Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Захранване за компютър модел Neotech 400w

Featured Replies

• Автор
590

Е да ама е втора ръка . . Гаранция че не е тормозено няма . Не споря, че е по добро . Ама требе да е от магазин . Нахален станах и се извинявам . Ако може monicho Да не ми пише в темата и да предлага неща които не си струват пара . В крайна сметка това от посленото мнение ще е . Ако не изпадне друго .

• Отговори 52
  • Прегледи 3,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Захранването има гаранция и като гледам е на 5 месеца та не знам какво те притеснява?

Ново е 86 лв. ама като гледам не си се засилил да даваш повече от 50 лв.

а това е по-надеждно и яко от ново за толкова пари дори да е държало клокната машина нон-стоп за тия 5 месеца.

пс. На снимките изглежда направо все едно не е работело и от пейзажа имам чувството че е в някъв офис. 

Само тая детска количка нещо не ми се връзва с обстановката та ще трябва да се допитаме до Холмс. :)

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Преди маса време ти предложих 300 ватов Фортрон  със бронзов сертификат  и 85%  ефективност  за 46 лева . Като ми намериш по- добро захранване ново за 46 лева със 2 години гаранция  ми се обади да ти купя  платинен Сиасоник  1200 вата. Като искаш да си го купиш на място хвани автобуса и иди в магазина. Хем ти се не дават пари хем си манджия !!!! Ти знаеш ли изобщо какво искаш  или гледаш  какво пише само на етикетите и те боли шапката,че тия захранвания имат класове и сертификати ? 1 месец се чудиш дали и какво захранване да си купиш се едно ще купуваш къща в Каварна на плажната ивица :) 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

AlkatrazBG ей сега отивам да купя едно новичко 300W FSP и го пускам за 1 лв. ако ми го купиш Сиисоника?  :) 

http://olx.bg/proavam-kompyutrno-zahranvane-power-supply-psu-cooler-master-b500w-i69004694

Не ги вади тоест е с две линии и си е боклучарник но ще свърши работа. За 50 лв. по-добро не намерих.

B500-ph3.jpg

нещо не излизат сметките това го е написал некой който не е ходил на училище :)))))

Сметките са си баш така ама има потребители които си нямат хал хабер  кое  как се мери и защо е така 

Cooler_Master_B500_RS-500-ACAB-M3_specs_

590

Е да ама е втора ръка . . Гаранция че не е тормозено няма . Не споря, че е по добро . Ама требе да е от магазин . Нахален станах и се извинявам . Ако може monicho Да не ми пише в темата и да предлага неща които не си струват пара . В крайна сметка това от посленото мнение ще е . Ако не изпадне друго .

Щом толкова знаеш кое струва пара и как струва,защо ни питаш?Кое му е лошото на чифтека? Да не си помисли,че това са лоши захранвания и това е някаква китайска бомбичка,защото не е боядисано в черно,зелено,червено,накичено с пастърма по него ?

Алкатраз ти е предложил захранване 300 вата,което ще ти върши работа за 46 лева,аз съм ти предложил 400 за 66,което също ще върши същата работа и по нищо не отстъпва на другото.Смисъла от него е ако се търси някакъв ъпгрейд на машината,в днешно време 300 вата нищо не са.

Редактирано от monicho (преглед на промените)

много е болна темата за захранванията и да се дъвче няма да има никаква полза, на никой не му се дават много пари за захранване. Темата както е зададена захранване за 40лв незнам даже защо се обсъжда и какво се очаква, просто се хвърлят заровете и на където покаже това е...

• Автор

Ако мислиш ,че тоя керлив фортон дето предложихте ще удържи компютъра се бъркате поръчах си тоя дет е с 5 мецеца оставаща . А това твойто вече го пекохме тука ,така  че ако ще давам 90 лева за захранване ще дам 150 200 лева да си го купя с кутия . Просто е леко безсмислено .  Помолих те учтиво но явно ти не познаваш тази форма на общуване между хората . :)

Ако мислиш ,че тоя керлив фортон дето предложихте ще удържи компютъра се бъркате поръчах си тоя дет е с 5 мецеца оставаща . А това твойто вече го пекохме тука ,така че ако ще давам 90 лева за захранване ще дам 150 200 лева да си го купя с кутия . Просто е леко безсмислено . Помолих те учтиво но явно ти не познаваш тази форма на общуване между хората . :)

Не ме учи какво познавам и какво не познавам,ЗАЩОТО НЕ МЕ ПОЗНАВАШ,кое захранване ще удържи компютъра,кажи?Neotech-a?

Екстра си направил да знаеш :) Тоя керливия Фортрон е със 290 реални вата и тежи 2 кила . Не ти знаеме извънземния компютър какъв е  ама дано  да ти устиска втората употреба захранване при следвашата буря или пик по мрежата.

Алкатраз,аз познавам една врачка тука до нас,ела да я питаме к'ъв му е риг-а.

Как да познаем за каква машина е захранването,като толкова разбираш,защо питаш изобщо? Ако е някаква машина с някоя стара ламя като 5870 с Neotech ли ще кара?

• Автор

Написах дъното . Видео картат е г610 Процесора е двуядрен 3 гига херца  и3ка  . Мисля че става ясно . Аз за разбиране разбирам но Аз за мен си купих кутия със захранване за 200 лева и Упраих нещата но доколкото се сещаш на никой не му се дават много пари .

Извинявай ,че ти писах така и на всички се извинявам . Бях пийнал и не съм се усетил какво пиша . Дано да приемете извиненията ми .
219

Редактирано от Александър Йорданов (преглед на промените)

Не е там проблема,кутия и захранване не е добър вариант винаги,в случая повече от 350 вата няма да са нужни,ако искаш да разбираш ще ти трябва да прочетеш малко.

Монка човека вече каза че ще поръча B500 та е излишно да се коментира.

И между другото захранването е идея по-добро от чифтето и fsp-та от 300W. 

Чифтето дето ти го препоръча Монката също ще свърши работа. Консумацията няма и 150W с тая GT610.

Всъщност видеокартата е по-слаба от вградената графика на процесора та спокойно може да се продаде 

стига дъното да има необходимите ни изходи. Така хем ще свалим консумацията и отделяната топлина хем ще вземем някой лев.

Захранването гледай да не са му спестени защитите а не колко вата е. Всъщност тия неща би трябвало да са ти ясни...

... нещо не е станал коментара както трябва , снощи.

Исках да напиша , че това захранване http://ardes.bg/power-supplies/500W+COOLER+MASTER+ThermalPower-52782 си го взех преди 4 дена , само , че от http://www.microtest-bg.com    но се оказа много по-шумно от старото ми (350W Fortron) и не сменя оборотите , работи на максимални обороти само , може би заради това е шумно.

Та ползвах го само 1 ден и го свалих. 

Ако си от Враца и не ти пречи малко повече шум , мога да ти го продам за 40лв или с Еконт да ти го пратя. :)

Редактирано от starifast (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.