Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

четвъртата ми история


Препоръчан отговор


Армията на Веселия роджър
Дейви Джоунс и Джак спароу продължаваха да кръстосват моретата и да поддържат мира в света.А Джедаите поддържаха мира в техния свят, а магьосниците не подозираха че нова по – голяма заплаха е надвиснала над света им. Снейп беше се срещнал с Джак и Дарт Вейдър и беше дал на Джак магическа пръчка и му беше казал заклинанието за беда. Докато кръстосвали моретата Джак и Джоунс научиха че се е появил нов по – силен противник и той се е казвал Екзар Кун.Той и неговата армия застрашавали не само света на пиратите, но и тези на джедаите и магъосниците.Те решили да потърсят пак пиратите и джедаите чрез вещите които им бяха дали за да могат да намерят света на магьосниците и да ги предупредят и да им предложат да им помогнат в битката срещу новия по – силен враг. Но Джоунс не разбра че Джак има начин да се свърже със света на магьосниците. Черната перла спря до Летящия холандец и Джак Спароу се прехвърли на Холандеца. Той отиде при Дейви Джоунс.
- Къде ще намерим джедаите и пиратите? – попита Джак.
- Не се тревожи имам начин да се свържа с тях – отговори Джоунс
- Какъв е той? - попита Джак
- Имам шлем и чрез него ще повикам джедаите – отговори Джоунс
- Много добре още сега ги извикай – каза Джак – а аз ще измисля как да повикам пиратите
Джоунс веднага отиде в каютата си за да вземе шлема. Когато отиде там и влезе в каютата той го намери на масата и го взема и веднага излезе от каютата си. Но на пътя му се изпречи Бил Търнър.
- Какво става капитане? – попита той
- Надвесила се нова по – страшна заплаха над нас и тя застрашава не само света на пиратите, но и тези на джедаите и магъосниците – отговори Джоунс
- Каква заплаха? – попита Бил
- Той се казва Екзар Кун. – отговори Джоунс – армията му ще ни нападне, а тя е многобройна.
- Ще създадем нов съюз така ли? – попита го той
- Да и той ще се казва Армията на Веселия Роджър – отговори Джоунс
- Чудесно а аз ще отида на щурвала – отговори Бил
И двата мъже се разделиха. Джоунс отиде на палубата и повика Джак. Джак отиде до него и Джоунс му показа шлема.
- Откъде го имаш? – попита го Джак
- Дарт Вейдър ми го даде за да мога да се свържа с джедаите ако има нещо – отговори Джоунс.
- Много добре – Отговори Джак – извикай ги да дойдат
И Джоунс взе шлема и го огледа за да намери копче или нещо подобно. И го намери и го включи. От шлема се разнесе ясен звук с което показа че е включен. Джоунс го поднесе до устата си и проговори:
- Дарт Вейдър чуваш ли ме, край? – попита Джоунс
От другата страна се чу ясно гласа на Вейдър:
- Чувам те и то много ясно, какво има, край? – попита го Вейдър
- Имаме проблем, още по голяма заплаха се е надвесила над нас и застрашава не само нас но и магьосниците, край? – отговори Джоунс
- Каква заплаха, край? – отговори Вейдър
- Той се казва Екзар Кун. Неговата армия е многобройна и трябва да се обединим всички за да го победим, край. – отговори Джоунс.
- Добре ще събера джедаите и ще дойдем до два часа, край. – отговори Вейдър
- Добре ще ви чакаме на корабите, край. – отговори Джоунс.
След това Джоунс сне шлема и го изключи и го постави до себе си. Джак се присъедини към него. Двамата изглеждаха много разтревожени, защото армията на Екзар Кун беше силна и към нея се бяха присъединили дементорите. Те погледнаха към морето, то беше спокойно и нямаше жива душа наоколо. Всичко беше необичайно тихо, сякаш затишие пред буря. Предстоеше им голяма битка и от нейния развой щеше да зависи дали ще оживеят или загинат. Сега оставаше да се свържат и с пиратите и магьосниците.
- Как ще се свържем с пиратите и магьосниците – попита Джоунс.
