Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Управлението е нещо като смесица между NFSU2 и NFSMW.Само на дрифта леко куца.А саундтрака се чуваше тихо, но ми приличаше на нещо като метал и техно, не съм сигурен...А бе значитрлно по-добре е от MW Публикувано изображение

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

А камерата на колата.Jump камера?Те как са има ли отвътре на колата да гледаш. :speak:

Управлението е нещо като смесица между NFSU2 и NFSMW.Само на дрифта леко куца.А саундтрака се чуваше тихо, но ми приличаше на нещо като метал и техно, не съм сигурен...А бе значитрлно по-добре е от MW Публикувано изображение

звучи обещаващо Публикувано изображение

btw с коя кола прави дрифт защото ако е било с Gallardo значи си се прецакал.Още като беше излязло онова клипче не знам точно кое но в него имаше дрифт и Gallardo-то се държеше неадекватно и нереалистично по трасето.Съдейки по 20-минутното клипче с Camaro SS дрифта е съвсем различен.

П.С Ето един малък поздрав за всички взели участие в темата,а и за всички фенове.Надявам се да ви хареса Публикувано изображениецък :speak:

Управлението е нещо като смесица между NFSU2 и NFSMW.Само на дрифта леко куца

Дрифта куца сиорно щот са се опитали да го напраят по реален аз така мисля обаче дрифта няма да ме накара да се откажа от цялата игра ;)

:wors::):):wors: нямам думи някой малоумник е пъхнал Demo на NFSMW в този торент само клипчетата са от Carbon

Това тяхното е безобразие Публикувано изображение да го чакам два дена и накрая ми го показаха :) .Ужас мале нямам думи ако ми падни тоя ъпер ще го отрепам

Малко да разобразим темата и да се порадваме на още една малка подробност.От 20 минутното филмче се вижда, че на дрифта ще може да пускаш нитро. Публикувано изображение

Редактирано от Mitsubishi (преглед на промените)

И докато всички се вайкаме от къде да намерим демото половин месец преди да е излязло,EA публикуваха втория официален carlist Публикувано изображение :

* 1967 Shelby GT500

* 1969 Dodge Charger R/T

* 1970 Plymouth® Cuda

* 2005 Ford GT

* 2006 Corvette Z06

* 2006 Ford Mustang GT

* 2005 Monaro Vauxhall VXR

* 1970 Chevelle SS

* 2005 Mercedes-Benz SL65 AMG

* 2004 Mercedes-Benz SLR McLaren

* 2006 Mitsubishi Eclipse GT

* 1999 Mitsubishi Eclipse

* 1999 Nissan Skyline GT-R R34

* 2005 Renault Clio V6

за повече инфо :http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng Публикувано изображение

тоя карлист ме кефи, но ще има ли колите и от предишния карлист? Всмисал тук не виждам DODGE CHALLENGER, а той е супер як!!! Публикувано изображение:speak:

ето и снимки на колите за да добиете по обстойна представа ENJOY Публикувано изображение :

1967 Shelby GT500

1969 Dodge Charger R/T

1970 Plymouth® Cuda

2005 Ford GT

2006 Corvette Z06

2006 Ford Mustang GT

2005 Monaro Vauxhall VXR

1970 Chevelle SS

2005 Mercedes-Benz SL65 AMG

2004 Mercedes-Benz SLR McLaren

2006 Mitsubishi Eclipse GT

2005 Renault Clio V6

1999 Mitsubishi Eclipse

1999 Nissan Skyline GT-R R34

тоя карлист ме кефи, но ще има ли колите и от предишния карлист? Всмисал тук не виждам DODGE CHALLENGER, а той е супер як!!! Публикувано изображение:speak:

Естествено това е просто 2-рата част от целия карлист.

От 20-минутното филмче ми направи още впечатление,че май няма Free Roam Публикувано изображение .Лично на мен това не ми допада,прилича много на NFS U1.Вие как мислите?

