Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прилична геймърска конфигурация до 1200 лв ?

Featured Replies

Здравейте . Моля да ми препоръчате добра конфигурация за около 1100 - 1200 лв . Предпочитам да е от eMAG , защото предлагат лизинг. Нямам претенции от марките на компонентите . Нека да е поне 8 гб РАМ и видео карта около 350 лв. +/- . Играя World of Warcraft Warlords of Draenor ( най-новата ) и искам да съм на high или ултра настройки . Intel ili AMD вие преценете .  Ако знаете някой друг онлайн магазин , който да предлага и лизинг , може и от там .  Благодаря Предварително. 

Редактирано от bloodydedo (преглед на промените)

Не, че нещо те критикувам но израза +/- 1200 лв. означава че може да има разлика в цената от 1200 лв. Тоест ако имаш например 5000 лв, +/-1200 лв означава 3700 до 6200 лв.

• Автор

Не, че нещо те критикувам но израза +/- 1200 лв. означава че може да има разлика в цената от 1200 лв. Тоест ако имаш например 5000 лв, +/-1200 лв означава 3700 до 6200 лв.

Абсолютно сте прав . Търся конфигурация с бюджет около 1200 лв.

Абсолютно сте прав . Търся конфигурация с бюджет около 1200 лв.

Аз коригирах заглавието на темата, така че няма проблеми. Сега може да изчакаш съвети на колеги и примерни конфигурации.

• Автор

Emag не предлагат собствен лизинг! Това в сайта им е от БНП Париба, и лихвите са много сериозни.

Предложете тогава друг сайт, ще съм благодарен.

Просто си избери части оттам, където ти е най-евтино, и отделно от това кандидатствай за кредит към някоя банка или лизингова компания. В повечето случаи ще получиш по-изгодни условия.

Не ти препоръчвам емаг като търговец,много некоректни,много лъжат с цените и не давали писмени гаранции разбрах нещо...

Не ти препоръчвам емаг като търговец,много некоректни,много лъжат с цените и не давали писмени гаранции разбрах нещо...

Абсолютно вярно. Последните части, които поръчвах от тях, дойдоха без никакви документи. Единствено можеше да си изтегля фактура от сайта.

Благодаря за съветите , тогава може от Jar Computers , Nikem  или от където и да е . Аз съм от Пловдив. Та... чакам препоръки.

От жар единствено мога някои твърди дискове,SSD и такива неща те са най-евтини там май...Аз не бих пазарувал от там ако нямах отстъпка,защото е скъпо.

• Автор

Обща стойност - 1 061.33 лв. с ДДС
Ако имаш наличен хард махаш този,който съм ти сложил и конфигурацията струва колкото другата...Видео картата е 10-15 процента по-бавна от 760,но и 120-130 лева по-евтина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.