Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оригинални парфюми на нормални цени

Featured Replies

Може ли да ми предложите интернет магазин,от където да продават 100% оригинални парфюми на нормални цени.Казвам нормални, защото считам тези в мола и други парфюмерии за силно завишени.В интернет за малко време попаднах на много такива сайтове,но съм сигурен,че повече от тях продават пълни боклуци и,ако някой е ползвал,или знае за качествен такъв,моля да сподели.Мерси предварително!

Може ли да ми предложите интернет магазин,от където да продават 100% оригинални парфюми на нормални цени.Казвам нормални, защото считам тези в мола и други парфюмерии за силно завишени.В интернет за малко време попаднах на много такива сайтове,но съм сигурен,че повече от тях продават пълни боклуци и,ако някой е ползвал,или знае за качествен такъв,моля да сподели.Мерси предварително!

http://www.fragrancedirect.co.uk/

Тоя сайт гледам има и българска версия.От тук пазарувал ли е някой?

Toзи сайт освен леката прилика в името, няма нищо общо с fregancedirect 

Редактирано от snipi (преглед на промените)

Благодаря и аз! Тъкмо ще трябва да си купувам и аз от Англия.:-)

Ако си в Англия , пиши на личен , да ти пратя нещо още по-добро !!!!

Иначе фрегансдиректа има 2 много големи плюса. Първия е че са директен вносител , и шанса за реплика е нулев , а втория е че при покупка ти дават , ваучер за 10-20 паунда намаление за следваща покупка. И като се има в предвид , че си правят доста сериозни отстъпки, можеш да вземеш парфюм който, струва 40-50 паунда в др магазини , тука за 5-10 :)

Редактирано от snipi (преглед на промените)

Точно този, който искам е "намален" с 7 паунда, в Amazon е дори по-евтин с цели 2 паунда, но понеже тоа не е техника, смятам да взимам от специален за целта онлайн магазин.;-)

Ако си в Англия , пиши на личен , да ти пратя нещо още по-добро !!!!

Иначе фрегансдиректа има 2 много големи плюса. Първия е че са директен вносител , и шанса за реплика е нулев , а втория е че при покупка ти дават , ваучер за 10-20 паунда намаление за следваща покупка. И като се има в предвид , че си правят доста сериозни отстъпки, можеш да вземеш парфюм който, струва 40-50 паунда в др магазини , тука за 5-10 :)

Може ли да ми предложите интернет магазин,от където да продават 100% оригинални парфюми на нормални цени.Казвам нормални, защото считам тези в мола и други парфюмерии за силно завишени...

Най-добре е да си купиш или някой да ти купи от безмитните магазини по летищата. Гледам сега цените в посочения сайт на определени марки и виждам, че са по-скъпи от тия по аерогарите (Франкфурт, Париж, Осло, Виена, Амстердам) с около 8-10%. А и друго си е на място да го видиш какъв е.

От български интернет магазин веднъж купих любимия си парфюм и със сигурност няма да повторя - на цена го докарват горе-долу, че и шишето е видимо същото, само дето надписите са различни (дребния шрифт е изял не една и две глави), а миризмата няма абсолютно нищо общо с оригинала.

Най-добре е да си купиш или някой да ти купи от безмитните магазини по летищата. Гледам сега цените в посочения сайт на определени марки и виждам, че са по-скъпи от тия по аерогарите (Франкфурт, Париж, Осло, Виена, Амстердам) с около 8-10%. А и друго си е на място да го видиш какъв е.

От български интернет магазин веднъж купих любимия си парфюм и със сигурност няма да повторя - на цена го докарват горе-долу, че и шишето е видимо същото, само дето надписите са различни (дребния шрифт е изял не една и две глави), а миризмата няма абсолютно нищо общо с оригинала.

Не знам за какви летища ми говориш, ама на Gatwick, Luton, Heathrow, Stansed и това на Манчестър цените са ...... огън. Не знам от лични наблюдения ли го казваш или просто си чул, но това което каза изобщо не важи за UK, и не само за парфюмите, ами изобщо за всичко !!!

Не знам за какви летища ми говориш...

За Англия не знам, все още не съм бил там, но лично съм купувал козметика от всички изброени от мен по-горе летища и не говоря наизуст. Някои стоки са наистина безумно скъпи (0,5 л вода средно е 4 евро на летището във Франкфурт, например), но козметиката е на много добри цени и с гарантиран произход.

Няма да споменавам марки, за да не се брои за реклама, но последно купувахме от летището в Рига, където в магазина на веригата Х имаше страхотна промоция и за 200-220 евро купихме цяла чанта с парфюми и други неща, които дори не знам как се наричат ;). А във Франкфурт си взех 2 броя от моя си на цена, както писах по-горе, около 10% по-евтино от тия в сайта, който сочиш в коментар 2.

За Англия не знам, все още не съм бил там, но лично съм купувал козметика от всички изброени от мен по-горе летища и не говоря наизуст. Някои стоки са наистина безумно скъпи (0,5 л вода средно е 4 евро на летището във Франкфурт, например), но козметиката е на много добри цени и с гарантиран произход.

Няма да споменавам марки, за да не се брои за реклама, но последно купувахме от летището в Рига, където в магазина на веригата Х имаше страхотна промоция и за 200-220 евро купихме цяла чанта с парфюми и други неща, които дори не знам как се наричат ;). А във Франкфурт си взех 2 броя от моя си на цена, както писах по-горе, около 10% по-евтино от тия в сайта, който сочиш в коментар 2.

Ясно!!! Но тъй като сайта е английски, мисля че не е правилно да правиш асоциация с Рига например, т.к ако влезеш ,  в най-големия литовски сайт за козметика, предполагам че цените ще са също много по-различни от английския :) И това си има що годе основателна причина и тя е СТАНДАРТА. ;)

Няма да споменавам марки, за да не се брои за реклама

Според теб Gucci, Versace, Azzaro , Dolce и т.н и т.н. ще им направим някаква реклама ако ги споменем :D :D :D 

... мисля че не е правилно да правиш асоциация с Рига например, т.к ако влезеш ,  в най-големия литовски сайт за козметика...

Не съм се ровил из латвийските сайтове (в литовската столица Вилнюс все още не съм ходил), не ми се е налагало. И мога да те уверя, че цените на козметиката на въпросната фирма (отново няма да напиша коя е, но е световен лидер) са еднакви и в Рига, и в Рим, и в Париж - твърдя го, защото пазарувам редовно.

И няма смисъл да издребняваме повече, всеки да си купува откъдето поиска.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Поразгледах и на други места и като че ли всички са доволни от въпросния fragrance direct.Само,че тия 7 лири  за доставката засега ме спират да си поръчам нещо от там.

Поразгледах и на други места и като че ли всички са доволни от въпросния fragrance direct.Само,че тия 7 лири  за доставката засега ме спират да си поръчам нещо от там.

Има много фирми които правят доставка от UK до България , за много малко пари. Примерно чифт маратонки за 2 паунда и са в БГ,

А въпросния сайт прави безплатни доставки в Англия.... Задаваш адреса на някоя от фирмите, които всичките имат офиси в Англия и така ..... доставката ще ти излезе мн по-евтина ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.