- Имам начин да се свържа с тях – отговори Джак.
Той извади от джоба си един фалшив галеон и една магическа пръчка. Джак извади ножа си и изписа на галеона: „Идвайте бързо защото имаме проблем”. След малко надписа изчезна и се появи нов надпис: „идваме след два часа и ще съберем всички”. Джак го пъхна в джоба си и насочи поглед към пръчката, която държеше в лявата си ръка. Той я насочи нагоре и каза някакво заклинание и от нея изригнаха червени искри.
Сега оставаше да чакат да получат отговор от тях. Джак прибра пръчката отново в джоба си. После се обърна към Джоунс:
- Нали пазиш пиратското знаме, което ти дадох? – попита го той
- Да ето го там до щурвала – отговори Джоунс
- Добре, искам да го издигнеш и да подготвиш екипажа за битка – отговори Джак.
- Добре – каза Джоунс
- Аз се връщам на Черната перла - каза Джак – ще каза на Барбоса и екипажа да се подготвят и да сложим знамето.
Двамата мъже си стиснаха ръцете и се разделиха. Джак отново се прехвърли на кораба си. Той затърси навсякъде Барбоса и го намери надвесен над перилата. Джак отиде до него и го хвана за рамото. Барбоса се стресна и се обърна.
- Хектор, подготви хората и кораба за атака и издигни пиратското знаме – каза му той
- Добре, отивам – отговори Барбоса.
Барбоса започна да организира хората. Те започнаха да подготвят оръжията си и почнаха да слагат муниции в оръдията. Всички бяха въоръжени до зъби. Барбоса издигна пиратското знаме на върха на мачтата. През това време Джак погледна към Холандеца и там кипеше усърдна работа. Хората на Джоунс се въоръжаваха и подготвяха оръжията и оръдията за атака. Джоунс лично издигна знамето на върха на мачтата. През това време изведнъж започнаха да се появяват магьосници. Те бяха много предвождаха ги Снейп, Минерва, Хари и синът му Албус. След тях бяха Хърмаяни и Рон с техните деца, следваха ги семейство Уизли и Драко с неговата съпруга и синът им, след тях бяха Луциус и Нарциса и много други магьосници. Снейп отиде до Джак и се здрависа с него.
- Какво става, защо ни повика? – попита разтревожен Снейп
- Имаме проблем, нова по – голяма заплаха ни е надвиснала – отговори Джак – той се казва Екзар Кун и неговата армия е многобройна и ни трябва помощта ви – след малко ще пристигнат и джедаите и пиратите.
- Добре, ще се включим в битката - отговори Снейп
Те решиха събранието да се проведе на кораба на Джак. Те щяха да измислят план за да могат да победят врага. Те знаеха, че е възможно да има жертви и поеха този риск. Щом бяха заедно те ще се бият докрай и щяха да победят. След малко започнаха да идват джедаите и пиратите. Начело на джедаите вървяха Дарт Вейдър и Люк, а начело на пиратските кораби плуваха корабите на Елизабет и черната брада – Императрица и Отмъщението на кралица Анна. Двата кораба застанаха до останалите кораби, а джедаиските кораби бяха накацали на специални платформи. Те се качиха на Черната перла, но бяха много и се наложи Снейп да прави магия за разширение на кораба. Когато се качиха всички и се здрависаха Джак извика Джоунс и той се прехвърли при тях. Джоунс се прехвърли на Черната перла заедно с още петима от неговия екипаж. Той се здрависа първо със Снейп, а после и с Вейдър и поздрави останалите пирати. След това се прехвърлиха и Елизабет заедно с Уил и още десет пирати от екипажа им. Черната брада също се прехвърли на кораба и здрависа Джак. Те са били врагове но постепенно станаха приятели и сега Черната брада беше дошъл за да им помогне. След като всички бяха се събрали оставаше им да решат кой ще поведе джедаите, магьосниците и пиратите. Те бяха многобройни и щяха да се опълчат срещу новия по – силен враг. Но все още не знаеха къде ще се проведе битката. Те щяха да чакат да се появи някакъв пратеник за да им каже къде ще се проведе битката. Джак излезе напред и се обърна към мнозинството
- Здравейте на всички – каза той – вече знаете защо сте тук – имаме нужда от водачи които да поведат пиратите, джедайте и магьосниците в битка. Това което не знаете е че Екзар Кун е привлякъл не само дементори но и магьосници и армията му е нараснала много. Сега ще кажа кои ще ни поведат в битка и искам избранниците да излязат напред. Начело на първата пиратска ескадра ще е Барбоса и аз, на втората пиратска ескадра ще е Дейви Джоунс, на третата ескадра ще са Уил , Елизабет и Черната брада. Начело на джедаите ще са Хан Соло и Дарт Вейдър. Начело на магьосниците ще са Снейп и Минерва. Нека избранниците излязат напред.
