Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

Ако искаш играта да ти е на български, трябва да инсталираш и този пач :lock:

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Моля за помощ.

Играта я имах и си я инсталирах без никакви проблеми, но след като си преинсталирах ХPто ми се появява проблем.На път да я инсталирам, ведна щом въведа серийния номер започва да ми инсталира DirectX 9c, а аз го имам. Първия път не го оставих да го инсталира, дадох му No. Пуснах пак играта и му дадох да ми провери дали компютъра ми е съвместим, и всичко беше Pass. Пишеше че директ хикса ми е 9. Почнах пак да инсталирам играта пак същия проблем. Ядосах му се и го пуснах да се инсталира, каза ми че трябва да си рестартирам компютъра и му казах ОК, след restart, нищо не стана. Пуснах за пореден път инсталацията и пак ми иска да инсталира DirectX 9. ?! Помощ ?! :angry:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif :)

• 1 месец по-късно...

И аз имам проблем с тая игра. значи пускам я играя и щом стигна да си купувам първата кола(след като са ми взели БМВ-то)ме изхвърля от играта. пробвах с различни кракове и пак става така. свалих друга най-теглената и пак стигам до там и ме изхвърля. преди години я имах и нямах никакви проблеми с нея стигнах до края на играта. кажете как да я оправя за да я играя пак. тва е любимото ми НФС, а и с Бг пача е супер.

Изтелих си NFS-то отворих Deamon Tools сложих CD 1 въведох CD key и ми изписа това "Installation cannot contie because this game requires DirectX 9.0 or higherto be installed on your system" Изтеглих си аз DirectX от Замунда Инсталирах го и ми се появиха 20 архива... и пак нищо не стана PLEASE HELP В "Прикачени файлове" ще видите какво става като го инсталирам !

post-271040-030980600 1278448970_thumb.j

Редактирано от metallica_small (преглед на промените)

Ето ти DirectX - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html

Каква ти е видео картата?! Да не се окаже, че не поддържа dx 9?

ПП: В CD1 трябва да има папка "DirectX" ...

NVIDIA GeForce 9500 GT

Но я имах играта изтрих я и сега не мога да я инсталирам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

пак същото 20 архива.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ти ме заби в земята, че чак подземието мина, та до ядрото стигна... Между тези 20 архива има едно мънинко .exe, което чака да бъде видяно и стартирано, за да стане чудото!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Ти ме заби в земята, че чак подземието мина, та до ядрото стигна... Между тези 20 архива има едно мънинко .exe, което чака да бъде видяно и стартирано, за да стане чудото!

И него инсталирах,и ми се появиха още архиви..и пак нищо не става...незнам зако е тей преди сичко си вареше перфектно

И него инсталирах,и ми се появиха още архиви..и пак нищо не става...незнам зако е тей преди сичко си вареше перфектно

Или аз съм прост, или ти не можеш да разбереш, ТОВА .exe ТРЯБВА ДА ИНСТАЛИРА САМИЯ DIRECTX!

Или аз съм прост, или ти не можеш да разбереш, ТОВА .exe ТРЯБВА ДА ИНСТАЛИРА САМИЯ DIRECTX!

Незнам,незнам.. :X ако някой му се занимава да ми влезе в компа.. Аз не мога да се оправя!

И аз имам проблем.преди няколко години имах въпросната игра. всичко си беше наред превъртях я и я изтрих. от няколко дни обаче пак ми се доигра на нея. свалих, инсталирах я и започнах да играя, но не след дълго се появи един проблем.стигнах да си купувам първата кола( след като ми взеха БМВ-то) и щом си купя някоя кола започва да зарежда, изхбърля ме и ми изписва:speed.exe has encountered a problem and needs to close.пробвах няколко пъти все така става. реших, че е от крака.пробвах сиг .5-6 крака пак ме изхвърля. пробвах с още 2-3 различни издания на играта и пак таkа.Обнових всичи драйвери директХ, даже уиндоус преинсталирах и пак нищо. стигам до там и ме изхвърля.Не знам какво да направя вече. кажете как да я оправя моля ви. това е любимото ми НФС и много ми се играе пак. благодаря ви предварително!

