Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не иска да се включи компютъра

Featured Replies

Здравейте не съм сигурен дали тук е мястото за темата извинявам се ако има нещо, проблема е следния, преди 2 седмици започна всичко започна да се рестартира сам и стига до син екран редтартирам го оправя се, с абсолютно нищо не е натоварен без да правя нещо да се ровя из интернет и т.н. и забива тотално, в момента не иска да се пусне седи на логото биостар в продължение на 20 мин. ако не и повече.. махах рам-та почистих я, откачах сд и харда и го пуснах излиза ми че трябва да заредя от диск, наскоро е преинсталиран с уиндоус 7 ултимейт 64бита машината е с 1гб видео nVidia 2.6ghz двуядрен процесор интел и 3гб рам, въпроса ми към Вас е какво мога да направя за да го оправя, извинявам се ако някъде имам грешки или не съм описал проблема достстъчно добре, но в момента пиша от телефона.

Редактирано от Christian Petrow (преглед на промените)

Като за начало ресетни биос. Ако пак стигаш до логото ще трябва да махаш всеки един хардуер за да се види при кой не минава теста. Ако нямаш възможност да тестваш занеси ПС на сервиз, за да му направят диагностика. Още повече, че е имало сини екрани.

Имах подобен проблем със стария си компютър преди години. Бях на windows xp и на втората седмица се развали, когато го включа стига до логото на windows xp зарежда няколко пъти и се рестартира и пак почва по същия начин докато не включи. В началото съм го чакал по 30 мин докато включи. Но ето от къде беше проблема, хард диска ми се беше надраскал и се наложи да го сменя. Така, че занеси го до сервиз за да видят дали не е същото и при теб.

Имах подобен проблем със стария си компютър преди години. Бях на windows xp и на втората седмица се развали, когато го включа стига до логото на windows xp зарежда няколко пъти и се рестартира и пак почва по същия начин докато не включи. В началото съм го чакал по 30 мин докато включи. Но ето от къде беше проблема, хард диска ми се беше надраскал и се наложи да го сменя. Така, че занеси го до сервиз за да видят дали не е същото и при теб.

Двата проблема са съвсем различни - при твоя е имало прецакан хард диск и не може да зареди windows.При него компютъра не минава POST.Трябва му ресет на биос или чистене на CMOS.

Двата проблема са съвсем различни - при твоя е имало прецакан хард диск и не може да зареди windows.При него компютъра не минава POST.Трябва му ресет на биос или чистене на CMOS.

Като не разбираш, поне не се излагай да пишеш глупости :)

• Автор

Подкарах го, проверих диска с HDTune и нямаше червени сектори буксата на кабела която влиза в харда е счупена в края, мисля че това може да е проблема поне аз така си мисля дано и това да е.. разкачих кабела и го сложих пак наместих го хубаво ако се е разместил и затова да го прави това нещо и взе че тръгна ще видя като го сменя дали ще прави пак магарии, благодаря Ви все пак за отзива :)

Редактирано от Christian Petrow (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.