Барбоса, Дейви Джоунс, Уил, Елизабет, Черната Брада, Хан Соло, Дарт Вейдър, Снейп и Минерва излязоха напред. Джак се присъедини към тях.
- Знаете какви са рисковете, нали? – попита Джак
- Да знаем. – отговориха избранниците
- Може да загинете в битката - каза Джак
- Ще поемем риска и ще се бием до самия край – отговориха те
- Чудесно, сега остава да чакаме да се появи пратеник за да определи мястото на бойните действия. Те си отидоха на местата и зачакаха. Снейп беше се подпрял на перилата и гледаше към морето и си мислеше, дали ще успеят да победят армията на Екзар Кун. Той беше предупредил Невил да изведе учениците и учителите на безопасно място и Невил ги беше изпратил по домовете им. Надяваше се че тази битка да бъде спечелена на всяка цена, защото от това зависеше свободата на света. Той беше се замислил когато някой го хвана за рамото. Той се стресна и се обърна и видя Хари.
- Какво става, Сивиръс защо се отдели? – попита го той – за какво си се замислил?
- Дали ще успеем да го победим? – попита разтревожен Снейп
- Ще го победим, щом имаме подкрепата на толкова много храбри хора. – отговори Хари.
- Сега няма да е толкова лесно както миналите пъти – отговори Снейп – тогава на два пъти победихме, но първия път имаше много жертви. Все още ми е мъчно, че Тонкс, Ремус и Фред умряха. И толкова много жертви имаше. Но се надявам че сега ще е различно и няма да има толкова много жертви.
Докато разговаряха Джак беше се приближил до тях и беше чул какво каза Снейп. Той се обърна към него.
- Не се тревожи Снейп, ние сме много и ще победим на всяка цена – отговори Джак – готов ли си да поведеш магьосниците в атака?
- Да готов съм – отговори решително Снейп
- Добре тогава ела с нас при другите – каза Хари
- Вие отивайте, а аз ще остана още малко – каза Снейп
Джак и Хари оставиха Снейп сам и се върнаха при другите. Джоунс попита Джак защо Снейп не се присъедини към тях и Джак отговори, че Снейп искал да остане сам за малко. През това време Снейп оглеждаше хоризонта, но морето оставаше все така спокойно и не се виждаха никакви кораби. Това спокойствие го плашеше, защото знаеше че някъде надалеч имаше враг който ги дебнеше. Снейп стоеше така повече от пет минути, когато му се стори че вижда две точки, едната плаваше в морето другата летеше във въздуха. Снейп бързо се обърна и извика Джоунс. Джоунс побягна при вика му и отиде при него.
- Какво има, Снейп? – попита го разтревожен Джоунс
- Погледни натам, там се появиха два кораба – каза Снейп
Джоунс взе далегогледа и се взря в посоката, която му показваше Снейп. Там се виждаха два кораба, които се приближаваха бързо. Джоунс сне далегогледа и каза на Снейп да отиде при другите, а Джоунс да изчака корабите. Снейп отиде при другите и им каза, че се приближават два кораба. През това време корабите приближиха и спряха близо до пиратските кораби. Кораба във въздуха спря и остана неподвижен. А от другия кораб се появи моряк който държеше нещо в ръце. Той се покатери на перилата и се прехвърли на Черната перла. Джоунс го посрещна.
