Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няма свободно място на Локален Диск C

Featured Replies

Здравейте ! С Windows 7 съм. Абсолютно всеки ден мястото ми в ДИСК "C" се намаля с около 2 ГБ..там държа само WIndowsa нищо друго...Използвам Explore и Chrome за браузъри...пускам и CC cleane.. но нищо не става..Трия файловете от "Temp" и от "Prefetch"  но отново много намаля..Общото ми място в " C " е 49 ГБ..а в момента имам свободни само 6..и те продължават да се свалят на доло..

Забравих да допълня.. Проверявал съм и за грешки...Също така давам и "Почистване на диска" но без резултат...Чистят се около 20- 50 МБ..а на мен ми бягат всеки ден няколко ГБ..

По 2 гб. на ден да намалява е много.Сваляш ли торенти?Правил ли си копие на системата?Изтриваш ли запаметените точки,за възтановяване на системата?Твои по обемни файлове,чистиш ли?Нормално за уиндоус 7 е да стигне до около 30 гб. след това да спре да се пълни.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

По 2 гб. на ден да намалява е много.Сваляш ли торенти?Правил ли си копие на системата?Изтриваш ли запаметените точки,за възтановяване на системата?Твои по обемни файлове,чистиш ли?Нормално за уиндоус 7 е да стигне до около 30 гб. след това да спре да се пълни.

Торенти не свалям..Копие мислия че веднъж направих без да искам..Исках да си преинсталирам Windowsa но вместо да го преинстал..аз сложих отново същият ..ха-ха-...но после го изтрих..Само с  ""delete" се изтри целият Windows old...Какви по обемни файлове имаш предвид ?

Точките за възстановяване не съм ги трил...Ако ги изтрия няма ли да ми изчезнат файлове ? 

пусни програмката TreeSizeFree да сканира С-то и виж размера на папките в него.

няма опасност при триене на тези точки.

спри хибернацията,ако не я ползваш.

• Автор

пусни програмката TreeSizeFree да сканира С-то и виж размера на папките в него.

няма опасност при триене на тези точки.

спри хибернацията,ако не я ползваш.

Хибернация ? Какво е това 

Абе той не хапе, но си помисли какво ще стане с форума, ако всичко почнат да си търсят по Гугъл за разните неща, които ги интересуват. Нали за тази цел е направен този форум да се пита и да се отговаря ;)

• Автор

Да ..До сега четох там..казват че това нещо ти заема толкова място от диска колкото RAM имаш..аз имам 4 ГБ RAM ..значи ми взема 4 от диска..НО казват че това място го взема когато компютъра Хибернира..Тоест когато Не хибернира не ми хаби от мястото

Абе той не хапе, но си помисли какво ще стане с форума, ако всичко почнат да си търсят по Гугъл за разните неща, които ги интересуват. Нали за тази цел е направен този форум да се пита и да се отговаря ;)

Елементарните въпроси се „задават“ на гугъл, а по-специфичните във форумите. Не трябва да ни мързи да натиснем 5 клавиша.

В калдата също има търсачка: https://www.kaldata.com/forums/topic/195343-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF/

• Автор

Спрях ХИБЕРНАЦИЯТА и ми се освободиха 3 ГБ..Изтрих точките за възтановяване и ми се освободиха още 10 ГБ !!!!! Благодаря ви за бързата помощ : ))))))))) :gift1:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.