Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моят роман

Featured Replies

Здравейте!

Реших тук да постна линк към блога на сагата, която пиша в момента. Ще се радвам, ако сред вас има любители на мистериите. Разбира се, сагата има и лек пвикус на фантастика, но еднородните жанрове никога не са ми били силата. Хумор, ексцентрични персонажи и мащабни пейзажи ви очакват в "Лицата на Сандра" и първите три глави, които ще публикувам на страниците на блога. Приятно четене :)

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Овладейте словото. Жонглирайте с него като в цирка и едва тогава ще привлечете към себе си тълпа. А за сега не наричайте роман тази словестна диария, която по обем и до къс разказ не дотяга. Пълнежът от картинки доказва вашата творческа импотентност и замислени с тъмния фон внушават начало на хипноза за имбецили. Добро начало е да опитате с амфетамини. Те ще ви стимулират, ще ви концентрират на фокус, ще подтиснят сънливостта и вялостта у вас.

Aко ти си силен и душата ти е изпълнена с любов ще останеш безсмъртен, защото отново и отново ще се възродиш. За всички времена. - Profruit

• Автор

Овладейте словото. Жонглирайте с него като в цирка и едва тогава ще привлечете към себе си тълпа. А за сега не наричайте роман тази словестна диария, която по обем и до къс разказ не дотяга. Пълнежът от картинки доказва вашата творческа импотентност и замислени с тъмния фон внушават начало на хипноза за имбецили. Добро начало е да опитате с амфетамини. Те ще ви стимулират, ще ви концентрират на фокус, ще подтиснят сънливостта и вялостта у вас.

Aко ти си силен и душата ти е изпълнена с любов ще останеш безсмъртен, защото отново и отново ще се възродиш. За всички времена. - Profruit

Не е в мой стил да се защитавам, особено след като нямам нужда от защита. Стилът ви на изразяване говори достатъчно за вас самия. Твърде самоуверен, изхвърлящ се на всеки две думи, с излишно подчертан маниер на пренебрежение и самодоволство. Нима мислите, че сте прав? Защо не дадохте примери? Или не можете? Не можете да ме сравните с някого другиго? Да предложите алтернатива? Сравнете ме поне с течение, модерно днес. Не можете? Това значи, че всяка ваша дума няма стойност, както и егото ви. Това са празни думи на празен човек. Мислите си, че разбирате от литература? Идете в близката библиотека и започнете да хейтвате книгите подред. Ще си запълните загубеното време. О, да. И не си забравяйте амфетамините. Не всички имаме нужда от тях :)

• 2 седмици по-късно...
  • 8 месеца по-късно...
  • Автор

ФИНАЛ - Глава 20 - http://sandrasfaces.blogspot.com/2015/08/20.html

Надявам се след края на романа да споделите с мен своите коментари и впечатления от текста. Може да ми пишете на лично на [email protected]. Имате и пълното право да задържите всичко в себе си, както ви е удобно :) Благодаря ви, че споделихте с мен тези месеци. Беше изключителна честа за мен да пиша за вас в това време. Тая надежда следващата ни среща да е в книжарниците :)

• 1 година по-късно...
  • Автор

Не мислех да обновявам темата, но тъй като дължа новата книга именно на онези хора, които поднасят съветите си по доста неприятен начин, може би трябва да споделя това именно тук. Видях, че темата има двама последователи и това ме обнадежди. Е, ако четете любовни романи с криминален елемент, може би ще успея да Ви заинтригувам с новия си блог и новия си роман - "Богиня на хаоса" - https://advensve.wordpress.com/2017/02/26/богиня-на-хаоса-целият-роман/

Искам само да кажа за последно, че написах този роман за вас. За всички вас. Държа той да стигне до вас, поне до един човек. Не желая нищо друго.

Мисля, че това е последният ми пост.

Profruit е просто гений, не обръщайте внимание на думите му. За съжаление сте изключили опцията романа да е видим за да му хвърля едно око. Хубавото на писането е, че се подобрява при практикуване.

Преди време тук щяха да ви залеят с ласкателства, което е еднакво подвеждащо. Най-важното е на вас да ви харесва. На мен също ми се иска да пиша хубаво, но за съжаление имам страх към наркотици. Такива ти ми работи...

преди 1 час, аm-аm написа:

Profruit е просто гений, не обръщайте внимание на думите му. За съжаление сте изключили опцията романа да е видим за да му хвърля едно око. Хубавото на писането е, че се подобрява при практикуване.

Преди време тук щяха да ви залеят с ласкателства, което е еднакво подвеждащо. Най-важното е на вас да ви харесва. На мен също ми се иска да пиша хубаво, но за съжаление имам страх към наркотици. Такива ти ми работи...

Работи си линка - https://app.box.com/s/o4kq97mss4abo6omnae7rcup8odcbnvv

Наркотиците не правят таланта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.