- Кой си ти? – попита го Джоунс
- Аз съм пратеник на Екзар Кун. – отговори моряка – искам да се срещна с всички и да им кажа съобщението
- Добре ще те заведа – отговори Джоунс
И те тръгнаха към другите и застанаха срещу тях. Джоунс се присъедини към хората си. Пратеника разви рулото пергамент и зачете
- До защитниците искам да ви кажа, че ние ще се бием до край и ще победим, а вие ще умрете. Уведомявам ви че битката ще се проведе в магьосническия свят, в района на любимото ви Училище „Хогуортс”. Когато ви победим ще го сринем със земята. Битката ще се проведе след два дена.”
Когато пратеника приключи да чете веднага се прехвърли на кораба си и замина, а кораба във въздуха и той тръгна. Когато корабите завиха и си заминаха, хората на кораба почнаха да се чудят какво да правят, но решиха да се подготвят за битката и да заминат колкото е възможно по – бързо за магьосническия свят за да се подготвят.
Джак извика Снейп при себе си и го попита:
- Как ще отидем до магьосническия свят?
- Измислил съм начин – отговори Снейп – нека джедаите да се прехвърлят на корабите си и да чакат моя сигнал.
- Добре – каза Джак.
Джак извика на джедаите да се качват по корабите и да излитат, той също каза на Джоунс, Елизабет, Уил и Черната брада да се прехвърлят на корабите си и да се подготвят. Те бързо изпълниха заповедта и се прехвърлиха обратно на корабите си. А джедаите също се прехвърлиха на корабите си и излетяха и зачакаха сигнала. Снейп излезе напред и насочи пръчката си нагоре и каза заклинание и от нея излязоха зелени искри. Това беше сигнала за тръгване. Той също направи магия за да може всички кораби да се прехвърлят в магьосническия свят. И след секунда всички кораби изчезнаха и в същото време се появиха в езерото около Хогуортс. А джедаиските кораби се наредиха и кацнаха на същите платформи. Снейп реши да слезе на брега и да отиде при Хагрид и да му каже за опасността и да подготви кентаврите за да може и те да помогнат.
- Аз ще сляза на брега и ще отида при Хагрид за да му кажа за опасността- каза Снейп – вие можете да слезете на брега и да отидете в замъка.
- Добре , но по добре да сме навън за да може да се подготвим. – отговори Джак
- Добре аз ще подготвя палатки за всички – каза Снейп
- Добре ей сега ще слезем на брега – отговори Джак.
И двамата мъже си стиснаха ръцете и Снейп слезе от кораба, а Джак каза на Барбоса и останалите и те всичките слязоха на брега. Когато слязоха на брега Снейп, Хари и Минерва направиха магии за да предпазят корабите. Снейп се зае с палатките и след две минути имаше много палатки и джедаите, магьосниците и пиратите влязоха вътре. Снейп се запъти към хижата на Хагрид. Докато вървеше се замисли колко е хубаво, че се е върнал тук, но сега им предстоеше отново да защитят Хогуортс за да не попадне в чужди ръце. Снейп си спомни, че тук се намира и гробницата на Дъмбълдор и се запъти натам за да може да направи така, че да я защити. Когато се доближи до нея той падна на колене и се наведе над нея и заплака. Спомни си за приятеля си и за това, което Снейп бе направил. Той продължаваше да плаче и да се обвинява, че е убил Дъмбълдор. Въпреки, че самия директор го е накарал да го убие. Снейп бавно се изправи и избърса сълзите си и измагьоса венец и го сложи върху капака.
- Приятелю почивай в мир. – каза Снейп
После направи магии за да я защити и се запъти към Хагрид. Когато пристигна пред къщата Снейп се изкачи по стълбите и почука на вратата. Отвътре се чу бесен кучешки лай и някой извика
- Назад Фанг, казах назад!
И вратата се отвори и отвътре се показа Хагрид. Когато видя Снейп той много се зарадва, че го вижда и го покани да влезе. Те влязоха вътре и Хагрид покани Снейп да седне когато седнаха Хагрид го попита
- Какво става, Снейп? Защо си тук? Видях те миналия път и ти каза на Невил да заведе учениците по домовете им. Какво става?
