Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербо в Арсенал!

Featured Replies

Нападателят на Байер Леверкузен Димитър Бербатов ще премине в Арсенал, съобщават германските медии.

Шефът на скаутите на английския клуб Тони Адамс наблюдава за четвърти път футболист "номер 1" на България в мача с Нюрнберг (2:2) и остана изкюлчително доволен от неговите изяви.

Според неофициална информация двата клуба вече преговарят за трансфера на Бербатов. Българският национал трябва да замени Тиери Анри, който най-вероятно ще напусне артилеристите и ще поеме към Барселона или Ювентус.

За да вземе голмайстор номер 2 в Бундеслигата, лондонският гранд е готов да даде дори по-голяма сума от заложените в контракта 16 милиона евро за предсрочно освобождаване на нападателя.

Друг играч на "аспирините" - Йенс Новотни, пък има предложение от Фенербахче. 32-годишният защитник е желан от германския наставник на турския гранд Кристоф Даум

източник: Нетинфо Спорт

Кои са тия "германски медии"? Аз така мога да кажа,че афганистанските медии са съобщили,че брат ми - Трънчо Ритнитопковски отива да играе в Милан.

Аман от тия журналистите!

А аз днес по радиото слушах , че Тотнъм са приготвили 8 милиона лири и е много вероятно да иде там Бербо ..

И аз тва викам : "Кой го казва това, след като никъде не пише нищо"

Щом тук пише само, че Арсенал се интересува от Thuram (Юве) и нищо за Бербо, тогава къде го видя това.

В http://www.arsenal.com/ пак нищо . cool.gif :bye:

Е добре ще е да отиде в любимият ми английски отбор (Арсенал), да подсили малко атаката и все пак няма да може да замени магьосникът Анри. Като се сетя, че по едно време ме бъзикаха, че Арсенал по-скоро ще вземе първото място във Франция отколкото в Англия (заради националността на над 90% от играчите) поне сега ще стане малко по интернационален, а в Тотнъм мисля че няма да успее да се доразвие сериозно. Ще следим пресата и ще видим какво ще стане.

Е добре ще е да отиде в любимият ми английски отбор (Арсенал), да подсили малко атаката и все пак няма да може да замени магьосникът Анри. Като се сетя, че по едно време ме бъзикаха, че Арсенал по-скоро ще вземе първото място във Франция отколкото в Англия (заради националността на над 90% от играчите) поне сега ще стане малко по интернационален, а в Тотнъм мисля че няма да успее да се доразвие сериозно. Ще следим пресата и ще видим какво ще стане.

И на мен ми е любимият отбор ;). Абсурдно е да се мисли, че може да замени Анри (едва ли някой ще може). Междудругото и аз го четох това някаде :whist:

• Автор
И аз тва викам : "Кой го казва това, след като никъде не пише нищо"

Щом тук пише само, че Арсенал се интересува от Thuram (Юве) и нищо за Бербо, тогава къде го видя това.

В http://www.arsenal.com/ пак нищо . cool.gif :bye:

Мисля , че съм посочил източника ! А и побликувах темата ,защото в Нетинфо тя бе водеща и мислех ,че ще ви е интересна , но уви..... sad.gif През Януарския трансферен прозорец също се говореше за евентуален трансфер на Българският нападател у Англииския гранд .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.