Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mini-itx конфигурация за league of legends за бедняци

Featured Replies

• Автор

Не го продавам аз ако искаш мога да звънна да разпитам за него.

Не,засега не иначе благодаря. След 2 дена имам изпит и ще изчакам да минат изпитите, тъкмо да съм сигурен какво точно искам.

• Отговори 73
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изтрих си постовете умишлено защото дъното нямаше слот за външна карта и надвишава бюджета

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Не се набивай със тая зверска цена за кутия щом има  алтернативи като тази E-mini X6 Black w/o PSU, Standard PSU, Dual Slot VGA and 2x 3.5" HDD compatible, Mini-ITX + едно захранване като това  FORTRON FSP300-60EP и ти се събира тамън колкото цената за кутията на CM

GB H81N-D2H /1150 MINI ITX

G3258 3.2GHZ/3M/BOX/1150

4GB DDR3 1600 A-DATA

Sapphire R7 250 2G GDDR5  WITH BOOST LITE

Обща стойност - 480.52 лв. с ДДС +95 лв = 575.52 лв

Никак не е лоша тази кутия и като цяло тази конфигурация

Никак не е лоша тази кутия и като цяло тази конфигурация

Ако решиш вземи i3 3220 най-добре е,играл съм лига на такъв процесор и GT630 на 720P максимални не пада под 60FPS.

И за къв чеп му е ползван неясно как процесор без гаранция на сокет 1155 ? Не е ли по-добре да си купи за 30 лева отгоре чисто нов на актуален сокет  ? Втора ръка части се купуват само от  познати  и сериозни хора.  Дал съм му  прекрасно предложение  на което ще си цъка Лига,Дота 2 и разни други моби  със приличен фреймрейт на Full HD. Ако има и познат с фирма  може и още по- тънкана да  мине да речем със 100 лева надолу. И   току виж се сдобил и със чисто ново 1 ТБ  хардче :)

Тая даже е със DDR3

• Автор

И за къв чеп му е ползван неясно как процесор без гаранция на сокет 1155 ? Не е ли по-добре да си купи за 30 лева отгоре чисто нов на актуален сокет  ? Втора ръка части се купуват само от  познати  и сериозни хора.  Дал съм му  прекрасно предложение  на което ще си цъка Лига,Дота 2 и разни други моби  със приличен фреймрейт на Full HD. Ако има и познат с фирма  може и още по- тънкана да  мине да речем със 100 лева надолу. И   току виж се сдобил и със чисто ново 1 ТБ  хардче :)

Тая даже е със DDR3

Аз имам фирма, може да ги взема през фирмата. Бях забравил

Имам въпрос, не мога ли да си купя само интелския процесор g2358  и да играя с вградената карта на минимум и да събера пари за gtx 750 или нещо по-добро впоследствие?

G3250 3.2GHZ/3M/BOX/1150
4GB DDR3 1600 GEIL /BULK
GB H81N-D2H /1150 MINI ITX
PSU XILENCE 400W Redwing Series Rev.3
SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST
CM ELITE 130

Обща стойност - 630.67 лв. с ДДС

Това без ДДС-то излиза към 520 някъде,ето ти от скай,че там е калкулирано :

GIGABYTE H81N-D2H, H81, DDR III 1600/1333 MHz, VGA, DVI, HDMI, LGA1150

INTEL PENTIUM DUAL CORE G3258, 3.20GHz, 3M, BOX, LGA1150, Haswell Refresh

CRUCIAL 4GB DDR III 1600 CL11

SAPPHIRE 1024M R7 250X DDR5 PCI-E 3.0

Крайна цена 510,61 лв.

Без ДДС-то е  425,тук добавяш тези :

Захранване 300W FORTRON FSP300-60EP E-mini X6 Black w/o PSU, Standard PSU, Dual Slot VGA and 2x 3.5" HDD compatible, Mini-ITX

Общо около 510 лева без доставките и се получава супер машина за LoL.

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Абе Lol се играe и на лаптоп със пентиум и intel hd graphics (за 600лв.) без проблем , та камо ли на вградената на и3 или g3258..

Редактирано от КиркаКиркаКирлаМечка (преглед на промените)

Абе Lol се играe и на лаптоп със пентиум и intel hd graphics (за 600лв.) без проблем , та камо ли на вградената на и3 или g3258..

Интересно защо човека иска Mini-ITX конфигурация за LoL?Покажи ми къде на лаптоп за 600 лева ще се играе LoL на абсолютно максимални 1080P и 60 FPS !?

Ми примерно защото е малка и не заема място като големите  кутии. Играта не е  лакома за видео чак толкова  и може да се мине  със карта и за 170 лева,което ще му гарантира  достатъчно дълго време за игра без да се притеснява.

Ми примерно защото е малка и не заема място като големите  кутии. Играта не е  лакома за видео чак толкова  и може да се мине  със карта и за 170 лева,което ще му гарантира  достатъчно дълго време за игра без да се притеснява.

Именно,аз играя тази игра от две години.Играта върви на видеокарти от рода на  :

GT630,HD4650,HD5470M (Medium Settings),Gma 950 с 20 FPS...На първите две върви на максимални.На такива карти съм пробвал играта,250 е по-мощна от всичките,тоест ще хвърчи.

Значи според тебе да си купи видео на 3 години модел  и никога повече да не пусне нищо различно  на тоя компютър ? Само ти ли не си разбрал до сега ,че някой неща  могат да се купят малко по  .........?

Значи според тебе да си купи видео на 3 години модел  и никога повече да не пусне нищо различно  на тоя коммпютър ? Само ти ли не си разбрал до сега ,че някой неща  могат да се купят малко по  .........?

Аз казвам,че с 250 всичко ще хвърчи,какъв е проблема? Какво предлагаш за 600 лева толкоз...

Човека добре е казал, но вземете си коригирайте дъната, че къде ще забоде после тази видеокарта не ми е ясно.

Човека добре е казал, но вземете си коригирайте дъната, че къде ще забоде после тази видеокарта не ми е ясно.

На PCI слота.

Щом казваш........ Добре,че не са ме викали да сглобявам конфигурация закупена по препоръки от тук.

П.П. Alkatraz, това беше за предния коментар, не за твоя.

Редактирано от upili (преглед на промените)

Да ама грешката с дъното беше моя и аз подведох всички . Това новото е с 50 лева отгоре ама поне става за целта.

Ти поне правиш разлика между PCI иPCI-E x16

• Автор

Май ще се пусна на кутията на daotec като ще подбера mini-itx формат компоненти. Процесора на интел g2358, Без видео карта за сега ( да без :D) ще си сложа едно ссд на кингстън и 2x2 ram na a-data примерно. 

Препоръчайте ми някакъв сайт за монитори, може и 2 ра ръка.

Вземи mATX е моя съвет,парите са малко за читаво дъно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.