298_542AB082.jpg   EF02_542AB880.jpg

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Със здраве да го ползваш, много добро телефонче :)

Ванка , честито и от мен. Добре че не взе оня източник на пряка реч като мен! Щяхме да сме - двама, будалите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.