Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си тази система ?

Featured Replies

Здравейте,решил съм да взема тази система http://store-bg.net/genius-sw-hf51-6000-multimediini-tonkoloni-51-p-13854.html,за домашни условия,ще бъде хем за музика,хем за гледане на филми,игри и прочие,съответстващи на един домашен потребител. Въпроса ми е заслужава ли си,или за тези пари може да се намери нещо по стойностно. Ако има такова няма да откажа съветите ви,но задължително искам да бъде 5,1 със дистанционно

• Автор

Мн слабичка ми са вижда,а все пак ще се ползва да се вдигне и малко джангър като се прави някакво парти

Искаш задължително да е 5.1 система, а си избрал скапана конфекция. Ето ти нещо подходящо: klipsch rf-62-ii-home-theater-system - разрови се по сайтовете за най-добра цена.

• Автор

Искаш задължително да е 5.1 система, а си избрал скапана конфекция. Ето ти нещо подходящо: klipsch rf-62-ii-home-theater-system - разрови се по сайтовете за най-добра цена.

абе аз имам нещо до предвид къде 350лв,не ми тря да си правя киносалон в нас :D

Принципно не разбирам от аудио като цяло,та може ли да ми кажеш какви предимства има тази пред гениуса който съм избрал,защото по ватове ми са вижда по слаба (въпреки че не играят май кой знае каква роля за качествено звук

• Автор

Защо не се поразходите из магазините и да чуете на място?

Ако имах нужното време бих,аз също предпочитам тоя избор,но просто времето ми недостига за такова нещо и за това търся да го купя онлайн и питам тук за мнение

Що не видиш и домашните кина :http://www.technomarket.bg/products/09119966/lg-dh-4220s

https://m.youtube.com/watch?v=osw_fozq9cY

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

За този бюджет задължително разгледайте модели на Microlab или Edifier.

Ккавото и да си изберете намерете време да ги чуете на място да не съжалявате после какво сте си поръчали.

Защото аудио техника се избира със слушане!

Като алтернативен вариант, да си изберете ресийвър + тонколони, примерно 200 лв ресийвър + тонколони.

Примерно взимате само front (основни тонколни) и добавяте другите по-нанатък.

Но не се знаете на какво ще попаднете и трябва да се внимава много.

Има и трети вариант посъбирате още малко и си вземате ресийвър (чисто нов).

По нататък продължавате с основни тонколони (било то нови или втора употреба) и т.н.

Успех в избора!

До тея 300лв. , по добре да си вземе домашното кино.

Ти като се появиш и почваш да ръсиш глупости. Защо се месиш, когато човека пита конкретно? Още повече - "leenso" му е отговорил съссем точно на въпроса. А и предложенията на колегите са много по- добри отколкото този Philips, който е посочил питащият. На теб бях написал препоръка,но и нея не си прочел - като погледнеш външния вид на едно изделие, можеш да се сетиш, колко "пари струва", но не и ТИ!

Ти като се появиш и почваш да ръсиш глупости. Защо се месиш, когато човека пита конкретно? Още повече - "leenso" му е отговорил съссем точно на въпроса. А и предложенията на колегите са много по- добри отколкото този Philips, който е посочил питащият. На теб бях написал препоръка,но и нея не си прочел - като погледнеш външния вид на едно изделие, можеш да се сетиш, колко "пари струва", но не и ТИ!

Напротив , тоя предложен едифаяр е много по-слаб от предложеното от мен lg , апък и lg-то има повече функции.

99% съм убеден в тва което говоря , защото съм слушал lg за 100 лева-втора ръка(домашно кино 5.1) и има страшни ефекти от баса и прекрасен чист звук , както във музиката така и във филмите (страшно е силно , със същите размери и мощност, като предложеното от мен!)

ЦитАт :като погледнеш външния вид на едно изделие, можеш да се сетиш, колко "пари струва"

Еми аз като погледна микролаба немога да му дам 270 лв. :)

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Къде сравняваш 315 лв. Със :http://store.avguide.bg/index.php?dispatch=products.view&product_id=30076

Този раздел не е за теб. Можеш спокойно да ми вярваш!Иначе си пиши за да има какво да прочетем и "научим"

Този раздел не е за теб. Можеш спокойно да ми вярваш!Иначе си пиши за да има какво да прочетем и "научим"

Хах , ти слушал ли си как звучи такава система или знаеш само по-старомодните и "качествени" системи?

Хах , ти слушал ли си как звучи такава система или знаеш само по-старомодните и "качествени" системи?

