Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прехвърляне на кола - въпрос?

Featured Replies

Здравейте, дилемата е следната. Баща ми е в Италия и е намерил работа за която му трябва кола, заради работата не може да си доиде до България за да си купи от тук и иска аз да взема на мое име и да му я закарам. На мен обаче не ми се нрави идеята. Въпроса ми е мога ли да взема кола от тук и от мое име да я прехвърля като негова собственост без неговото присъствие тук?

Не може. 

Може би това ще е първия и единствен случай, кола да се закупи в България и да се изнесе за Италия....

А,защо не си вземе от Италия.. ? В пъти по-евтино и качествено ще му излезе.

А,защо не си вземе от Италия.. ? В пъти по-евтино и качествено ще му излезе.

Да, и аз това предлагам. Аз се намирам в Швеция и с баща  ми и братовчед ми търгуваме с коли, защото ги взимаме на невероятно тънка цена!

• Автор

Да вярно ще е прецедент ако му закарам кола от БГ :D Незнам как стоят нещата с регистрирането на кола там обаче. Той ми мърмочи че е много трудно и скъпо. Аз мисля за някакви временни номера да му дадат от тамошния КАТ след като си купи колата от там, защото явно няма да му карам от тук. Моля който знае как стоят нещата с регването и цените да пише. Интересува ме възмойно ли е и дали не е много скъпо.

Мерси за отговорите :super: :super:  

Скъпо ще е , но пък колата ще е по-евтина... горе-долу същата работа става.Незнам как е в Италия , но в Испания гражданската отговорност (там се нарича по друг начин , забравих как беше) е 300 евро на година.

• Автор

А той изобщо може ли да кара там кола която не е на негово име?

Баща ти няма ли време и възможност да се интересува по тези въпроси от хора в подобно положение, минали по този път? 

След като опоскахме кочините на Германия, Австрия и Швейцария сега практически всичко е внос от Италия. Да си купува оттам - парите са наполовина. Като я потъркаля там ако е читава да ти я подари тук като си дойде и пак оттам да си купи друга.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.