Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Андроид оптимизатор и антивирусна !?

Featured Replies

Ще ми препоръчате ли антивирусна за андроид,също така искам да попитам какво мислите за приложението-'Du speed booster',най-добрият оптимизатор за андроид ли е? :)

Не е необходим антивирус за Андроид ако си поне малко запознат, и не, въпросната програма не е най-добрата. Какъв е телефона? По-новите телефони нямат нужда от кой знае колко оптимизиране, но една много добра програма е SD Maid, дори и телефона да не е рутнат. Про версията има малко повече функции.

Ще ми препоръчате ли антивирусна за андроид,също така искам да попитам какво мислите за приложението-'Du speed booster',най-добрият оптимизатор за андроид ли е? :)

Според мен вредата от такива програми (най-вече антивирусни) е по-голяма, отколкото ползата от тях.
Ще повторя колегата и също ще кажа, че SD Maid върши работа, но не знам как ще е без root.

Други работи, които аз ползвам:

• Titanium Backup - освен за основното, което прави (резервни копия на приложенията и данните към тях), също за разкарване (или замразяване) на излишни системни приложения; без root май не може да прави нищо;
  • Greenify - за приспиване на приложения, които иначе работят във фонов режим;
  • Per App Hacking и App Settings (модули за Xposed Framework) - за настройки на всяко отделно приложение.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

...

• Greenify - за приспиване на приложения, които иначе работят във фонов режим;
  • ...

Greenify върши отлична работа, та дори и без рут, забравих да го спомена.

Greenify върши отлична работа, та дори и без рут, забравих да го спомена.

Не съм опитвал да правя тестове с root и без root, но доколкото съм чел, възможността да работи без root е с известни уговорки и засега в експериментална фаза.

Аз ползвам това:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware!Кой знае каква полза не виждам,но поне ползва малко РАМ!

• Автор

Ами няма да си инсталирам антивирусна,а за оптимизиране ползвам.Du speed booster,а някой да ми обясни какво точно прави 'Greenify' по отзивите виждам,че потребителите са доволни!  :)

Редактирано от Georgi.145 (преглед на промените)

Ами няма да си инсталирам антивирусна,а за оптимизиране ползвам.Du speed booster,а някой да ми обясни какво точно прави 'Greenify' по отзивите виждам,че потребителите са доволни!   :)

Във всяко (или почти) преносимо устройство с Android е предвиден режим Deep Sleep (дълбок сън) - в него при изключване на дисплея повечето процеси в телефона се приспиват и остава да работи само най-важното с идеята процесора да работи на "ниски обороти" (понижено напрежение и честота), за да се намали разхода на енергия от батерията. Някои приложения обаче не се "подчиняват" напълно и не заспиват лесно, в резултат на което продължават да ползват процесорно време и може да се окажеш с изтощена батерия за час-два, докато телефонът си стои в джоба ти. Greenify цели да приспи такива приложения както си му е редът - например при изключване на дисплея или от специален пряк път.

• Автор

А някой да каже нещо за Du speed booster ? :) 

• 1 месец по-късно...

А някой да каже нещо за Du speed booster ? :)

Това е много добро , но малко тежко приложение ( ползвах го няколко месеца ) . Най - доброто за целта е : Clean Master Phone Boost

Горещо ти го препоръчвам  ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.