Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон за слушане на музика.

Featured Replies

Искам да купя телефон които ще използвам главно за слушане на музика колебая се между моделите sony experia e1d2005 nokia lumia 630 i alcatel c 5 музиката ще я слушам главно преез слушалките трябва ми тел със издражлива батерия за музика,някаде около тяхния ценови клас.За интернет ще го ползвам малко.Вашето мнение?

Редактирано от georgiklos (преглед на промените)

Искам да купя телефон които ще използвам главно за слушане на музика колебая се между моделите sony experia e1d2005 nokia lumia 630 i alcatel c 5 музиката ще я слушам главно преез слушалките трябва ми тел със издражлива батерия за музика,някаде около тяхния ценови клас.За интернет ще го ползвам малко.Вашето мнение?

HTC Desire X има доста добра батерия и аз съм доволен от него що се отнася до музиката :) И мисля е по-евтин

Вземи Lumia ,защото е Windows 8.1 който е значително по-лек. Телефоните от нисък клас с андроид са лагави. Моята препоръка е Lumia 520 или 525. 

От посочените само нокията ми се изглежда добре. Другите марки и двете съм ги притежавал - макар и не същите модели и не съм очарован. Въпреки че сонито ми вадеше хубави звуци... проблемите ми с него не успяха да компенсират този факт. Всъщност имам и Нокия С7, който е доста стабилна машинка във всички отношения. Единственият проблем е, че не е с андроид и малко ограничен от към глупави софтуерчета за развлечения... За това препоръчвам нокията ако си се спрял на тези.

Ако не - с 2 ръце гласувам за първото предложение HTC Desire X

Редактирано от sheky (преглед на промените)

Както виждате пикселите при 630 са по-големи от тези при 525 и си личат. Пък и дизайна на 5-цата е по-добър според мен. 

Lumia_630_vs_520_lede.jpg?itok=i_wWwbfn

Вземи Lumia ,защото е Windows 8.1 който е значително по-лек. Телефоните от нисък клас с андроид са лагави. Моята препоръка е Lumia 520 или 525. 

Е, щом смятате така. СИгурно сте има 10-тина такива телефона. И сякаш този лаг (ако го има) оказва катастрофално влияние върху възпроизвеждането на музика... Хайде малко по-сериозно,а

Е, щом смятате така. СИгурно сте има 10-тина такива телефона. И сякаш този лаг (ако го има) оказва катастрофално влияние върху възпроизвеждането на музика... Хайде малко по-сериозно,а

Хах ами това мнение съм го добил от телефони ,като Galaxy S2 , 3 и 4. Като се качи някое друго приложение и почват да забиват! Не му трябва телефон от нисък клас с андроид. Казвам го от ОПИТ! 

Няма значение ,за какво зима телефона ,нали въпроса е да му препоръчаме възможно най-доброто от този ценови клас. Сега какво ще отречете ,че Windows е по лек от Андроид ли? 

• Автор

главно ще го използвам за музика почти нищо друго няма да правя рядко ще го ползвам за нет можете ли да ми кацете сонито как е за музика

Хах ами това мнение съм го добил от телефони ,като Galaxy S2 , 3 и 4. Като се качи някое друго приложение и почват да забиват! Не му трябва телефон от нисък клас с андроид. Казвам го от ОПИТ! 

Няма значение ,за какво зима телефона ,нали въпроса е да му препоръчаме възможно най-доброто от този ценови клас. Сега какво ще отречете ,че Windows е по лек от Андроид ли? 

След като не сте имал опит с конкретния модел, който споменах, моля да си спестите такива обобщаващи мнения! не знам как ги инсталирате тези приложения, но аз за повече от година и половина не съм имал проблем с моя

ок а нещо за сонито или то хич не си струва

Sony правят страхотни телефони ,аз съм им голям фен ,но точно този ,който сте споменал не си заслужава в сравнение с Lumia. Както споменах по-горе ,Windows е по-лек камерата на Lumia e 5mp ,а на Sony 3.2 Вградената памет на Lumia e 8GB при sony е на половина едва 4. И като имате в предвид ,че във въпросната вградена памет ви е операционната система и вградените приложения . . . Lumia e логично най-добрия избор. 

А и ако решите ад вземете 525 ,което е най-добрия вариант ще разполагате с 1гб рам ,а при сонито е 512мб. Общо взето рам паметта е единствената разлика между Lumia 520-512рам и 525-1024рам. 

И какво значение има за това че телефона ще се ползва за слушане на музика ? Дали ще е с 512 Мб Рам или 1Гб от значение ли е ? Камерата пък ни най-малко ?!?

А да ,забравих да спомена и че Xperia-та поддържа до 32GB карта ,а Lumia-та до 64. 

И какво значение има за това че телефона ще се ползва за слушане на музика ? Дали ще е с 512 Мб Рам или 1Гб от значение ли е ? Камерата пък ни най-малко ?!?

Примерно при Lumia разполага с повече памет за музика ,без да се налага да взима карта. Други съществени разлики няма. 

П.С. ако е само за музика ,може да си вземе най-прост телефон ,а не подобен тъчскрийн ,който е доста по-скъп и чуплив. Музиката е само приоритет ,но както виждате той иска смартфон. Ние трябва да го посъветваме ,кой и защо е най-добър в този ценови клас. 

И аз съм фен на това да слушам музика през телефона, но няма ли да е по-евтоно да се вземе mp3 за целта?

И аз съм фен на това да слушам музика през телефона, но няма ли да е по-евтоно да се вземе mp3 за целта?

И аз съм на твоето мнение. За какво му е смартфон, като ще го ползва за музика? А предложението за слушане на музика със смартфон е отлично, дадено от "carnemo". Много добър телефон точно за тази цел. Иначе - твоето предложение. Лично мнение!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз съм на твоето мнение. За какво му е смартфон, като ще го ползва за музика? А предложението за слушане на музика със смартфон е отлично, дадено от "carnemo". Много добър телефон точно за тази цел. Иначе - твоето предложение. Лично мнение!

Взе ми го от устата - автора каза "телефон" - всички предлагат смартфони. Всеки апарат с mp3 плеър и бекъп батери ще свърши работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.