Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (в търсене на G точката)

Featured Replies

Наздраве !

• Отговори 2k
  • Прегледи 59,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

:)  златни ти уста :)

• Автор

:)  златни ти уста :)

То тва, само с едни златни уста, нема се размине :ph34r::whist:

Никакъв алкохол и разврат тази вечер !

работииии, работииииии :)

• Автор

Нещо ми базикат нета. И звъня аз на некъв отворко, ама от глобулската карта, а от няколко дена, няма добър обхват, нещо клетката правила бела...Та оня ми вика, глей как ти са губи сигнала на телефона, ти искаш нет да имаш :no-no:  Реках му да изчака малко и отидох до мивката и пуснах водата. Питам го чуваш ли ве марсол? Оня вика, че чувал вода. Е, викам аз, виде ли кво налягане има водата? Значи интернета трябва да лети !!!! Или ти искаш да летиш, ако случайно реша да се разкарам до офиса?

Ся ми лети наистина нета :D

Наздраве :cheers:

Доктора пък как му даде сърце още на първата страница да стопира порива за наздравици и търсения... :D

• Автор

Никакъв алкохол и разврат тази вечер !

stopalkogol_02.jpg

Тиху там, работническата класа :angry:

Доктора пък как му даде сърце още на първата страница да стопира порива за наздравици и търсения... :D

остъй го, той нощен

• Автор

остъй го, той нощен

Мисля да купя билет за Плевен, на нащо тамагочи. Че откак си няма и не е той.... :ph34r:

Мисля да купя билет за Плевен, на нащо тамагочи. Че откак си няма и не е той.... :ph34r:

как е вашто тамагочи, впрочем? Добре ли е?

А през комунизма когато работническата класа викаше БКП знаеха ли какво е "G точка" или нямаше такъв разврат?

Я покажете мис плеймейт 2015, че нещо не можах да я намеря....

• Автор

как е вашто тамагочи, впрочем? Добре ли е?

Спазва си обещанието. Нито е пишкал, нито акал в тунела към гаражите. Одеве му свирнах от терасата, имал си всичко, само цигарки искал, че му дали червен Кинг, а не ги харесвал, та му метнах кутия цигарки. Кво да го правя :)

Спазва си обещанието. Нито е пишкал, нито акал в тунела към гаражите. Одеве му свирнах от терасата, имал си всичко, само цигарки искал, че му дали червен Кинг, а не ги харесвал, та му метнах кутия цигарки. Кво да го правя :)

амчи, тъй, де

квой туй Кинг? Фигня.

А през комунизма когато работническата класа викаше БКП знаеха ли какво е "G точка" или нямаше такъв разврат?

Я покажете мис плеймейт 2015, че нещо не можах да я намеря....

чи не е ли рано за плеймейт 2015?

• Автор

амчи, тъй, де

квой туй Кинг? Фигня.

Марка цигари. Пушил съм ги 2-3 пъти преди години, нямам кой знае кви впечатления, ама гледам масово се пушат. Обаче щом не се нравят на тамагочито, ще се замисля дали някога да запаля подобна цигара....

Марка цигари. Пушил съм ги 2-3 пъти преди години, нямам кой знае кви впечатления, ама гледам масово се пушат. Обаче щом не се нравят на тамагочито, ще се замисля дали някога да запаля подобна цигара....

не им разбирам аз на тез рабути

• Автор

не им разбирам аз на тез рабути

А, не е хич сложно. Лапаш, палиш и засмукваш :whist:

qRErLeA2mAiyARa6f.jpg

• Автор

а гълтането е по избор ?

Да, ама кога не гълташ, за кво изобщо я лапаш, цигарата?

Да, ама кога не гълташ, за кво изобщо я лапаш, цигарата?

ти по-го разбираш лапането, на цигарите , аз такова до устата си не доближавам :whist:

• Автор

ти по-го разбираш лапането, на цигарите , аз такова до устата си не доближавам :whist:

И пуретки пуша, ама само вечер и по една.Имаше един период и аз кат тебе лула. Даже някъде ми  седи с все такъмите за почистване и тъпкане.

От бая време се каня, да си взема едно наргиле...Ама некое по-голямко, та с едно зареждане да си пуфкам цял ден :) Ама, трябва и едно друго наргиле на колелца да пригодя, че да си го тътря, като излизам от нас...А ще трябва и във всяка кола да монтирам по едно и стана една сложна....

Или за у нас едно, а навън да си карам на цигари.

аз пък никога не съм пушила

пиша домашно по руски

отговор на писмо

Хапваме паста от лимец и сьомга на фурна.

ух :no-no:

• Автор

Хапваме паста от лимец и сьомга на фурна.

А с какво преглъщате :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.