Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталация на CoD Advаnced warfare, CoD Ghosts и др.

Featured Replies

Здравейте, сдобих се наскоро с една прилична геймърска машинка и сега съм се заел да свалям и инсталирам разни интересни заглавия. Имам проблем обаче, който не мога да разбера на какво се дължи - дали е от Win 8-цата някаква особеност, или нещо с Deamon Tools-а. Свалях последната програма 1000 пъти и се мъчих да инсталирам игрите - все неуспешно. Опитвах се с Call of duty Advanced warfare и Ghosts но все не успявам да завърша инсталацията.  

Проблема е че приключи ли инсталацията - като се опитам да copy-paste-на crack-a глупавото нещо ми изписва че не достигали 1.24мб - и не мога да paste-на - и така всеки път. Това на което обръщам внимание е че никъде преди или по време на процеса на иснталация, програмата не ме пита в коя директория на компютъра да инсталне играта - а направо си бичи и изсипва всичко във виртуалното устройство. 

От къде може да идва проблема и може ли някой да ме ориентира как да го отстраня? Благодаря на който се отзове!

Значи по дефоулт игрите както и програмите се инсталират във C: Program Files, за това по време на исталацията ти трябва да смениш мястото, защото освен играта на С: е и уиндоуса, и ако харда е по малък то тогава няма място за всичко. Когато инсталираш дадена игра трябва да и смениш мястото за инсталиране, обикновенно става още в начало, може да е изписано или да има настроика Express или Custom, трябва да натиснеш второто за да смени настройките.Това е.

Редактирано от COBRA (преглед на промените)

• Автор

Ами то така ама - както писах, никъде глупавото нещо не ме пита къде да се инсталира играта ... Харда ми е празен, освен това имам допълнителен хард от 500гб. Компа ми е ASUS ROG J551J. Директно си почва инсталацията без да задава въпроси и като приключи - греда (...).

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Ами то така ама - както писах, никъде глупавото нещо не ме пита къде да се инсталира играта ... Харда ми е празен, освен това имам допълнителен хард от 500гб. Компа ми е ASUS ROG J551J. Директно си почва инсталацията без да задава въпроси и като приключи - греда (...).

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Виж сега, няма такова нещо, че само се инсталира без да пита, друг е въпроса ако ти не знаеш как. Всяка игра има опция за смяна на настройките, досега не съм срещнал такава която да не може да се настройва. Специално заради тебе пак качих COD: Advanced Warfare отново. Ето и две снимки, на втората ясно се вижда опцията за смяна на папката. Вземи и при инсталация на играта разгледай внимателно какво пише, а не директно да натискаш Ентер. Освен това няма значение колко харда имаш в компа, или колко ти е голям. Ако например е 1 терабайт но за дял С: е отделено 60 гигабайта, то със уиндоуса ще ти останат към 30 гигабайта, и като качиш една игра то нищо не остава, а дял Д ти седи празен, и няма значение че е 900 гигабайта, схващаш ли?

Снимка 1

Снимка 2

Редактирано от COBRA (преглед на промените)

• Автор

COBRA - пълна глупост от моя страна :) Обърнах внимание на custom инсталацията и всичко си дойде на мястото - причината да не виждам заявката в коя директория да се инсталира играта е че на инсталационния бар са умешани няколко надписа, и надписа browse беше покрит от друг надпис - просто не съм го виждал и при двете игри. Вече инсталирах игрите и съм доволен. Благодаря ти много за подкрепата ;) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.