Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте!

Правя новата машина малко на етапи, поради финансови ограничения  и непредвидени разходи :)

Дойде време за собствена RAM(от 2 седмици съм с една плочка назаем, само и само да подкарам системата :P )

За сега не са ми нужни повече от 8GB и парите, които съм заделил са около 170лв.

Каприз 1: Ако можете да препоръчате нещо от  MOST, защото мога да ползвам зловеща отстъпка.

Каприз 2: Модулите да са черни или червени. Колкото и плоско да звучи, просто това е цвета на build-а и искам да радва окото. Дъното е много красиво и всичко друго ще изглежда зле.

Засега се спрях на http://most.bg/pameti/2x4g-ddr3-2133-kingst-beast.html, на старата машина бях с HyperX и съм доволен.

Ще се ползва за гейминг и фото-обработка главно. В бъдеще ще се клоква.

До момента:

Intel Core i7-4790k

ASUS Maximus VII HERO

ATI Radeon HD4870 (знам, знам - следващото в списъка е. One crisis at a time.)

SSD Samsung 840 EVO 120GB

HDD Seagate 500GB

PSU Corsair CX600

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...

Каприз 2: Модулите да са черни или червени. Колкото и плоско да звучи, просто това е цвета на build-а и искам да радва окото. Дъното е много красиво и всичко друго ще изглежда зле.

Това не мога да го разбера. Нямате пари, но имате капризи. И кое е важно за една система: цвета вътре или стабилността и скоростта?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това не мога да го разбера. Нямате пари, но имате капризи. И кое е важно за една система: цвета вътре или стабилността и скоростта?

Друго си е всеки ден да си отваряш кутията и да се радваш на прескъпите части, които нивга няма да влязат в употреба. :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Следващото ми дъно ще е червено геймърско и с червени корсарки. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия плочки са по-добри G.SKILL 2x4G Ares 1600MHz , а ето черни и червени - Corsair DDR3 1866MHz 2x4GB Vengeance Pro Red

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само да вметна, че към този момент на игрите им е все тая дали

ще сложиш рам памет със по-голяма честота от 1600. (DDR4 включително)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Даа, наистина kingston-a има по-лоши тайминги от тези, но за съжаление ги няма в MOST. Иначе и аз бях метнал поглед на гореспоменатите "червени корсарки" :D Тук възниква въпроса до колко ще усетя някаква сериозна разлика в производителността, която да си разликата в цената, защото hyperx-a ми излиза около 100лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Процесора,който ползвате с боксово охлаждане ли е и при какви температури оперира ?

До момента:

Intel Core i7-4790k

ASUS Maximus VII HERO

ATI Radeon HD4870 (знам, знам - следващото в списъка е. One crisis at a time.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За момента е боксов, да. IDLE/леко натоварен около 40 градуса. Stress test вдига до 78-80 градуса.

ЕДИТ: и пастата е заводската.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм, че точно този модел е бил доста бъгав, но да бъда честен и аз бих го взел.. Просто късмет с партидата е :) (HyperX-а)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...