Наистина кар листа е супер,има коли които до сега не са виждани вьв по предните nfs.Но има и о6те което може да се о4аква например Ферари,някя друга Мазда(rx-7,пове4е BMW та осен тва от nfs mw и не мислите ли 4е ако има джипове като на NFS U2 6е е добре мен ли4но много ми харесваха дарговете сьс Хамара.

Най-вероятно играта ще излезе Октомври из България.Все пак трябва да се вярва на бългрската поговорка:

Бързата работа срам за майстора

Стига сте спорили и спамили,каквото можахме дадохме в тази тема,единственното очакване е веч всеки ден да следим и когато я пуснат из българите serverи да съобщаваме :)

А в играта аз говорих за демото ..иначе в играта сигурно ще има

Ааааааааааа...В демото няма.А за картинката...и на другите снимки няма километражи, но те са или в менютата или на някое състезание, а тук не виждам други коли... :questions: Не знам, но май май ще има. Публикувано изображение

Би трябвало да има FREE ROAM, иначе защо ще завоюваме квартали, само за да си ги гледаме на карта ли?! Ще е изключително тъпо, ако няма обикаляне из града.

Да наистина е така, защо иначе ще има карта на града???Ние пък тука какво сме се запритеснявали Публикувано изображение

Редактирано от dilian (преглед на промените)

Не е случайно,че няма неон.Все пак в демото има само ограничен тунинг.(няма винили,window tint,paint и др.).

П.С. Не знам как ги задавам тия налудничеви въпроси но все пак:dilian забеляза ли няkъде в играта Decalls? :wors:

Ето и нещо ,което си е за мен революция: http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ns/psp/0003.jpg

http://www.nfsplanet.com/pic.php?./images/...ns/psp/0004.jpg

Винил в/у карбониево покритие Публикувано изображение

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Не е случайно,че няма неон.Все пак в демото има само ограничен тунинг.(няма винили,window tint,paint и др.).

П.С. Не знам как ги задавам тия налудничеви въпроси но все пак:dilian забеляза ли няkъде в играта Decalls? :down:

Но пък и в нито едно филмче няма неони, освен онова първото с фаровете...А за Decalls не съм забелязал да има...което също не ме радва много

Редактирано от dilian (преглед на промените)

Абе като излезе цялата играя и я играем, тогава ще споримм по въпроса с неоните. Публикувано изображение

Ето и един скрийншот от който показва, че буквално ще обикаляш където си сикаш.

Редактирано от Mitsubishi (преглед на промените)

Ае добре бе пичове к'во става в тая тема бе?Само си чешите езиците.Fifa 2007 излиза на 29 ,а още няма демо ,а вие очаквате да пуснат демо на NFSC след като тя ще излиза много по-късно.......

И то е за PS2 ако четеше коментарите там щеше да го разбереш.

Много добре съм си прочел коментарите, ама ти май имаш проблем с очите, понеже съм си написал, че е за PS2.

СПАМ!!!

Я си погледни твоите постове. Едно 80-90 процента са "СПАМ!!!".

А ся първо прочети ПРАВИЛАТА и после пак напиши някой друг коментар.

Аве всички новаци в темата я първо да прочетат миналите страници и после да пишат постовете си.

Всички новаци, а? Интересно, ти какъв си в този форум. Май и ти си новак, голямя работа че имаш 80 поста. Еми щом е така земи и ти прочети останалите страници. Май ще е добре.

А бе Mitsubishi, ти като какъв са изживяваш в тоя форум?

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Даде ли на brouser???Аз си го записах на ДВД и ходих да го играя на един клуб дето имаше плейстейшъни и един път ми изкара същото, и аз му дадох на brouser и ми тръгна, но незнам при теб дали ще стане. П.П.Може ли линк към сайта или само към емулатора???

Ново видео интервю с Emanuelle Vaugier Публикувано изображение

http://www.ea.com/nfs/carbon/us/theater.jsp?media=videos

Maи NFS ще има на лице един стар конкурент а и колите са почти същите

Test Drive Unlimited (Test Drive 7)

http://www.testdriveunlimited.com/

а и дата на излизане е една и съща,

и демо само за PS и XBOX360

някои копира рекламни трикове ама аз, и Test Drive Unlimited ще карам

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.