Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Над 70% заета RAM

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем: нямам пуснати програми, а RAM паметта е заета над 70% (от 8GB), не знам какво би могло да използва толкова много. На единия скрийншот съм заснел два от процесите, които точат най-много рам в текущия момент, нищо друго не е пуснато.

post-340899-0-13403200-1421155869_thumb. post-340899-0-97127200-1421155870_thumb.

Нещата, които пробвах са да пусна Memory diagnostic  - нищо не откри. Пуснах подробно сканиране с антивирусна - нищо не откри. Друго не се сещам, което мога да направя, ще бъда благодарен за помощ! 

Не е зле да разкараш идиотското нещо Eset.

На първата снимка се вижда само 1/6 от всички процеси.

Пробвай с ProcessExplorer на Microsoft да видиш, какво е използването на паметта.

С какъв хард/ССД си ? Звучи глупаво, но имам същият  проблем с Samsung rapid mode и WIN8/8.1. Става само като пусна торент клиент.

• Автор

Eset-ът не е проблем, използвал съм го на този компютър от дълго време, както и на още 2-3, проблеми не прави. Това се появи от 1-2 седмици насам. Когато пусна лаптопа, няма проблеми, след известно време като поработи и започва да го прави това.

http://prikachi.com/images.php?images/707/7846707H.png

http://prikachi.com/images.php?images/709/7846709C.png

http://prikachi.com/images.php?images/710/7846710J.png

http://prikachi.com/images.php?images/711/7846711l.png

CPU: i7-2630QM 2-2,8 GHz

RAM: A-Data 8GB DDR3 

Video: GT540M 2GB 

HDD: WD Scorpio Blue 5400, SATA 2, 8MB

Win 8.1 

Редактирано от Aleksandar Krustev (преглед на промените)

• Автор

Я щракни на оранжевото правоъгълниче горе (Physical memory).

• Автор

post-340899-0-75434900-1421158693_thumb.

В момента сканирам и с това, което ми каза, засега нищо не открива. 1-2 пъти ми се случи толкова да забози, че картината направо изчезна и на моменти премигва и не иска да отбози и трябва да го спирам ръчно от копчето и да го пусна след това.

Редактирано от Aleksandar Krustev (преглед на промените)

attachicon.gifproblem8.png

В момента сканирам и с това, което ми каза, засега нищо не открива. 1-2 пъти ми се случи толкова да забози, че картината направо изчезна и на моменти премигва и не иска да отбози и трябва да го спирам ръчно от копчето и да го пусна след това.

Пиши в раздела за премахване на зловреден софтуер! Гледам имаш няколко svhost процеси които черпят доста памет (говоря само от втората снимка) навярно някакъв вирус е това

• Автор

Преинсталация и всичко е наред вече. :)

Преинсталация и всичко е наред вече. :)

Имал си гадинка, но си бил толкова надъхан колкото и мене, за това по простата процедура. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.