Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова съвременна конфигурация за гейминг!

Featured Replies

Ок, мерси много. :)

Само недей се набутва с това умряло захранване ! Това е по-хубаво,а и 80 вата отгоре за 3 лв повече.

Оперативна памет,тези са 2 плочки,та ще имаш двуканален режим и ще е по-бързо.

Хард диска, който не е наличен ще се появи скоро. Аз също ще го купувам и писах на Ник*м. Отговориха ми че до два-три дни ще бъде наличен и ако не бързаш може да изчакаш.

Втората,но е много скъпа и няма смисъл.

Първата заслужава ли си цената или да почакам още малко за коледните промоции!

Първата заслужава ли си цената или да почакам още малко за коледните промоции!

Взимай я направо няма да намериш по-добра 970 за тези пари,освен по Коледа..

50 лв. над вашата сума. Писали сте че ще правите и видео обработка( тогава в случая може би нвидиа заради Cuda?? Някой колега трябва да отговори тук) и по нови заглавия искате да играете (какъв ви е монитора?) и затова предлагам предложение с тази карта която е по бавна около 10 % от GTX 970 но си е с двойно TDP(W) 145 W GTX 970 vs ~ 290-300 W Max TDP(W) R9 290- http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290-vs-GeForce-GTX-970.Но сметките за ток може ще бъдат по високи с R9 290 за разлика с икономичната 750 Ti. 

Обща стойност - 719.90 лв. с ДДС + http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=1|11|0|28951|4867_0_0_0_0_0_0_0_0_0|1 =  PowerColor Radeon R9 290 PCS+ Promo (не се получава нещо ББ Кода) (400 лв.) = 1120 лв. и евентуално по късно се добавя втората пръчка 4GB оперативна памет. Преценете сам. Ако не то може да си останете с вашето предложение но с леки корекции.

ПП: За захранване за 10 лв. отгоре би бил по добър избор това - EVGA 500W 80 PLUS 100-W1-0500-KR. Някой колега да се изкаже за качеството и т.н. А иначе за GTX 750 Ti StormX Dual( естествено ще можете да играете новите заглавия и с тази карта но на по ниски настройки естествено и е 65 W Max TDP - икономична) но ако я ползвате по фабрични показатели е около 37-40W Max) и едно 350 W фортронче е достатъчно za Storm X но евгата е по сред предлаганите за по бюджетните системи и се предлага то.

ПП 2: При натоварване на горната конфигурация не съм сигурен но картата е "лакома" и може перката на захранването да върти по големи обороти. Малко по мощно може би няма да е излишно( нека Колега с ОПИТ да се изкаже най сетне) и т.н А иначе може 5 лв. да се резне от машината на моничо и да се вземе дъното което съм предложил с тази РАМ 2X4G DDR3 1600 GEIL DRAGON или 2х 4GB DDR3 1600 GEIL /BULK  и още към 10-12,13 лв. смъкваме и така. Варианти много.

Редактирано от НЛО (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здравейте, успях да си взема новата машина и съм супер доволен, благодаря ви за отзивите и мненията, всичко върви на Ultra settings, вече мога и спокойно да правя видео обработка без притеснение и още куп други работи, просто не вярвах, че ще дочакам момента в които ще притежавам такава геймърска машина.

Nikem Net също много ми помогнаха, благодаря и на тях, останах с много добро впечатление.

Ето я количката, сменил съм кутията и захранването, всичко друго е от списъка на @naruto.

Остава само монитор да си закупя, защото още съм със стария 1280x1024 и удоволствието не е пълно, с такава малка резолюция.

Прикачил съм и една снимка да видите новата машина. Благодаря на всички, които се отзоваха, имаше защо ;)

post-354430-0-86971500-1421511988_thumb.

Редактирано от BiskoBeatz (преглед на промените)

Здравейте, успях да си взема новата машина и съм супер доволен, благодаря ви за отзивите и мненията, всичко върви на Ultra settings, вече мога и спокойно да правя видео обработка без притеснение и още куп други работи, просто не вярвах, че ще дочакам момента в които ще притежавам такава геймърска машина.

Nikem Net също много ми помогнаха, благодаря и на тях, останах с много добро впечатление.

Ето я количката, сменил съм кутията и захранването, всичко друго е от списъка на @monicho.

Остава само монитор да си закупя, защото още съм със стария 1280x1024 и удоволствието не е пълно, с такава малка резолюция.

Прикачил съм и една снимка да видите новата машина. Благодаря на всички, които се отзоваха, имаше защо ;)

Честито,само да те питам кутията с един или с два вентилатора върви,защото ми хареса,че е със стъкло отстрани.

• Автор

Честито,само да те питам кутията с един или с два вентилатора върви,защото ми хареса,че е със стъкло отстрани.

Първо, мерси за честитките :) Кутията върви с три вентилатора, отпред, отзад и на пода, много ме кефи, че навсякъде свети в червен неон, особено като е на тъмно е най-ефектно.

Кутията има включен вентилатор на дъното и? Ламарината би трябвало да е без отвори отдолу освен за захранването.

Ако не си се объркал спокойно може да го разкараш и да елиминираш един нарушител на тишината.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Не съм се объркал, има и включен вентилатор на дъното, но не ми пречи, ще го оставя там засега :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.