Много си малък, за да ми задаваш въпроси аз какво съм слушал. Баща ти е бил в забавачницата, когато съм почнал да се занимавам с тази техника та до ден днешен. Казах ти, че тези неща не са за такива , като теб. Ако си умно момче, ще се заинтересуваш повече, за да научиш някои неща как се правят, а не да "къртиш прозорци". Не се знае кой от съседите ти ще ти разбие някоя "колона" в главата.И отново ти припомням, че това е технически форум за грамотни хора, а не малчугани, които нямат хал хабер нито от техника, най малкото от...музика!Ако искаш, се учи, ако ли не, не пречи с глупостите, написани от теб!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте,решил съм да взема тази система http://store-bg.net/genius-sw-hf51-6000-multimediini-tonkoloni-51-p-13854.html,за домашни условия,ще бъде хем за музика,хем за гледане на филми,игри и прочие,съответстващи на един домашен потребител. Въпроса ми е заслужава ли си,или за тези пари може да се намери нещо по стойностно. Ако има такова няма да откажа съветите ви,но задължително искам да бъде 5,1 със дистанционно

Я да те питам нещо ... Нали си наясно, че за да имаш 5.1-канален звук, не е достатъчно да си купиш само 5.1-канална озвучителна система? А трябва всичко да ти е такова - звуковата карта на компютъра, или пък другото устройство, което ползваш за възпроизвеждане. И най важното - източникът също. Тоест - 5.1 канална музика, филми с 5.1 канален звук, и също и игрите. Такива ли ще ползваш? Или ще дърпаш, каквото намериш от пиратските сайтове, и после ще се чудиш как двуканален звук да го пускаш през 5 говорителя? Ако е второто, просто се откажи, безсмислено е.

Няма как да си купиш аудио система, която да е:

1) С 5.1-канален звук.

2) Достатъчно мощна (да правиш "джангър" по партита).

3) Да дава все пак и някакво качество на звука.

4) До 350 лв.

Избери си 2 от 4-те неща :) , и може да ти се предложи нещо конкретно. ieenso ти е дал добри насоки, помисли над тях.

Много си малък, за да ми задаваш въпроси аз какво съм слушал. Баща ти е бил в забавачницата, когато съм почнал да се занимавам с тази техника та до ден днешен. Казах ти, че тези неща не са за такива , като теб. Ако си умно момче, ще се заинтересуваш повече, за да научиш някои неща как се правят, а не да "къртиш прозорци". Не се знае кой от съседите ти ще ти разбие някоя "колона" в главата.И отново ти припомням, че това е технически форум за грамотни хора, а не малчугани, които нямат хал хабер нито от техника, най малкото от...музика!Ако искаш, се учи, ако ли не, не пречи с глупостите, написани от теб!

Е та тва е форум и няма значение от възраста , второ баща ми е а 61 и помисли дали е бил във забавачница , когато ти си започнал техниката :)

И все пак не е лошо да се предложи нещо различно , нали така?, а не всеки път едно и също! И е хубаво да се чуе на място , после да не го е яд.

Нали всеки може да си каже мнението , що да не съм за тук , нали така човек се научава , аз ще се изкажа и след това ми критикувайте мнението и нека човека сам си избере , а не да ми викате че не съм за тук :)

• Автор

Я да те питам нещо ... Нали си наясно, че за да имаш 5.1-канален звук, не е достатъчно да си купиш само 5.1-канална озвучителна система? А трябва всичко да ти е такова - звуковата карта на компютъра, или пък другото устройство, което ползваш за възпроизвеждане. И най важното - източникът също. Тоест - 5.1 канална музика, филми с 5.1 канален звук, и също и игрите. Такива ли ще ползваш? Или ще дърпаш, каквото намериш от пиратските сайтове, и после ще се чудиш как двуканален звук да го пускаш през 5 говорителя? Ако е второто, просто се откажи, безсмислено е.

Няма как да си купиш аудио система, която да е:

1) С 5.1-канален звук.

2) Достатъчно мощна (да правиш "джангър" по партита).

3) Да дава все пак и някакво качество на звука.

4) До 350 лв.

Избери си 2 от 4-те неща :) , и може да ти се предложи нещо конкретно. ieenso ти е дал добри насоки, помисли над тях.

Както казах,нямам нужното време да ходя и да гледам по магазините,точно за това искам мнение,и тоя джангър ми трябва за у дома като се съберем,не да правя дискотеки,а за да искам 5.1 значи имам някъв досег с тях,дори и в момента съм със 5,1 но буфера изгоря и следователно ще ги сменям,и като питаш за точки, 2 3 4,просто 2.1 не ме кефи особенно и предпочитам 5,1

Разбирам че ieenso ми е дал,но не съм изобщо чувал за тези марки до сега,така че няма как да ги разгледам като си нямам и на идея от нещата им,и преди да има мнения да взема нещо втора ръка - не искам,предпочитам да е нещо по слабо,но да знам че е ново и ще има гаранция

Редактирано от Evgeni Bogdanov (преглед на промените)

Както казах,нямам нужното време да ходя и да гледам по магазините,точно за това искам мнение,и тоя джангър ми трябва за у дома като се съберем,не да правя дискотеки,а за да искам 5.1 значи имам някъв досег с тях,дори и в момента съм със 5,1 но буфера изгоря и следователно ще ги сменям,и като питаш за точки, 2 3 4,просто 2.1 не ме кефи особенно и предпочитам 5,1

Разбирам че ieenso ми е дал,но не съм изобщо чувал за тези марки до сега,така че няма как да ги разгледам като си нямам и на идея от нещата им,и преди да има мнения да взема нещо втора ръка - не искам,предпочитам да е нещо по слабо,но да знам че е ново и ще има гаранция

Щомто си имаш , и ще го караш на ремонт , тогава защо искаш да си копуваш ново ?
  • Автор

кой е казал че ще го карам на ремонт ?,казах че изгоря и ще го сменям :D,под сменям имам предвид цялата система,иначе нямаше да пускам тема тук,ако мислех да го ремонтирам

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.