- Хагрид, нова по – голяма заплаха е надвиснала над нас – каза Снейп- затова ние се обединихме с джедаите и пиратите за да защитим Хогуортс и света
- Хогуортс е отново под заплаха, така ли? – каза разтревожен Хагрид- и кой ни напада?
- Така е – отговори Снейп – новия ни общ и много по – силен враг се казва Екзар Кун. Той е събрал многобройна армия и затова трябва да го победим на всяка цена. Искам да те помоля да говориш с Бейн за да може да организира кентаврите за да ни помогнат.
- Добре още сега отивам да го намеря, но искам и ти да дойдеш с мен. – каза Хагрид
- Добре ще дойда с теб – отговори Снейп – да тръгваме веднага.
И двамата излязоха от къщата и се запътиха към забранената гора. Когато пристигнаха до гората Хагрид почна да вика Бейн. Той продължаваше да го вика в продължение на пет минути и най – накрая Бейн се показа. Когато Бейн се приближи към двамата той ги поздрави и Хагрид и Снейп отвърнаха със същото.
- Какво става? Защо си се развикал така? – попита Бейн
- Имаме нужда от твоята помощ за да събереш кентаврите за да ни помогнат в битката – отговори Хагрид - нов по – могъщ враг ще ни нападне
- Добре ще организирам кентаврите и утре ще се видим – каза Бейн – къде ще е срещата
- Край езерото – отговори Снейп – благодаря ти, че ще ни помогнеш в битката.
- Добре тогава утре ще се видим – каза Бейн.
И те се разделиха. Бейн навлезе в гората, а Снейп и Хагрид се запътиха към къщата. Когато стигнаха там двамата си казаха довиждане, и Хагрид си влезе в къщата, а Снейп се запъти към езерото. По пътя той погледна отново към гробницата и пак заплака, но продължи напред с наведена глава. Когато пристигна до палатките той извика Джак. Джак излезе от палатката и се запъти към Снейп
- Какво стана? – попита Джак
- Говорихме с Бейн и той каза, че утре ще дойдат за да ни помогнат в битката - отговори Снейп
- Чудесно, а сега да се подготвим.
Снейп повикал Хари, Минерва, Луциус, Нарциса и Албус и те се обърнаха към замъка и започнали да казват заклинания за да защитят замъка от атаки. В същото време Дарт вейдър, който вече не носел костюма си, защото се излекувал беше облечен в бойна джедаиска униформа и раздавал заповеди на джедаите за да се подготвят, джедаите си облякоха бойните униформи и се подготвяха за битка, джедайските им мечове висяха острани на кръстовете им. Дарт вейдър беше преминал на светлата страна и беше станал истински джедаи и беше изхвърлил ситския си джедаиски меч и сега си беше направил нов светлинен меч. Той каза на Хан Соло, че той ще поведе джедаите във въздуха. Пиратите подготвяха пистолетите си и гледаха барута да стои на сухо, за да нямат проблеми. Дейви Джоунс беше организирал пиратите си и те се подготвяха усърдно. Снейп беше махнал наметалото си и беше облякъл други дрехи за да се подготви за битката. Всички магьосници преглеждаха магическите си пръчки. Целият ден мина в подготовка за битка. На другия ден пристигнаха и кентаврите водени от Бейн, а след тях се движеше Хагрид. Те пристигнаха на брега на езерото и се присъединиха към другите. Снейп излезе напред за да ги посрещне и ги поздрави. Кентаврите отговориха със същото. Всички останали се зарадваха, че ще имат нови съюзници.
