Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Не е нужно да разбираш много, за да посетиш страницата на играта в Steam и да скролнеш надолу.. http://store.steampowered.com/app/271590/

Редактирано от TheLion17 (преглед на промените)

Докато играта не излезе нищо не можеш да кажеш,ето ти билдера имаше снимки на Asseto Corsa бетата дори и сега,преди бяха 660 препоръчителната,а сега е 970 и 290Х.

Абе аз кат гледам мининалните изисквания на почти всяка игра започва със intel core 2 duo .. така че има още доста време , докато сегашните ни машини откажат..

Абе аз кат гледам мининалните изисквания на почти всяка игра започва със intel core 2 duo .. така че има още доста време , докато сегашните ни машини откажат..

Това са последните игри с прилична графика и история,къде е Core 2 duo-то ?

Far Cry 4

Watch Dogs 

Това са най-нашумелите заглавия поне.Аз лично не видях никъде Core 2 Duo.Търсят се четириядрени процесори като Q8400 и i5 750,които са почти равни,втория е по-добре,защото е ново поколение и ползва по-нова рам,хардове.Има Dragon нещо си,Shadow of mordor,които са също игри с големи изисквания.

Неможах да допълня : Athlon 64 x2 dual core , pentium dual core E..... серия и тем подобни.

Иначе ето го корето : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3060&game=Battlefield%204

bf4 е прекалено лека игра...Недей да говориш без да знаеш,говоря за next gen игри,за които си трябват хубави процесори,нито bf3,нито bf4 е тежка,защото са добре оптимизирани.Също и BF4 гони 2 години вече,което не я прави нова игра.

Редактирано от monicho (преглед на промените)

Athlon II и така..

Ето и pentium dual core : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3953&game=Crysis%203

bf4 е прекалено лека игра...Недей да говориш без да знаеш,говоря за next gen игри,за които си трябват хубави процесори,нито bf3,нито bf4 е тежка,защото са добре оптимизирани.Също и BF4 гони 2 години вече,което не я прави нова игра.

Ами аз съм сигорен , че дори и ако излезе crysis 4 , ще се подкара със fx-6300/i3-4160 и r7 265/r9 270 , без лаг , дори и на минимум да е :)

И на кое му викаш лека игра бе .. оле майко T_T

Ето сам се увери: http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2015/01/22/nvidia-geforce-gtx-960-review-feat-asus/5

Athlon II и така..

Ето и pentium dual core : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3953&game=Crysis%203

Ами аз съм сигорен , че дори и ако излезе crysis 4 , ще се подкара със fx-6300/i3-4160 и r7 265/r9 270 , без лаг , дори и на минимум да е :)

И на кое му викаш лека игра бе .. оле майко T_T

Crysis 3 е още по-стара от BF4,надуеш ли настройките става по-тежка от Far Cry 4.

• Автор

ivosirakov Варианта с i5 е хубав, но оставаш без дискретна видеокарта.

Ще получиш страхотен процесор, но за да играеш игри ти трябва видеокарта не само процесор. И ако искаш да играеш на добро ниво после трябва да купуваш отделно и видеокарта. Ако имаш пари да отделиш по-нататък добре.

Ако не, те съветвам да вземеш една видеокарта GTX750 ili GTX 750 ti това е най-бързата видеокарта която не иска силно компютърно захранване.

И за останалите пари процесор. Или Атлона както ти предложих по горе или ако искаш възможност за ъпгрейд i3 и ново дъно. И това че и5 е минимум за игри не е вярно, те малко момчетата тук във форума се увличат и процесор по слаб от и5 не признават а всъщност не е така.

Но преди всичко останало напиши точно какви части имаш, провери какво ти е захранването, отвори кутията и го снимай.

Провери и какво дъно и колко рам имаш.

И кажи дали точно до 500 лв ти е бюджета.

