Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Хард Диска

Featured Replies

Здравейте пичове аз съм чисто нов във този сайт :)

Имам проблем от 2 месеца със Хард Диска пише ми ,че има 520 Бад Сектори.Какво трябва да направя за да се махнат??Има ли такава опция или трябва да си купа нов Хард и какви са рисковете от този хард ? :)

Трябва да си купиш нов хард диск и незабавно да прехвърлиш ценната информация от този ( ако имаш такава).

Ако хард диска ти е в гаранция ще ти го сменят с нов без да плащаш.

• Автор

Трябва да си купиш нов хард диск и незабавно да прехвърлиш ценната информация от този ( ако имаш такава).

Ако хард диска ти е в гаранция ще ти го сменят с нов без да плащаш.

Не Компютъра ми е от 2009 година :)

Аз във момента нямам финансови възможности за да го сменям ,но има ли проблем като го ползвам този Хард ??

Привет, ти сериозно ли имаш толкова лоши сектори? А харда работещ ли е? Ако е все още работещ - копирай си инфото някъде и го заменяй ... аз при повече от 5 лоши сектора изхвърлям/заменям диска ...

Не Компютъра ми е от 2009 година :)

Аз във момента нямам финансови възможности за да го сменям ,но има ли проблем като го ползвам този Хард ??

Естествено,че има проблем. Както работи ще спре и дотам.

• Автор

Привет, ти сериозно ли имаш толкова лоши сектори? А харда работещ ли е? Ако е все още работещ - копирай си инфото някъде и го заменяй ... аз при повече от 5 лоши сектора изхвърлям/заменям диска ...

Да сериозно ако искате мога да ви кажа скайпа и да видите всичко в компа няма проблеми имам доверие на всеки един от вас ,защото знам ,че разбирате и все пак за това се регистрирах при вас :)

Да сериозно ако искате мога да ви кажа скайпа и да видите всичко в компа няма проблеми имам доверие на всеки един от вас ,защото знам ,че разбирате и все пак за това се регистрирах при вас :)

Няма какво да ти правим в компютъра. Инсталирай си програмата HD Tunes. Тя ще покаже, дали имаш проблеми с хард диска.

Като цяло наличието на лоши сектори не вещае нищо хубаво. Както са ти препоръчали хората НЕЗАБАВНО прехвърляй информацията на някакъв носител защото може да я загубиш завинаги във всеки един момент! Харда ти си отива...

• Автор

Няма какво да ти правим в компютъра. Инсталирай си програмата HD Tunes. Тя ще покаже, дали имаш проблеми с хард диска.

Значи 129 бад сектори така ми пише

Значи 129 бад сектори така ми пише

Добре де.Къде ги четеш тези неща?

Със какво проверяваш?

Аз бих допълнил Емокостов:

Направи си диск на Hirens.

Вътре я има същата програма.Сканирай от там. /Може ОС да те лъже/.

Не съм сигурен че след толкова бад сектора ще можеш да си включиш машината!

Не съм сигурен че след толкова бад сектора ще можеш да си включиш машината!

Мързи ме сега да качвам скрийнове, но имам 320gb стар western digital с 241 лоши сектора и си работи без проблем. Вярно, това ми е третият диск и го ползвам само за пълнене с торенти и подобни боклуци, та ми е все тая до кога ще кара, но от както за пръв път забелязах лошите сектори мина повече от година поне а диска си работи нормално!

Към автора - щом няма пари за нов караш с този докато изкара и това е, като спре да работи някой ден щеш не щеш купуваш нов ако искаш компютър! Ако имаш важна информация си направи бекъп, ако не не го мисли - дисковете са два вида - повредени и такива които ще се повредят!

Edit: ето и снимка все пак, ще станат 26 месеца от както ми предвиждат само 26 дни живот на харда  :)

post-171721-0-09888300-1416503793_thumb.

Редактирано от pecooo (преглед на промените)

Мързи ме сега да качвам скрийнове, но имам 320gb стар western digital с 241 лоши сектора и си работи без проблем. Вярно, това ми е третият диск и го ползвам само за пълнене с торенти и подобни боклуци, та ми е все тая до кога ще кара, но от както за пръв път забелязах лошите сектори мина повече от година поне а диска си работи нормално!

Към автора - щом няма пари за нов караш с този докато изкара и това е, като спре да работи някой ден щеш не щеш купуваш нов ако искаш компютър! Ако имаш важна информация си направи бекъп, ако не не го мисли - дисковете са два вида - повредени и такива които ще се повредят!

Edit: ето и снимка все пак, ще станат 26 месеца от както ми предвиждат само 26 дни живот на харда  :)

Чакай малко:

Ти със какво ги прочете твоите "бад сектори" че автора още нищо не е обяснил а ти вече си сигурен че е съшият проблем!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.