- Здравейте приемам да помогнем в битката , аз ще съм водач на кентаврите – отговори Бейн
- Добре присъединете се към нас – каза Снейп
И кентаврите отидоха при останалите. Те бяха въоръжени до зъби, имаха арбалети и лъкове. Всичко беше готово за битка. Но изневиделица откъм морето, въздуха и по суша се появиха враговете водеше ги Екзар Кун. Очакваше се люта битка. Пиратите бързо се прехвърлили на корабите си и потеглиха. Първата ескадра я водеха Барбоса и Джак и те застанаха срещу първите вражески кораби. Втората ескадра я водеше Дейви джоунс и той се изправи срещу другите вражески кораби. Третата ескадра я водеха, Елизабет, Уил и Черната брада и те застанаха срещу третите вражески войски. А джедаите се качиха в корабите си излетяха тях ги предвождаше Хан Соло. А дарт вейдър предвождаше останалите джедаи по суша. Снейп и Минерва предвождаха магьосниците, а зад тях се виждаха кентаврите предвождани от Бейн. Те застанаха в редици и зачакаха. Вражеските войски първи нападнаха по суша и се завърза ожесточена битка. Защитниците се биеха храбро. Но изведнъж се показаха дементорите и те нападнаха защитниците. Но Снейп, Хари, Драко и Албус извикаха експекто патрлонум и от пръчките им излязоха покровители. Кошутата отиде на единия край, Еленът отиде на другия край, а другите покровители отидоха напред. По този начин защитниците отново нападнаха. Дарт вейдър с помощта на силата издигна няколко едри камъка и ги захвърли към вражеските войници. Войниците веднага се наведоха за да се предпазят, но няколко войника паднаха мъртви на земята. Дарт вейдър продължи да напада заедно с джедаите той извади меча си с замах и нападна един войник. И те почнаха да се бият. Дарт вейдър смело нападаше противника и му нанесе няколко рани по рамото и гърдите. Дарт вейдър умело си служеше с меча, но на няколко пъти допусна грешка и войника беше го ранил на няколко места. Дарт вейдър обаче не обръщаше внимание на раните и продължи да го напада. И мечовете им съскаха при всеки удар. Дарт Вейдър беше ранил войника на още места, но той не се отказваше и го нападаше с ярост. Те продължаваха да се бият и накрая Дарт Вейдър го промуши в сърцето и войникът падна на земята. Дарт вейдър заедно с джедаите нападнаха останалите войски и се завърза битка. Джедаите нападаха войниците и мечовете им съскаха при всеки удар. Джедайте се биеха храбро и победиха още сто войници. Екзар Кун беше нападнал Дарт Вейдър и двамата се биеха и мечовете им съскаха при всеки удар. Дарт Вейдър се биеше храбро и на няколко пъти беше го ранил. Той нанесе удар и рани Екзар Кун в гърдите, но Екзар Кун беше по – бърз и рани Дарт Вейдър в рамото. Дарт Вейдър погледна към рамото си и видя че раната беше дълбока и от нея шуртеше кръв. Той бързо си скъса парче от униформата си я превърза. След това той пак извади меча си и беше го нападнал отново. Двамата бяха опитни бойци, но Екзар Кун беше по – силен и той нанесе смъртоносен удар право в сърцето на Дарт Вейдър. И Дарт Вейдър падна покосен на земята и не се помръдна повече. Той беше мъртъв.
- Неееееееееее! – разнесе се вика на Люк и той отиде до трупа на баща си и го прескочи и застана зад него джедаите също се присъединиха към него и застанаха зад Дарт Вейдър. Люк сам поведе джедаите към битка. Люк нападна Екзар Кун и почна ожесточена битка между тях. Люк постоянно го нападаше и се стараеше да не се отдава на омразата и гнева и го нападаше. Люк продължаваше да го напада и беше го ранил още на няколко места. Мечовете им постоянно се удряха и Люк не позволяваше на противника му да напада и се биеше храбро. Люк беше го ранил още на няколко места и Екзар Кун се съпротивляваше много но накрая Люк го промуши право в сърцето и Екзар Кун падна мъртъв на земята. Люк и останалите джедаи нападаха войниците и победиха още двеста войници. А през това време в небето джедаите удържаха първата си победа и се отдръпнаха от бойното поле, но и те загубиха още хора. А на сушата Снейп поведе магьосниците в битка с другите магьосници. Техен водач беше сина на Волдемор Том младши. Снейп нападна един магьосник и се завърза битка. Снейп беше опитен магьосник и безсловесно казваше магии и нападаше противника. На няколко пъти противника отбягваше ударите на Снейп и се движеше назад, но Снейп не го оставяше на мира и го нападаше и успя да го нарани на много места. Противника също нападаше Снейп, но той умело избягваше всеки удар и снейп го рани на още места. Противника беше уморен и не успяваше да избегне всеки удар и Снейп възползвайки се от това го довърши с един удар и противника падна мъртъв на земята. Магьосниците нападаха храбро противника и успяха да убият още 200 магьосници. Снейп храбро се биеше и повеждаше магьосниците в атака и те напредваха, но изведнъж пред тях се изправи Том. Снейп го видя и го нападна. Двамата бяха опитни магьосници и двамата знаеха безсловесни магии и не беше лесно и на двамата. Снейп го нападаше, но Том отбягваше всеки удар и нанесе рани по цялото тяло на Снейп. Но Снейп продължаваше да го напада и го беше ранил на няколко места. Но силите им бяха равни и на двамата им беше много трудно да победят. Снейп го нападаше яростно но не успя да го убие и Том го нападаше и принуди Снейп да остъпи назад. Снейп храбро се съпротивляваше но накрая Том победи и уби Снейп с едно единствено проклятие. Снейп падна на земята, той беше мъртъв.
