Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на R9 270X Vapor-X

Featured Replies

Момчета има ли смисъл да клоквам видеото ми, защото до сега не съм клоквал нищо и ме чопли отвътре да пробвам. Въпроса ми е каква ще е разликата, как да го клокна с TriXX и захранването ще издържи ли ?

Редактирано от serphentbg (преглед на промените)

1. Ако ще правиш клок само защото си чул, че се прави, по-добре не се захващай с подоно нещо, за да не си съсипеш компютъра. Сам казваш, че никога не си го правил.

2. Поради каква причина искаш да правиш клок и какво желаеш да постигнеш? Ако все пак искаш да си играеш или да тестваш трябва да кажеш цялата си конфигурация.

• Автор

Конфигурацията не я написах, защото е под мнението ми.

OS: Windows 7 - 64 bit, процесор: Intel Core i5-4460 3.20GHz, RAM: 2x4GB Kingston HyperX Savage, дъно: Gigabyte H81M-D3H, хард: Seagate Barracuda 1TB, кутия: Corsair  Carbide 200R, захранване: Super Flower SF-550W, видео: AMD Radeon R9 270X Vapor-X 2GB 256Bit

Мисля само да го тествам на някоя игра, за да видя разликата и се допитвам до Вас дали има смисъл въобще.

Конфигурацията ти е перфектна. Не си прави експерименти, за да не направиш беля. Знам, че казвам стандартни фрази, но това е съвета, който винаги ще давам. Просто си използвай машината.

• Автор

Ами благодаря тогава и се извинявам за новата тема, но ми беше любопитно. :D

serphentbg  

Искам да те попитам компютъра ти дали загрява и дали има шум над допустимото ?

• Автор

За шума не.. Леко се чува от захранването ама това не е нещо фрапиращо. Процесор при нормална работа - 43-4 градуса, видеото и то 41-2 при нормална работа .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.