Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows phone или Android - бюджет до 250-260 лв

Featured Replies

Здравейте,

Ще се радвам да ми помогнете с избора на първия ми смартфон. Бюджетът е до 250 лв. Най-вероятно ще ползвам и намаление, защото ще подписвам с МТЕЛ, но за ЕДНА година и няма да мога да се възползвам от по-големите отстъпки. Колебая се между Windows phone и Android като OS. Телефонът ще го ползвам за работа (попълване на електронна система, офис пакет от време на време, е-поща) и социални мрежи (facebook).

Здравейте,

Ще се радвам да ми помогнете с избора на първия ми смартфон. Бюджетът е до 250 лв. Най-вероятно ще ползвам и намаление, защото ще подписвам с МТЕЛ, но за ЕДНА година и няма да мога да се възползвам от по-големите отстъпки. Колебая се между Windows phone и Android като OS. Телефонът ще го ползвам за работа (попълване на електронна система, офис пакет от време на време, е-поща) и социални мрежи (facebook).

От 3год., ползвам тел. с WP, и съм мн доволен, имам и Android, но някак си интерфейса не ми допада. Моето мнение e за WP.

...Телефонът ще го ползвам за работа (попълване на електронна система, офис пакет от време на време...

След като опира до офис пакети - WP, по тоя въпрос не бих се и замислил, не само защото телефонът ми е с WP, а и конкретно заради приложенията. На таблетите ползвам Android KitKat, не че няма приложения за работа за тях, но за свикнал да работи с MS Office потребител...

Модел не се наемам да препоръчвам, защото нямам, а и не бих си купил телефон през оператор.

• Автор

Видях този линк, но все пак предназначението на телефона има значение, затова реших да създам и отделна тема :)

Lumia 630 влиза в бюджета - цък

По-приличен Андроид в този клас няма, но примерно Moto E също не е лош избор - цък

Ако офис пакета и Windows е приоритет - взимайте Нокията.

1. До колкото знам, телефон с отстъпка или изплащане от Мтел се взима с договор за ДВЕ години или поне така беше преди. С договор за ЕДНА година може да се вземе от Виваком. И не си уточнил тази цена за какъв план ще да е, защото с план, за 250 лева може да се вземе телефон, който по техните тарифи струва примерно 500 и съответно, такъв за 200-250 лева по техните тарифи, с договор за две години и някой обирджийски пакет могат и за без пари да ти го дадат.

2. За Android има много и то чудесни безплатни и платени офис пакети. Свикнал-несвикнал с MS Office, на Android техен офис не слагам, въпреки че и там се появи някакъв техен офис... Офис пакетите за Android са достатъчно функционални и вършат работа;

3. Тепърва ще имаш смартфон и аз ти гарантирам, че няма да се ограничиш до FB, Office и поща. Лично на мен, телефона ми върши в момента повече работа от компютъра. За бъдещето не знам, но поне настоящето принадлежи на Android. Не е без значение каква ОС ще избереш, защото обикновено обвързването с една операционна система е трайно ;)

п.п. Любопитно ми е дали за WP има подобно на приложението, което си закупих скоро, чрез което мога да сканирам чрез телефона, свързвайки скенер към USB порта. Мога също така, с друго приложение, директно да принтирам, без примерно да минавам през Google Cloud Print. Това, що се отнася до офис целите...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

След като опира до офис пакети - WP, по тоя въпрос не бих се и замислил, не само защото телефонът ми е с WP, а и конкретно заради приложенията. На таблетите ползвам Android KitKat, не че няма приложения за работа за тях, но за свикнал да работи с MS Office потребител...

Модел не се наемам да препоръчвам, защото нямам, а и не бих си купил телефон през оператор.

Lumia 630 влиза в бюджета - цък

По-приличен Андроид в този клас няма, но примерно Moto E също не е лош избор - цък

Ако офис пакета и Windows е приоритет - взимайте Нокията.

В момента има бета на офиса за таблети. И при мен работи много добре

В момента има бета на офиса за таблети. И при мен работи много добре

Пробвах го, може и да го бива в окончателен вариант.

• Автор

1. До колкото знам, телефон с отстъпка или изплащане от Мтел се взима с договор за ДВЕ години или поне така беше преди. С договор за ЕДНА година може да се вземе от Виваком. И не си уточнил тази цена за какъв план ще да е, защото с план, за 250 лева може да се вземе телефон, който по техните тарифи струва примерно 500 и съответно, такъв за 200-250 лева по техните тарифи, с договор за две години и някой обирджийски пакет могат и за без пари да ти го дадат.

2. За Android има много и то чудесни безплатни и платени офис пакети. Свикнал-несвикнал с MS Office, на Android техен офис не слагам, въпреки че и там се появи някакъв техен офис... Офис пакетите за Android са достатъчно функционални и вършат работа;

3. Тепърва ще имаш смартфон и аз ти гарантирам, че няма да се ограничиш до FB, Office и поща. Лично на мен, телефона ми върши в момента повече работа от компютъра. За бъдещето не знам, но поне настоящето принадлежи на Android. Не е без значение каква ОС ще избереш, защото обикновено обвързването с една операционна система е трайно ;)

п.п. Любопитно ми е дали за WP има подобно на приложението, което си закупих скоро, чрез което мога да сканирам чрез телефона, свързвайки скенер към USB порта. Мога също така, с друго приложение, директно да принтирам, без примерно да минавам през Google Cloud Print. Това, що се отнася до офис целите...

Има отстъпки и за едногодишни договори, но са по-малки, операторът не се ангажира да ми препоръча телефон, запитах го за цените на Нокиа, Леново, Моторола и цените са:

Lumia 630 - 259.90 лв.

Lumia 530 - 189.90

Lenovo A680 - 169.90

Motorola Moto E - 219.90

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.