Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Лепило за пластмаса


Razumceto

Препоръчан отговор

Аз ползвам от ония моментните лепила, за марка не мога да кажа конкретно - те всички вършат работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво ще лепиш - повечето от лепилата, които са в масова продажба, не вършат трайна работа при лепене, най-вече ако материалите са подложени на натиск, пък дори и лек да е.

Често ползвам по един или друг повод лепила и бих препоръчал прозрачния Poxipol, който като че ли най-рядко ме е подвеждал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно Poxipol е много добро решение, но ако ти трябва за лепене на нещо обемно и за т.нар.  "производствени" нужди си купи Moment Fix

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все пак за каква пластмаса става въпрос.  Универсални лепила няма !

Да, така е!

Под названието пластмаса се мъдрят доста продукти с уникално различни качества и свойства! Има такива който посмъртно няма да залепиш със моментно лепило. При други има само привидно залепяне!

Все пак ако става въпрос за обикновенна пластмаса на някой битов уред, то мисля, че със задачата ще се справи всяко моментно лепило, че дори и най - евтиното!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 година по-късно...

Здравейте.

Незнам дали тук е мястото където да пиша,но искам да попитам за едно лепило за обувки ако го знаете случайно,да ми кажете далли го бива

ТИГРОСТИК ТА 010 или ако може да предложите някое друго да залепи здраво и да държи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, niksata98 написа:

...или ако може да предложите някое друго да залепи здраво и да държи.

Лепих преди време едни патъци на жена ми с класически (т.е. взети от приятел-обущар) обущарски лепила, ама не стана нищо. Залепих с вече коментираното Poxipol (безцветното) и стана от първия път. Пробвай, не струва кой знае колко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...