Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клавиатура за смарт тв Philips

Featured Replies

Ще тръгне ли тази клавиатура http://www.ebay.de/itm/Tastatur-Mini-Wireless-USB-2-4GHz-kabellos-mit-Akku-fur-Android-Schwarz-TV-PC-/131399363257?pt=DE_Computing_Tastaturen_Keypads&hash=item1e98032ab9,натози телевизор philips 42pfh6109.Някой използвал ли е такава клавиатура колко време и държи батерията и продават ли се такива батерии в българия

Всяка клавиутура ще работи на този телевизор, клавиутурката е с li-ion батерия, не се налага да се сменя батерята а просто трябва да се презарежда.Също може да работи и със AA или AAA батерий.

А колко време издържат батериите.

Не знам.

Попитай продавача (на английски де).

До колкото ми е известно, клавиатурата/мишка, която сте избрали е предназначена за андроид устройства (най вече), повечето работят и за PC.

За да се свържат въпросните, използвате един донгъл приемник (вкл. в комплекта), който се "закача" за USB порта.

За смарт телевизорите е по-друго. Производителя определя кои точно модели клавиатури/мишки (и са са произвеждат от  производителя на TV ) са съвместими със даден модел телевизор.

Проучете въпроса и след това поръчвайте, да не се окаже, че въпросната няма да е съвместима със вашият телевизор.

Ако, не Ви се дават средства и иматe под ръка андроид телефон или таблет, в маркета потърсете приложение (вижте за Philips какви приложения са налични),

което е направено за умно дистанционно на TV (клавиатура мишка).

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

До колкото ми е известно, клавиатурата/мишка, която сте избрали е предназначена за андроид устройства (най вече), повечето работят и за PC.

За да се свържат въпросните, използвате един донгъл приемник (вкл. в комплекта), който се "закача" за USB порта.

За смарт телевизорите е по-друго. Производителя определя кои точно модели клавиатури/мишки (и са са произвеждат от  производителя на TV ) са съвместими със даден модел телевизор.

Проучете въпроса и след това поръчвайте, да не се окаже, че въпросната няма да е съвместима със вашият телевизор.

Ако, не Ви се дават средства и иматe под ръка андроид телефон или таблет, в маркета потърсете приложение (вижте за Philips какви приложения са налични),

което е направено за умно дистанционно на TV (клавиатура мишка).

Аз вече съм опитвал с най-обикновенна мишка и клавиутура със смарт телевизор LG и стана.За това съм сигурен че и това ще стане.

Аз вече съм опитвал с най-обикновенна мишка и клавиутура със смарт телевизор LG и стана.За това съм сигурен че и това ще стане.

Няма гаранция ,че ще стане на въпросният модел. Едно е най обикновена  безжична мишка, а съвсем друго това.

Тук дават, че това безжично combo работи на смарт телевизори.

А каква клавиатура с тъчпад ще ми тръгне със сигурност

По този въпрос може да Ви отговори човек, който е ползвал въпросната на вашият модел (или близък) телевизор.

Оригиналното умно дистанционно на Philips ще е съвместимо със сигурност. Но трябва да си прочетете упътването на телевизора, за да разберете кой точно модел поддържа

въпросният модел TV.

Ако искате може да рискувате с някое дистанционно или комбо, но прочетете внимателно гледайте клипове и четете мнения докато изберете, това което смятате за добре и

е съвместимо със телевизора.

• Автор

В магазина от където купих телевизора ми казаха чр нр подържа смарт дистанционо,но мога да го свържа с клавиатура но не казаха какви клавиатури подържа

мисля че това е за смарт тв но не разбирам английски може ли някои да погледне и да каже дали ще стане/

http://www.ebay.co.uk/itm/RII-Keyboard-Wireless-RF-2-4GHz-Mouse-Mice-for-Smart-TV-HTPC-/271573824271?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3b0fb30f

В магазина от където купих телевизора ми казаха чр нр подържа смарт дистанционо,но мога да го свържа с клавиатура но не казаха какви клавиатури подържа

мисля че това е за смарт тв но не разбирам английски може ли някои да погледне и да каже дали ще стане/

http://www.ebay.co.uk/itm/RII-Keyboard-Wireless-RF-2-4GHz-Mouse-Mice-for-Smart-TV-HTPC-/271573824271?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3b0fb30f

Според описанието пише, че е съвместимо със Smart TV:

Can be used for PC, Notebook, Smart TV, HTPC, Android TV BOX, etc.

• Автор

Според описанието пише, че е съвместимо със Smart TV:

Тогава ще го поръчам та каквото стане.

Извинявам се за тъпия ми въпрос но какво значи това Ultra sensitive touchpad with 90-degree flip design.Да не би мишката да може да се движи само нагоре и надолу

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.