Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на RAM 2x4GB до 170лв

Featured Replies

Здравейте!

Правя новата машина малко на етапи, поради финансови ограничения  и непредвидени разходи :)

Дойде време за собствена RAM(от 2 седмици съм с една плочка назаем, само и само да подкарам системата :P )

За сега не са ми нужни повече от 8GB и парите, които съм заделил са около 170лв.

Каприз 1: Ако можете да препоръчате нещо от  MOST, защото мога да ползвам зловеща отстъпка.

Каприз 2: Модулите да са черни или червени. Колкото и плоско да звучи, просто това е цвета на build-а и искам да радва окото. Дъното е много красиво и всичко друго ще изглежда зле.

Засега се спрях на http://most.bg/pameti/2x4g-ddr3-2133-kingst-beast.html, на старата машина бях с HyperX и съм доволен.

Ще се ползва за гейминг и фото-обработка главно. В бъдеще ще се клоква.

До момента:

Intel Core i7-4790k

ASUS Maximus VII HERO

ATI Radeon HD4870 (знам, знам - следващото в списъка е. One crisis at a time.)

SSD Samsung 840 EVO 120GB

HDD Seagate 500GB

PSU Corsair CX600

Редактирано от vboykov (преглед на промените)

...

Каприз 2: Модулите да са черни или червени. Колкото и плоско да звучи, просто това е цвета на build-а и искам да радва окото. Дъното е много красиво и всичко друго ще изглежда зле.

Това не мога да го разбера. Нямате пари, но имате капризи. И кое е важно за една система: цвета вътре или стабилността и скоростта?

• Автор

Добре, предложения за нещо по-стабилно от това, на което съм се спрял? Kingston не са куча марка...

Това не мога да го разбера. Нямате пари, но имате капризи. И кое е важно за една система: цвета вътре или стабилността и скоростта?

Друго си е всеки ден да си отваряш кутията и да се радваш на прескъпите части, които нивга няма да влязат в употреба. :D

Следващото ми дъно ще е червено геймърско и с червени корсарки. :)

Редактирано от Selena&Vanko (преглед на промените)

Само да вметна, че към този момент на игрите им е все тая дали

ще сложиш рам памет със по-голяма честота от 1600. (DDR4 включително)

• Автор

Даа, наистина kingston-a има по-лоши тайминги от тези, но за съжаление ги няма в MOST. Иначе и аз бях метнал поглед на гореспоменатите "червени корсарки" :D Тук възниква въпроса до колко ще усетя някаква сериозна разлика в производителността, която да си разликата в цената, защото hyperx-a ми излиза около 100лв.

Взимай ги от Мост, тази рам за тези пари си е перфектно.

Процесора,който ползвате с боксово охлаждане ли е и при какви температури оперира ?

До момента:

Intel Core i7-4790k

ASUS Maximus VII HERO

ATI Radeon HD4870 (знам, знам - следващото в списъка е. One crisis at a time.)

• Автор

За момента е боксов, да. IDLE/леко натоварен около 40 градуса. Stress test вдига до 78-80 градуса.

ЕДИТ: и пастата е заводската.

Редактирано от vboykov (преглед на промените)

Чувал съм, че точно този модел е бил доста бъгав, но да бъда честен и аз бих го взел.. Просто късмет с партидата е :) (HyperX-а)

Редактирано от S0uL (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.