И ето сумирани предложения:

Без да сменящ дъното само процесор и видеокарта:

ATHLON X4 750K /BOX/FM2

ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5

Обща стойност - 457.89 лв. с ДДС

Ако искаш да минеш на i3- например това:

I3-4130 3.4GHZ/3MB/LGA1150/BOX

ASUS H81M-C /1150

PALIT GTX750 STORMX OC 1G D5

Обща стойност - 546.63 лв. с ДДС

С по-добър процесор е но струва 550 лв и е с малко-по слаба видеокарта.

И третия вариант ако искаш да купи процесор и дъно сега и допълнително да купиш една хубава видеокарта и захранване

И да не забравиш да провериш захранването и дъното и т.н

Аз избирам 3-тия вариант! Но как да проверя захранването? :)

Ами ще видя утре ,че сега не ми се занимава....  :D

Понеже всичките ни съфорумници са мързеливи търтеи,ето ти компонентите по-евтино :

http://www.emag.bg/procesor-intelr-coretm-i3-4160-3-60ghz-haswell-3mb-socket-1150-box-bx80646i34160/pd/DNJCQBBBM/

http://www.emag.bg/d-nna-platka-gigabyte-socket-1150-h81m-ds2/pd/DH55XBBBM/

http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-750-oc-1024mb-gddr5-128bit-2x-hdmi-2x-dvi-n750oc-1gi/pd/DG2H4BBBM/

Общо взето е същото,че и по-добре.Всичко ти излиза 223+83+210~515-520 лева с безплатна доставка,ако беше взел другото щеше да се набуташ с доставка и 30 лева отгоре,по-слаб процесор,същото дъно почти,обаче на a*us и карта,която е същата общо взето и 20 лева по-скъпа.

Монка процесора и дъното наистина излизат по-изгодно но картата е с 1ГБ памет та е нормално да е по-евтина.

260X с 2ГБ е по-добра и също е с безплатна доставка - http://www.plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/sapphire-vga-pci-e-r7-260x-2gb-gd5-p-308939.html

750 би излязла с 20 лв. отгоре ако е с 2ГБ памет.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

А само с i5 мога ли да имам висок fps на CS:GO?

Да,макар че и с i3 не е невъзможно,играта работи при мен по-добре на 4 ядра и 4 нишки,както е при i5.На i3 според мен ще има малки дропове.

Здравейте :),

В момента съм с AMD A4-5300 APU и се чудя дали да си сменя процесора с Intel Core i5. Искам повече fps в игрите,ако може да ми кажете дали си заслужава и да ми предложите точно какво да купя  :rolleyes:

здравей, нещо от рода на AMD Athlon X4 (740 750 750K 760K) + видео карта според бюджета . но зависи какво ти е захранването дали ще понесе + 200W 

Успех....

Редактирано от hladilnika (преглед на промените)

• Автор

Да,макар че и с i3 не е невъзможно,играта работи при мен по-добре на 4 ядра и 4 нишки,както е при i5.На i3 според мен ще има малки дропове.

Имам предвид без дискретна видеокарта?

Имам предвид без дискретна видеокарта?

При i5  задължително ще е по-добре,защото при i3 41XX процесорите вграденото видео е HD4400,а при i5 HD 4600,което е на по-високи честоти.При i3 43XX  е HD 4600,но те са по 260+ лева.Тоест похарчи 60-70 още за i5 4430 или някой 4460 ако изпадне на промоция.

• Автор

здравей, нещо от рода на AMD Athlon X4 (740 750 750K 760K) + видео карта според бюджета . но зависи какво ти е захранването дали ще понесе + 200W 

Успех....

Вече реших-и5.....след време ще видя за дискретна видеокарта.... :)

Вече реших-и5.....след време ще видя за дискретна видеокарта.... :)

по добре е да изчакаш broadwell  и с това ПК с един котлон и карта от среден клас ще играеш игрите нормално разлика от и5 няма да има кой знае каква, но ще ти струват примерно 5fps от горе около около 300лв. Друг е въпроса ако изплзваш карти от висок клас от рода на ГТХ 970 -980 и тнт тогава разлика наистина има в полза на и5. Това е 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.