Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нарушаване на правилата

Featured Replies

Модераторът "quickJO" заключи темата ми https://www.kaldata.com/forums/topic/236027-windows-problem-reporting/#entry3012122 Която била в нарушение. Във темата може да видите какво съм нарушил. Аз смятам че не съм нарушил нищо. Помолих учтиво да ми отключи темата за да я коригирам по правилата които той смята за такива и получих категоричен отказ. Свободното писане във интернет е не е нарушение, стига да е разбираемо за всеки, Смятам че правата ми като потребител на кал дата бяха потъпкани (нарушени). Подобни правила които модераторите си заобикалят както си искат е в нарушение на човешката нужда. Има хора които не могат да си служат добре с писането на кирилица или имат технически проблем, не желаят да "превеждат"съществителни" тъй като това може да се възприеме погрешно. Помолих модератора да ми изтрие профилът, но не ми бе обърнато внимание. Това е още едно нарушение на личната ми свобода в интернет. Искам да попитам за лични мнения потребителите на Калдата в това число и всички работещи за благо приличието на този стар и помогнал на много хора форум.

Модераторът "quickJO" заключи темата ми https://www.kaldata.com/forums/topic/236027-windows-problem-reporting/#entry3012122 Която била в нарушение. Във темата може да видите какво съм нарушил. Аз смятам че не съм нарушил нищо. Помолих учтиво да ми отключи темата за да я коригирам по правилата които той смята за такива и получих категоричен отказ. Свободното писане във интернет е не е нарушение, стига да е разбираемо за всеки, Смятам че правата ми като потребител на кал дата бяха потъпкани (нарушени). Подобни правила които модераторите си заобикалят както си искат е в нарушение на човешката нужда. Има хора които не могат да си служат добре с писането на кирилица или имат технически проблем, не желаят да "превеждат"съществителни" тъй като това може да се възприеме погрешно. Помолих модератора да ми изтрие профилът, но не ми бе обърнато внимание. Това е още едно нарушение на личната ми свобода в интернет. Искам да попитам за лични мнения потребителите на Калдата в това число и всички работещи за благо приличието на този стар и помогнал на много хора форум.

Заглавието. Вместо да се сърдите (правилата са си правила - заглавието е изцяло на латиница. Спокойно можеше да е "Проблем с RUN_KF.exe"), по-добре посетете този раздел: https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-системата-ми-е-инфектирана-какво-да-правя-сега/

От някаква игра е вероятно - крак или вие най-добре знаете... Може би е това:

https://www.virustotal.com/bg/file/771857f60f49ef8be656a4b10991aade705a50eca2d00dde41a37b2458eb3998/analysis/

Ако ви е ок системата, поне ще ви помогнат да не ви досажда...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Надявам се сте прочел точка 2.19 от правилата на форума

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.