Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да направя безплатен уеб сайт?

Featured Replies

Здравейте,

Налага ми се да направя уеб сайт на едни познати. Имам малко опит с HTML и CSS ама само толкова. Едвали правенето на един напълно функционален сайт е толкова лесно. Доколкото прочетох във форума един сайт има нужда от домейн, хостинг, база данни програмиране и т.н.. Мисля, че няма да мога да се справя с всичкото затова реших да потърся малко помощ тука. Имали алтернативен начин по който мога да направя сайт без да се занимавам с всички подробности но без да заплащам пари. Тъй като бюджетът е 0 лева а пък и обещах да им помогна на хората. Ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря предварително.

• Автор

Благодаря ви много за съдействието. Wordpress няма да ми свърши работа тъй като изглежда е готов код за инсталиране на хостинг. А аз нямам бюджет за това :) и нямам необходимите познания за да се справя. Погледнах Weebly изглежда интересен. Май е нещо като конструктор за сайтове. Най-хубавото е че е безплатен. Ще го поразгледам.

• Автор

Потествах weebly, направих си примерен сайт http://kostaka.weebly.com/ама нещо много трудно ми се видя тази работа . Осебено това, че е на английски. Не съм много добре с английския език пък и сайтът трябва да е на български. Мисля да потърся други подобни сайтове за правене на сайтове :). Ще се радвам ако споделите други подобни за създаване на сайтове.

Може да се пробваш тук. Не е нужно да знаеш писане на код . А относно езика, ще трябва да се потрудиш. Не става само с мънкане "маа*у стара" под мустака.

• Автор

Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат. Аз май си реших проблема вече :). Ключът бе weebly (благодаря на techmaniac и ken). Аз нямах представа, че има подобни сайтове. Но като потърсих из нета се оказа, че имаме и местни подобни сайтове. Поизтествах няколко набързо най-много ми допаднаха тези www.4stupki.com

Важното е че всичко е на български, безплатно е, даже имат и поддръжка. Дано в последствие да не поискат някакви пари :), че кинти няма.

Благодаря 1Force1. Онези wix също бяха излезле при търсене ама не ми покриваха критериите или поне аз с такова впечатление останах.

Оппа :) забравих да споделя сайта който направих и почнах да го пълня. Отворен съм за всякакви съвети :)

Ето сайтчето: obuvki.4stupki.com

Weebly.com

• 3 седмици по-късно...

Благодаря ви много за съдействието. Wordpress няма да ми свърши работа тъй като изглежда е готов код за инсталиране на хостинг. А аз нямам бюджет за това :) и нямам необходимите познания за да се справя. Погледнах Weebly изглежда интересен. Май е нещо като конструктор за сайтове. Най-хубавото е че е безплатен. Ще го поразгледам.

Напротив, точно WordPress ще ти свърши работа. Дадената тема, която инсталираш може да я редактираш с помощта на HTML5 и CSS3, които ти казваш че разбираш. Освен това лесно може да настроиш и менажираш базата данни и правата на потребителите.

Напротив, точно WordPress ще ти свърши работа. Дадената тема, която инсталираш може да я редактираш с помощта на HTML5 и CSS3, които ти казваш че разбираш. Освен това лесно може да настроиш и менажираш базата данни и правата на потребителите.

И какво ще пуснете в 128 МБ РАМ? Безплатно е само сиренето в капана

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Налага ми се да направя уеб сайт на едни познати. Имам малко опит с HTML и CSS ама само толкова. Едвали правенето на един напълно функционален сайт е толкова лесно. Доколкото прочетох във форума един сайт има нужда от домейн, хостинг, база данни програмиране и т.н.. Мисля, че няма да мога да се справя с всичкото затова реших да потърся малко помощ тука. Имали алтернативен начин по който мога да направя сайт без да се занимавам с всички подробности но без да заплащам пари. Тъй като бюджетът е 0 лева а пък и обещах да им помогна на хората. Ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря предварително.

Ами трябва първо да се заангажира /купи/ домейн, демек - име, за сайта. После трябва и да се купи хостинг, т.е. мястото където ще се качи сайта. И след това да се направи самия сайт. След като имаш малко опит с уебдизайн ти препоръчвам малко ръчен труд - сам да направиш сайта, вместо да ползваш разни платформи. А за домейна и хостинга - Суперхостинг са добри.

• 1 месец по-късно...

Моят нов сайт е правен с френския конструктор Doomby.com . Този най-много ми допадна и дава доста възможности. Подходящ е както за някои, които и грам не разбират от html/css, така и за по-напреднали. Дава 2 възможности при редактирането на някои части като дизайна например - "Easy"(лесно) и "Expert - CSS"(експертно). Също така и например преди публикуването на блог публикация или видео в конструирания сайт винаги дава опция SEO, където може да се добавят meta tags и т.н.

Редактирано от white_wolf_ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ако ти е HTML сайта може да рискуваш с безплатен хостинг но поне домейн си купи vijte.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.