Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишка

Featured Replies

Здравейте ! Имам следни проблем, имам мишка Razer Imperator 2012 . Проблемът на мишката е че прекъсва, смисъл примерно движа си я без проблем и в някакво време спира за 1, 2 секунди, което е доста гадно при игра дори да не е при игра просто не е приятно изнервя ме. Не, знам да ли е от кабела или от сензора не мога да  преценя. Когато я вдигна и сложа пак на подложката нали  за да я върна в центъра на подложката тогава го прави смисъл правя някакво движение вдигам я връщам я на средата на пада и забива може би се заблуждавам или е на случаен принцип или наистина така става не знам . Отворих я извадих  буксата за USB кабела пак го сложих хубаво но няма промяна . Благодаря, предварително ! :) 

Първо пробвай да я закачиш на друг USB порт. Ако не помогне, деинсталирай я от диспечера на устройства и рестартирай компютъра.

Пробвай и с друга мишка.

И ако е пак така, преинсталирай си операционната система.

Казвам го съвсем сериозно, не те будалкам.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

От мишката е щом правя темата.. Пробвах с друга мишка ! Не, виждам никаква логика да преинсталирам компютъра.  Всичко бях опитал и сам без преинсталацията но от нея няма да има смисъл.

Ти може да не виждаш логика, но аз съм срещал точно такъв проблем - забиваща мишка и чак след преинсталация на ОС тръгна нормално. Пробва ли реинсталиране на драйвъра/на друг USB порт?

Имаш ли възможност да я пробваш на друг компютър?

Сложи под мишката един чисто бял лист хартия и виж как ще се държи.

Доколкото виждам, мишката си има софтуер, ако може да върви без него го разкарай.

Виждал съм този проблем който се появява точно от софтуера на мишката (има разлика между софтуера и драйвера).

Да, пробвах я на друг компютър и пак е  същото. 

Проблема е във мишката, търси си гаранцията.

• Автор

Е тя вече няма гаранция ма нищо бях длъжен да  пробвам. :D 

Заслужава си да мине през сервиз, преди да я замениш с нова.

• Автор

И аз съм на това мнение ...  Ама къде да я оставя, не знам да ли ще ми вземат мишката .

Никой няма да се занимава в сервиз с ремонт на мишка. Може да си направиш едно LiveCD на Линукс и да тестваш там тази мишка. ( това е свързано с поста на колегата Belivakov, за преинсталиране на ОС). Ако и след тази процедура мишката продължава с подобен проблем, просто и е дошло времето за коша.

Абе, все пак си е мишка за 100+ лева, не е мишка петолевка.

Абе, все пак си е мишка за 100+ лева, не е мишка петолевка.

Така е колега, но в сервиза просто ще избягват подобен ремонт. Ако е някоя лоша спойка или кабелче добре, но ако е нещо друго няма как да се тества или да се отстрани като проблем и съответно няма да може да се даде гаранция.

Така е колега, но в сервиза просто ще избягват подобен ремонт. Ако е някоя лоша спойка или кабелче добре, но ако е нещо друго няма как да се тества или да се отстрани като проблем и съответно няма да може да се даде гаранция.

За лоша спойка, ако на автора му стиска(като краен вариант), може той да отвори мишката и да погледа платката, ако види че нещо едвам едвам се държи, хваща поялника и ...

За лоша спойка, ако на автора му стиска(като краен вариант), може той да отвори мишката и да погледа платката, ако види че нещо едвам едвам се държи, хваща поялника и ...

Да пробва, това никъде не съм го оспорвал.

• Автор

Отворих я прегледах всички кондензатори и спойките но всичко си е наред . Има вариант и да е кабела 20 лева го има в ebay, но  не съм и сигурен че е това . 

Ами, тествай кабела с друго устройство

Редакция: Разгледах мишката в нета и достъпът до вътрешния край на кабела ай не е от лесните. Освен с веригопроверител да провериш жилата на кабела.

• Автор

Е в какво друго устройство . Ай, кабела работи варианта е някъде да, не дава контакт някъде и да прекъсва . И на друго устройство да го пробвам мишката  ще тръгне но дали ще прекъсва не се знае .

• Автор

Момчета кабела е прекъснат и  не дава хубав контакт . 

Момчета кабела е прекъснат и  не дава хубав контакт . 

Ако кабела е обикновен usb, зимаш някакъв и го слагаш.

Ако прекъсването е в зоната на мишката, скъси кабела и си готов - с оригинален кабел. :)

Иначе си купуваш USB кабел, отстраняваш от едната страна USB съединителя и свързваш.

• Автор

Знам как да стане но едната страна е USB другата е пинове. Кабела е 20 лева ще опитам да си го оправя ако не успея ще го купя .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.