Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте искам да попитам как се оправя тоя странен проблем,флашката,разрових се в форума но не намерих нищо.Флашката си свети както трябва драйверите си ги инсталира автоматично както трябМова да бъде но като я стартирам ми изписва това на снимката.Модела е  Alcatel x220l имам и huawei e173 и при двете еднакво.Изписва че няма устройство.Моля да не бъде затваряна темата ми да бъда насочен към друга :)

post-269429-0-34421600-1421593779_thumb.

Редактирано от Kissko (преглед на промените)

Пробвай да преинсталираш драйвъра на USB контролера - от диспечера на устройства деинсталирай устройството без изтроване на файловете. Рестартирай и изчакай да си намери и инсталира драйвърите.

Тествай

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Пробвай да преинсталираш драйвъра на USB контролера - от диспечера на устройства деинсталирай устройството без изтроване на файловете. Рестартирай и изчакай да си намери и инсталира драйвърите.

Тествай

Пробвах и нищо не стана .. 4етох някъде че тоя модел не работи ли с windows 8.1 може ли от това да е проблема?

на другия ми лаптоп е с windows 7 и huawei e173 работи без проблем а на тоя др. лаптоп неще да откъснат и 2те устройства?

Windows 8 въобще вижда ли модема като устройство, когато го сложиш в някой от USB портовете. Друго устройство реагира ли като го включиш в USB порта?

Windows 8 въобще вижда ли модема като устройство, когато го сложиш в някой от USB портовете. Друго устройство реагира ли като го включиш в USB порта?

ем кaто сложa устройството в лaптопa и кaто отворa юесби контролерa ми покaзвa нa дрaйверите по един ! преинстaлирaх ги и пaк същото

ем кaто сложa устройството в лaптопa и кaто отворa юесби контролерa ми покaзвa нa дрaйверите по един ! преинстaлирaх ги и пaк същото

От сайта на Виваком ли си свалил софтуера и драйверите?

От сайта на Виваком ли си свалил софтуера и драйверите?

ми не уш aвтомaтично я инстaлитa и кaто нaтиснa нa иконaтa и ми излизa тaкa кaкто нa снимкaтa

ми не уш aвтомaтично я инстaлитa и кaто нaтиснa нa иконaтa и ми излизa тaкa кaкто нa снимкaтa

В сайта на Виваком има драйвери. Използвай тях. Ето линк 

a дa изтрия ли стaрите и всичко остaнaло ?

Деинсталирай ги като използваш програмата CC Cleaner или подобен на него софтуер.

Деинсталирай ги като използваш програмата CC Cleaner или подобен на него софтуер.

ок кaто го нaпрaвя ще пишa дa кaжa
  • Автор

Нищо не стана отново ... пак няма драйвери за usb-то но като пуснах CC Cleaner и отгоре изписа характеристиките на лаптопа и изписа че е с windows 10 preview 64bit

незнам как е възможно изобщо да стане така като 10ка не съм слагал освен някой ъпдате да е объркал работата

Нищо не стана отново ... пак няма драйвери за usb-то но като пуснах CC Cleaner и отгоре изписа характеристиките на лаптопа и изписа че е с windows 10 preview 64bit

незнам как е възможно изобщо да стане така като 10ка не съм слагал освен някой ъпдате да е объркал работата

Как може да не знаеш с какъв Windpows си ?

Отвори Properties на My computer и провери.

Няма как от обновяване да стане от 8 на 10.

Как може да не знаеш с какъв Windpows си ?

Отвори Properties на My computer и провери.

Няма как от обновяване да стане от 8 на 10.

ем тaкa може дa не знaм кaто е нa домaшния лaптоп и мaлкия ми брaт стой нa него

ем тaкa може дa не знaм кaто е нa домaшния лaптоп и мaлкия ми брaт стой нa него

Ама той лаптопа не е кантар. Кажи му да слезе от него.

Ама той лаптопа не е кантар. Кажи му да слезе от него.

хaхa ще му кaжa хaхa мa дaйте некви решения други

хaхa ще му кaжa хaхa мa дaйте некви решения други

Може и да няма решение. Windows 10 Preview 64bit може и да няма драйвери за устройството.

Сложи си нормална версия на Windows - например 7 и си използвай 3G модула.

Мен по ме съмнява, че е омазана самата ОС. Уж Windows 8, програма показва Windows 10. Казваш седи малкия ти брат на лаптопа. Нищо лично естествено, но ако не знае как да работи и какво прави ефекта знаеш какъв е.

Ако все пак си с Windows 10 тогава не мога да ти гарантирам, че този 3G modem ще работи.

• Автор

Мен по ме съмнява, че е омазана самата ОС. Уж Windows 8, програма показва Windows 10. Казваш седи малкия ти брат на лаптопа. Нищо лично естествено, но ако не знае как да работи и какво прави ефекта знаеш какъв е.

Ако все пак си с Windows 10 тогава не мога да ти гарантирам, че този 3G modem ще работи.

и аз така си мисля че е омазал всичко по лаптопа и ще трябва да се занесе на преинсталиране и да го оправат. Защото на другия ми  лаптоп всичко работи перфектно от 1вия път тръгват и 2та 3г модема

Редактирано от Янкулов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.