Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със скайп

Featured Replies

въпреки,че отговор на моя въпрос не се намери.

Преди това изтрихте ли последната инсталирана скайп версия,или направо инсталирахте изтеглената по стара версия (по нова версия - 6.21)?!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

На мен линка ми го показваше с версия 6.20,която бях прикачил от същия сайт,сега виждам,че е наистина е променен,но на последната версия от самия сайт,поне при мен така го показва!

Ето ви ,надявам се вече всичко да е наред!

Успех! ;)

П.П.

Към capnemo :

Мисля,че абсолютно ненужно бе изтриването на дадения от мен линк към автора на темата!

Скайп версията 6.20 е изтеглена от официалния сайт преди време!

В момента обаче точно официалният сайт е премахнал линка за сваляне и понеже имам навика да си запазвам програмите,които смятам за нужни в определени ситуации,качих точно тази версия 6.20 на скайп в uploud.bg

Kакъв е проблема,да не би да си си помислил.че версията е пачната?!

Ако е така,бъркаш,няма такова нещо!

А,и можеш да я пробваш на виртуална машина! ;)

Правилото важи независимо дали е пачната или е оригинална. Най-малкото нямате право от Майкрософт да редистрибутирате техен софтуер!

Правилото важи независимо дали е пачната или е оригинална. Най-малкото нямате право от Майкрософт да редистрибутирате техен софтуер!

1.В коя точка е правилото,че не го видях?!

2.Обвинявате ли ме? :

"редистрибутирате техен софтуер"

,или...?

3.Означава ли,че ако в друга тема някой пусне друг линк,например на бнт 1,а не официалния са в нарушание?

В тоя ред на мисли и по тази логика,има доста теми във форума,които трябва да редактирате! ;)

1.В коя точка е правилото,че не го видях?!

2.Обвинявате ли ме? :

"редистрибутирате техен софтуер"

,или...?

3.Означава ли,че ако в друга тема някой пусне друг линк,например на бнт 1,а не официалния са в нарушание?

В тоя ред на мисли и по тази логика,има доста теми във форума,които трябва да редактирате! ;)

В този ред на мисли надявам се имате спомени какво пише в 2.19

И да, вие нарушавате закона, защото нямате право да редистрибутирате техен софтуер!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

В този ред на мисли надявам се имате спомени какво пише в 2.19

И да, вие нарушавате закона, защото нямате право да редистрибутирате техен софтуер!

Спрямо точка 2.19 ок,нямам нищо против,правото е ваше,да местите редактирате и т.н.!

Но не ми беше отговорено къде е споменатото от вас правило - "Правилото важи" - като точка липсва!

Не съм нарушил с абсолютно нищо закона,нищо не съм променял и пипал по техния софтуер,това са ваши измислици и твърдения,които не можете да докажете дори и да искате,просто в момента се чудите по какъв начин да оправдаеате собственото си его! ;)

• Автор

Не съм използвала ничий линк от тези във форума,сам се порових в чужди сайтове и намерих линк към версията която инсталирах.Иначе,разбира се че първо изтрих новата версия и инсталирах 6.21.А иначе защо е нужно да се карате за неважни неща,просто някой иска да помогне на друг в този форум,а нали това е идеята на форума и му благодаря!

Редактирано от hodri (преглед на промените)

Спрямо точка 2.19 ок,нямам нищо против,правото е ваше,да местите редактирате и т.н.!

Но не ми беше отговорено къде е споменатото от вас правило - "Правилото важи" - като точка липсва!

Не съм нарушил с абсолютно нищо закона,нищо не съм променял и пипал по техния софтуер,това са ваши измислици и твърдения,които не можете да докажете дори и да искате,просто в момента се чудите по какъв начин да оправдаеате собственото си его! ;)

Вие явно не разбирате какво означава редистрибутиране. Никой не казва че сте променил оригиналния софтуер. Проблема е в това че вие го предлагате публично без да имате разрешение от фирмата-производител за това

А иначе защо е нужно да се карате за неважни неща,просто някой иска да помогне на друг в този форум,а нали това е идеята на форума и му благодаря!

И аз не зная защо изведнъж глоб. мод. реши да се дразни с мен,вместо да помага в темата!

Вие явно не разбирате какво означава редистрибутиране. Никой не казва че сте променил оригиналния софтуер. Проблема е в това че вие го предлагате публично без да имате разрешение от фирмата-производител за това

Добре де,останалите потребители,които предлагат софтуера в сайта не нарушават ли правилата,или те "специално" са получили разрешение от производителите?

И аз не зная защо изведнъж глоб. мод. реши да се дразни с мен,вместо да помага в темата!

Добре де,останалите потребители,които предлагат софтуера в сайта не нарушават ли правилата,или те "специално" са получили разрешение от производителите?

Аз следя да се публикуват линкове към сайтовете на призводителя

• Автор

И аз мисля,че ролята на модератора на сайта е да бъде в помощ на пусналите тема,а не само да следи кой спазва правилата и кой не и да следи отдалеч случващото се !!!

И аз мисля,че ролята на модератора на сайта е да бъде в помощ на пусналите тема,а не само да следи кой спазва правилата и кой не и да следи отдалеч случващото се !!!

Продължавайте така да си мислите. Това е пожелателно, не задължително

Аз следя да се публикуват линкове към сайтовете на призводителя

Нямам нищо против,добре това си е ваше право,но избягахте от въпроса,който ви зададох!

Щом мислите,че така ще ви е по-лесно,добре!

Здраве да е! ;)

П.П.

Ще ме амбицирате и аз да започна да следя глоб. мод. дали спазват правилата!

Нямам нищо против,добре това си е ваше право,но избягахте от въпроса,който ви зададох!

Щом мислите,че така ще ви е по-лесно,добре!

Здраве да е! ;)

П.П.

Ще ме амбицирате и аз да започна да следя глоб. мод.!

Докладвайте такива постове!

И нека офтопика е дотук!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.