Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с цените ма PC компонентите

Featured Replies

Здравейте

Напоследък пц компонентите стават все по-скъпи и по-скъпи!!!!!!

ЗАЩ0??????

Каква е причината

Лятото i5 4460 беше към 280 лева(кажи го 300 лева)

Сега вече е 360 лева и се покачва?????

ЗАЩО?

Редактирано от _svetlio (преглед на промените)

• Автор

И кога ще падне този КУРС да си взема едно охлаждане за процесора(социолозите говорят глупости)

Защото обществото а алчно.

И кога ще падне този КУРС да си взема едно охлаждане за процесора(социолозите говорят глупости)

Най-вероятно, след като си купиш охлаждане на висока цена ;)

Няма да стане скоро,а точно обратното ще продължи нагоре.

п.п....Сега като се замислих процесорът ми за няколко месеца е поскъпнал с цели 99 лв. :shock11:

Няма да стане скоро,а точно обратното ще продължи нагоре.

п.п....Сега като се замислих процесорът ми за няколко месеца е поскъпнал с цели 99 лв. :shock11:

Специално твоя собствен, никак не е поскъпнал. Пробвай да го продадеш и ще видиш.

Абе лично аз очаквам долара скоро да падне, и то много, ама дали и колко ще се намалят цените не се знае :)

Май доста дълго ще ни клати тоя КУРс на долара.  :lol6:

Зависи от темата за третата световна война. Ако започне, с долара ще стане като със сръбските динари. Ще ходят оцелелите, ако има такива, американци да си вземат заплата с чували. Да видиш ти тогава, тия процесори, тия памети и прочие, как ще се продават за копейки.  :P​ 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Точно това имах предвид. Хвана ме на момента, ама точно сега положението и на долара и на еврото е много клатещо се.

П.П. Лошото е че обикновено най-много патят дребните цаци като нас, и може и да не ни е до това да купуваме охлаждания и процесори  :)

Редактирано от upili (преглед на промените)

Добре че си взех ПЦ преди един месец че......

На рублите.....................................Глей ко става

http://www.bcci.bg/services/currency/index.php3

Да се радваме, че не сме руснаци. :) Аз пък наскоро си взех 6 терабайта хард за под 500 кинта.

Иначе и на мен ми е неприятно, че долара поскъпва спрямо еврото. От някое време чувам да се говори за някакви "количествени улеснения" - едва преди няколко дни разбрах, че става въпрос за печатане на Евро за да му падне курса и оттам да се изнася повече продукция от ЕС. А кова, че някои хора имат приходи в евро/лева и част от разходите им са в долари - не е важно. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.