Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

4.6 - 4.8

ще го сложа но другата седмица като купя термо паста

4.6 ама cache  ratio_то колко ти е ? 

Щото моя на 4.6 на ядро и 4.6 на кеша не му пипам волтажа .Стоковия волтаж на моя е 1.211 волта.За да работят  ядрата на 4.7 и 4.7 на кеша му трябват само 1.235 волта..За 4.8 на ядро и 4.8 на кеш вече отивам на 1.3 волта на ядрото и 1.27 волта на кеша.Ама температурата се покачва доста а съм със водно.Едно аверче има същия като моя i7 4790k но неговия волтаж е 1.117 :( ама се клоква по-зле от моя :) 

пп

Ако искаш висок клок на ядрото по-добре не пипай много кеша

Редактирано от tux (преглед на промените)

• Автор

4.6 ама cache ratio_то колко ти е ?

Щото моя на 4.6 на ядро и 4.6 на кеша не му пипам волтажа .Стоковия волтаж на моя е 1.211 волта.За да работят ядрата на 4.7 и 4.7 на кеша му трябват само 1.235 волта..За 4.8 на ядро и 4.8 на кеш вече отивам на 1.3 волта на ядрото и 1.27 волта на кеша.Ама температурата се покачва доста а съм със водно.Едно аверче има същия като моя i7 4790k но неговия волтаж е 1.117 :( ама се клоква по-зле от моя :)

пп

Ако искаш висок клок на ядрото по-добре не пипай много кеша

Аз кеша не го пипам изобщо.
  • Автор

Ново постижение този път на 4,4Ghz със стоково охлаждане и Cache Speed от 3,2Ghz на 4,0Ghz и вграденото видео клокнато на 1500Mhz kato стоковата честота е 1000Mhz и успешен Prime95 от 11:52 часа до 19:27 Часа

Редактирано от MachineZZ_BG (преглед на промените)

Ново постижение този път на 4,4Ghz със стоково охлаждане и Cache Speed от 3,2Ghz на 4,0Ghz и успешен Prime95 от 11:52 часа до 19:27 Часаattachicon.gifБез име.jpgattachicon.gifБез име 1.jpg

С коя версия на prime95 си ?Защото аз по принцип не тествам със последния prime95 заради avx2 поддръжката (ще ми изпържи процесора)

пп

Сега видях че,твоя проц няма avx2

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.