- Неееееееееее! – разнесоха се виковете на Хари и Минерва.
Минерва прескочи Снейп и застана зад него. Също и останалите магьосници застанаха зад него. Тя нападна Том, но тя беше много разтроена и бясна и не можеше да го нападне както трябва. Но бързо се окопити и го нападаше постоянно. Том изненадан от силата й отстъпваше назад. Те се биеха ожесточено и Минерва беше го ранила на няколко места и го беше принудила още да се отдръпне назад. Минерва го нападаше и Том се съпротивляваше, но на края тя го уби. Магьосниците и кентаврите нападаха останалите живи противници и накрая ги победиха и удържаха втора победа, но и те претърпяха загуби. През това време във водата пиратите също нападаха противниковите кораби и бяха потопили вече 10 кораба. Джоунс се беше прехвърлил с много пирати на противниковия кораб и беше нападнал един войник. Джоунс с един замах извади меча си и беше порязал леко войника по лакътя. войникът се отдръпна и се хвана за раната. Навеждайки се към нея за да погледне колко е дълбока. И това навеждане напред откри прекрасна възможност на Джоунс да нанесе смъртоносен удар. И мечът му свали главата на войника.
- Ха ха - засмя се Джоунс и забърса с ръка опръсканите с кръв пипала по лицето му
После той и другите пирати нападаха войниците и се биеха храбро и ги победиха и превзеха кораба. Джоунс се прехвърли на друг кораб и нападна един войник. И те почнаха да се бият. Джоунс постоянно го нападаше и го беше порязал по рамото. Войникът погледна към раната да види дали не е сериозна и това откри възможност на Джоунс да го промуши в сърцето но не улучи и меча на противника му се заби дълбоко в сърцето на Джоунс, но той не падна мъртъв
- Ха – ха – ха – измя се Джоунс – аз не мога да умра защото нямам сърце, то е скрито на безопасно място.
И той извади от себе си меча и го насочи право към сърцето на войника и го прониза и войника падна мъртъв. Но за беда един сит беше се скрил зад мачтата и беше чул какво Каза Джоунс. И тихо призова сърцето на Джоунс и когато сърцето падна в ръката му той зачака удобен момент. Джоунс и пиратите победиха войниците и превзеха и този кораб. Противниковите кораби останаха само пет. И Черната брада и Елизабет поведоха корабите в атака и се завърза битка. Двата кораба нападаха другите кораби и оръдията им постоянно бълваха огън и успяха да потопят три от петте кораба. През това време Джоунс се прехвърли на предпоследния кораб и беше нападнал един войник. Джоунс си извади меча с максимална скорост и нападна войника, но беше уморен и бързината му не беше същата. Войника на няколко пъти нападаше Джоунс, но той се съпротивляваше и беше порязал войника по бузата. Войника продължи да го напада и мечовете им звънтяха. Джоунс го нападаше и нанасяше удар след удар и беше ранил войника на още едно място. Войника погледна раната си и се разсея за момент и Джоунс се възползва от това и нанесе смъртоносен удар и прониза войника в сърцето и войника падна мъртъв на земята. Джоунс и пиратите успяха да превземат и този кораб и Джоунс се прехвърли на последния кораб. Той и пиратите нападаха войниците и ги победиха, но останаха двама души единият беше срещу пиратите, а другият беше се скрил зад мачтата. Джоунс го нападна и завърза битка. Джоунс въпреки че беше изморен той нападаше войника със същата бързина. Той си извади меча си със същия замах и нападна войника. Джоунс нападаше войника и нанасяше удари единият удар попадна право върху главата на войника и той падна мъртъв.
