Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

Ето това е линк към програмата http://exotics.hit.bg/kaldata/pLan.exe като я стартирате ще ви се появи до часовника долу дайте десен ботон и изберете "Internet" след това влизате в играта, давате на "lan games" и ви излиза 1 сървър, влизате в него и там вече можете да си правите игри или да влизате в игри.

Разгледайте 5 минути и после питайте как да си смените колата :)

Свали си програната pLan. Елементарна за употреба. Инсталираш, стартираш ... долу до часовника се показва иконка, даваш десен бутон и цъкаш върху Internet. Стартираш играта и влизаш в LAN ... очаква те сървар, в който обикновено е пълно с народ. С програмата може да се играе и Underground 2 в LAN, изпробвано е :)

Разрови се из Google, защото не мога да ти кажа точно откъде я свалих тая програма, а и не и пазя инсталационния файл ...

Пич да копираш нещото от другите яко съква :huh: (говоря за parpan)...

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пич може ли да видиш какво сам казал в предния ми пост. Казах,че ХактоР е постнал линк към програмата, но след това пак имаше въпроси от каде да се земе и реших да дам линка. Не мисля,че е станало кой знае какво защото не сам го копирал 1/1 просто си спомних какво е писал той. Ако мислиш, че сам го написал за да се правя на интересен грешиш... Така че те моля да не се заяждаш за такива неща... И какво сега излиза, че е плагиатство(това е нещото в което ме обвиняваш) да дам линк който и друг е дал... Приятна вечер и се надявам да сме се разбрали като нормално хора.

All we need for speed !!!

Хора хайде , да поиграем НФС заедно , да покажем своите коли и умения като направим една ЛАН връзка , мисля че ще е много забавно и интересно , Публикувано изображение ,Можем примерно да си изберем два или три дни от седмицата в които да е деннят на НФС , Аз предлагам да играем четвъртак петак и събота , и когато въобще ни скимне , ! Е ??? Какво ще кажете ? :bighat:

Компютъра ми е извин строя в момента...

Най-вероятно ще трябва да форматирам дял-а...

Все пак някой знае ли каде са saves на НФС-то щото не сам сигорен, че са в папката на играта тъй като я бях махнал и като я сложих пак ги помнеше. Публикувано изображение

Значи, като стартирам Plan-a, избирам MW от менюто с игрите, изчаквам да рефрешне лист-а Игрьi, но нищо не излиза... влизам в MW и там в LAN няма никакви сървари. Така, MW не ми е инсталиран, а го играя от една.. копирана папка. Може да е заради това проблема, но причината поради която го играя от тая папка е, защото като тръгна да го инсталирвам ми излиза онова досадно събощение, че накратко "версията ви на directx е стара, обновете е и опитайте пак". Т'ва ми се случи един път при инстала на Carbon, та форматирах пц-то, за да инсталирам неговия dx и тръгна Публикувано изображение. Въпроса ми е.. има ли някакъв начин да премахна тва досадно съобщение при опит за инсталация на MW. Може би да се деинсталира DX-a, но нямам понятие как.

Чакай малко.

Аз до тука разбирам, че ти НЕ натискаш ДЕСНИЯ бутон а левият.

Трябва с десен бутон и даваш на интернет.

Пробвай пак и пиши.

О, да... става. Явно съм чел между редовете, благодаря. Остава да се съберем и да поцъкаме някой ден. Аз не мога само петък и събота.

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Oх видяло се е, че не са много ентусиастите... Все пак хайде днес вечерта да се саберем малко да поиграем в началото на всеки му харесваше идеята но...

Oх видяло се е, че не са много ентусиастите...

Все пак хайде днес вечерта да се саберем малко да поиграем в началото на всеки му харесваше идеята но...

ми на мен оште си ми харесва идеята добре ето час 20:00 който е сагласен да пише правим сървара и на който му се играе да се включва е ??? Публикувано изображение

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

ми на мен оште си ми харесва идеята добре ето час 20:00 който е сагласен да пише правим сървара и на който му се играе да се включва е ??? Публикувано изображение

Айде де!!! Казвайте кога и да почваме?! :)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ок вище сега. В 8.15 аз влизам в wanted-a преди това пишете никовете тука да се знаеме. Ако няма желаещи няма и да влизам... Ако някой се откаже по-добре да пише защото ще се пре*бе работата аз да чакам(или някой друг) пък никой да не идва. Ако има желаещи нека пишат моят ник е: FeaRcho

Май пак няма стане работата Публикувано изображение много жалко !

Все пак хайде да опитаме тая вечер Публикувано изображениеПубликувано изображение кам 8:00 ч.

Хора сега пък имам проблем със програмата pLan, стартирам я появява и се иконка на лентата с инструментите , натискам десен бутон на мишката, избирам интернет , влизам в играта , влизам в лан , търси сървар ... ама нищо не намира. Защо така ;(

значи да ви кажа проблема не е В pLan , заштото като пусна ъндърграун и се намира сървари , но като се вклуча в мост уантед не намира , а да ви кажа че можеби проблема е заштото моста ми е оригинал , а спийд 2 , ми е свалена ,, вие как мислите ;(

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

МММ много интересно... На 1 мой приятел също му стана така неска на обед към 11:30 и неможахме да играеме... Има някакав проблем със самия P Lan според мене защото и при мене си работи underground 2 Ако намеря някакво решение ще пиша.

МММ много интересно...

На 1 мой приятел също му стана така неска на обед към 11:30 и неможахме да играеме...

Има някакав проблем със самия P Lan според мене защото и при мене си работи underground 2

Ако намеря някакво решение ще пиша.

Вчера на мен ми изкара два сървъра, но след това изчезнаха и няма нищо сега?!

При underground 2 която също имам - наистина работи...Не знам

Няма да можем да играем през тая..

Half Blood Prince, бих искал да играем през хамачи, но не знам как да направя нов съръв. Ако можеш направи, кажи ми име и парола и ще играем

Sorry, ама аз съм играл само чрез вече готов сървър от страна на другия играч.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

аз направих сървар с хамачи , пишете ми ЛС аз винаги си следя съобщенията така че когато и да ми пишете аз ште ви отговоря , казвам ви името и паролата на сървара , намирате ме пускам играта влизам в лан правя мрежа вклучвате се и вие и играем е чакам някой да дойде в хамачи ! Дано стане Публикувано изображениеПубликувано изображение:)

програмата ПЛАН се оправи , и намира сървара на моста , айде играйте на воля Публикувано изображение

оп сори май избързах с хвалбите , сега пак се развали :):no-no:;):computer8::angry22::white flag:

• 2 месеца по-късно...

моля ви някои да ми помогне когато искам да инсталирам NFS Most Wanted ми излиза това съобщение Ако някои може да помогне щте сам му много благодарен

post-211430-1234086435_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.