Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SANG CAS-111RDS Конкретен въпрос

Featured Replies

Здравейте колеги. Ще ви задам сигурно малко тъп въпрос(той не е тъп, но не е и нещо жизненоважно).
Въпроса ми  е някой сбълсквал ли се е с подобен cd player sang cas-11rds? Интересува ме дали е възможно да превключвам между отделни предварително направени папки с музика, които пускам от флашка. 
Когато сложа флашка примерно с 3 папки ми отваря всичките песни на куп, а аз искам да слушам само от определена папка. Единя от бутоните показва името на папката от която е пусната песента, но нищо повече не успях да направя, пробвах доста комбинации и не постигнах това което ме интересува. 
Възможно ли е да няма такава функция? Имам ръкводство за употреба там не пише нищо по въпроса. Иначе като цял е фрашкан с екстри въпреки, че е нискобюджетен. 

• Автор

Като гледам марката и цената просто трябва да се радваш, че работи.

хаха е защо да не работи? Имам доста приятели с такива и никой не се оплаква, но това за папката никой не го знае, явно просто го няма. 

Всичко е до пари и аз искам хубав alpine ама такова е положението.

Пробвай да направиш плейлист (m3u файл или xsp) на компютъра и го запиши на флашката. Виж сега плеърът ще познае ли файла.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

хаха е защо да не работи? Имам доста приятели с такива и никой не се оплаква, но това за папката никой не го знае, явно просто го няма. 

Всичко е до пари и аз искам хубав alpine ама такова е положението.

Защото вече на няколко пъти съм си имал вземане даване с тази марка. Повече от 80% от уредите не издържат и не работят.

Емо, никой не го интересува какви проблеми си имал с марката. Автора го притежава и пита как може да....едикакво си...., ако някой го е имал и го разбъзикал до последната му функция... На никой, ама на абсолютно никой не му трябва безмисления ти спам.

А човека дори няма никакъв проблем с плеъра, само има едно питане и нищо друго.

Съжалявам, ама наистина не мога да разбера причината за подобни твои спам постове. Не мога.

Редактирано от EmoKostov e gei (преглед на промените)

Пробвай да преименуваш папките преди да ги качиш на флашката, съответно 1, 2 и 3 или a, b и c. Има вероятност плеърът да не подържа имена на кирилица или много дълги такива, независимо дали са на кирилица или латиница. Също така сложи за начало по 10 песни във всяка папка от различен жанр /например диско, хеви метъл и поп-фолк/. Поразцъкай плеъра и ще разбереш къде грешиш.

• Автор

Ще опитам! Иначе имената на папките ми са на латиница и са от по 6-7 символа. Благодаря за съветите!

• 3 седмици по-късно...

Здравей! От вчера съм с този плейър и аз търсих изобщо как да чета папките, разбрах, че с дистанционното като задържиш бутона +10 Или -10 превърташ папка напред или папка назад, вследствие на дисплея излиза DIR 1, DIR 2, Dir 3.........DIR 14
Като чете дори и подпапките.  за целта обаче трябва да дадеш от настройките на AT - AT DIR

• Автор

А от самия плеър, без дистанционното няма ли начин?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.