Хора не ми помагайте ОПРАВИХ Я :wors:

И как? Не се ли чувстваш нахален? Такъв егоист ли си, че не искаш да споделиш с нас?

Разбира се, че ще кажа спокойно. просто не видях някой да има такъв проблем, пък и снощи ми се спеше и затова не писах. решението на проблема е следното: на иконката на моят компютър натискате свойства (или влизате в контрол панел и отам система), след това разширени след това на производителност давате настройки и отивате на DAP (Data Execution Prevention).по подразбиране е зададена първата настройка, но на нас ни трябва втората. натискаме на нея,след това натискаме add и намираме крака на играта. даваме отвори и в бялото поле вече трябва да е излязла отметка Speed. натискаме приложи, рестартираме компютъра и сме готови. резултатът: напълно работеща Need For Speed Most Wanted без да ви изхвърля и дава грешки. Сега обаче се появи друг проблем. с крака, с който играя не излизат бг. субтитри когато има диалог между героите, а знам, че може, защото преди да преинсталирам уиндоуса имах такъв крак и с него си излизаха субтитри. знаете ли oткъде да намеря такъв крак. търсих часове и не успях да открия.С бг пача съм.

Редактирано от slavi91 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Всъщност не е това решението проблема е доста по елементарен сменяте камерата да не е от бронята и няма да ви крашва при мен така се оправи

• 3 седмици по-късно...

Стигнах почти до края и не се сещам как да продължа. Трябва да се състезавам с Razor, но няма опция за това. Няма и нищо отбелязано на картата. Изпълнил съм всички условия. Получих и съобщения, че часът е настъпил.Преди години съм я превъртал тая игра два пъти, но не се сещам в момента какво трябва да правя. Някой сеща ли се? Дали да се въртя безцелно по картата или е нещо друго?

Стигнах почти до края и не се сещам как да продължа. Трябва да се състезавам с Razor, но няма опция за това. Няма и нищо отбелязано на картата. Изпълнил съм всички условия. Получих и съобщения, че часът е настъпил.Преди години съм я превъртал тая игра два пъти, но не се сещам в момента какво трябва да правя. Някой сеща ли се? Дали да се въртя безцелно по картата или е нещо друго?

Явно това съм го пропуснал и звездичката ми изчезна. И сега какво? Охладих се. Дали това не е причината?

Явно това съм го пропуснал и звездичката ми изчезна. И сега какво? Охладих се. Дали това не е причината?

Не знам приятелю , единственият тип игри който не играя са рейсинги ... просто бях гледал този клип и си помислих че може да ти помогне нещо !

Прегледай подобните в туба ... може пък да изскочи нещо !

Не знам приятелю , единственият тип игри който не играя са рейсинги ... просто бях гледал този клип и си помислих че може да ти помогне нещо !

Прегледай подобните в туба ... може пък да изскочи нещо !

Да, помогна ми да разбера къде съм с грешил, за което благодаря! Въпреки това не мога да продължа. Явно изпускам нещо. Кофтито е, че не мога да се върна назад в играта и да почна наново това ниво.
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте! От известно време аз и един приятел играем играта в мултиплеър с План, но вече взе да ми омръзва всеки път като направя стая в сървър да влизат разни хакери и въобще хора, с които не искам да се състезавам. Лошото е, че няма бутон за кикване на играчи или за бързо стартиране на състезанието, както е при Underground 2 например. Тези от вас, които са играли, знаят, че вместо това има брояч, който стартира състезанието автоматично. Един път обаче влезнах в направена вече стая, където беше само хоста. Веднага щом влязох, състезанието започна, без никакво изчакване (броячът беше далеч от 0). Това ме доведе до мисълта, че има някакъв начин за бързо стартиране, който обаче така и не можах да разбера какъв е. Та въпросът ми е: как става този номер???

Здравейте!

От известно време аз и един приятел играем играта в мултиплеър с План, но вече взе да ми омръзва всеки път като направя стая в сървър да влизат разни хакери и въобще хора, с които не искам да се състезавам.

Не можеш ли да сложиш парола на стаята / като я направиш / само ти и приятелят ти да я знаете ???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.