- Ей октопод такъв, виж какво имам – извика един глас зад Джоунс
Той се обърна и видя сита да стои до мачтата и държеше в ръцете си сърцето му.
Джоунс се изненада и уплаши и хукна към сита и си извади меча си. Но сита и не се помръдна а само се хилеше. Джоунс отиде до него.
- Дай ми веднага сърцето – изкрещя Джоунс
Но сита не се и помръдна, а извади меча си и го насочи към сърцето.
Джоунс го нападна, но сита беше по – бърз и заби меча в сърцето, но Джоунс преди да падне успя да нанесе смъртоносен удар и заби меча си в сърцето на сита. И двамата паднаха на земята мъртви.
- Нееееееееееееее! – извика Джак. Той не можеше да повярва, че Джоунс е мъртъв и заплака. После той вдигна тялото и го прехвърли на кораба си и се отправи към сушата. Той и пиратите слязоха от кораба и го положиха до снейп и Дарт Вейдър и другите жертви. Битката беше спечелена, но много храбри хора загинаха.но войната винаги взема жертви. Дават ги победените. Дават ги и победителите. Победената армия на врага остави много жертви на бойното поле. Но победителите на Армията на Веселия Роджър също понесоха свидни загуби. В битката загинаха храбрите Сивиръс Снейп, Дарт Вейдър и Дейви Джоунс, но и много други. Джак беше коленичил до Джоунс и плачеше неудържимо Барбоса беше се навел над него и му казваше да се успокои като го държеше за рамото, но Джак отказваше и продължи да плаче. Но постепенно мъката му намаля и той се изправи бавно, но продължаваше да плаче. Барбоса го прегърна и двамата отидоха при другите. През това време Люк беше коленичил пред баща си и плачеше неудържимо. Над него Лея му казваше да се успокои и да отиде с нея при другите. Но Люк отказваше и продължи да плаче, но постепенно той се изправи и отиде с Лея при другите. През това време Хари и Албус бяха коленичили пред снейп и плачеха. Над тях Минерва и Драко им казваха да се успокоят, но те не ги слушаха и продължаваха да плачат. Те постепенно се изправиха и отидоха при другите. Пиратските кораби бяха снели наполовина пиратските си знамена и гърмяха с оръдията в памет на загиналите. В небето джедаиските кораби също се присъединиха към пиратските кораби. Магьосниците вдигнаха магическите си пръчки на горе и осветиха небето. Решиха да погребат всички жертви един до друг, но Хари се извърна към мнозинството
- Искам Снейп да бъде погребан при гробницата на Дъмбълдор, защото те бяха добри приятели- каза той – а останалите ще ги погребем около тях.
Всички приеха това и магьосниците изработиха гробници и ги поставиха до тази на Дъмбълдор. Те поставиха Снейп до него, а останалите около тях. Скръбта им беше обща и всички плачеха коленичили до гробниците. После се разделиха и всеки си отиде у дома. И те успяха да запазят мира по света и заживяха щастливо до края на живота си. Но спомена за любимите им хора не избледня и те си спомняха всеки ден за тях. Така войната завърши и те извоюваха свободата си и възтановиха мира по света. Те заживяха щастливо до края на живота си. Потрет на Снейп беше се появил до потрета на Дъмбълдор, а магьосниците в памет на Дейви Джоунс и Дарт Вейдър бяха сложили техни снимки до потретите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

що не ги рарнеш да ни е по-лесно за четене

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване