Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Уиндоус 8.1 и Интелски процесор?

Featured Replies

Утре ще идва племеника ми, за да му инсталирам Уиндоус 8.1, но не знам дали ще стане. Процесора му е Intel Pentium Dual-Core E2200.

За сега съм удрял на камък при опит за инсталиране на 8-цата само на едноядрен процесор, който няма SSE2 (мисля, че така бяха) инструкции. Моля, кажете ако става процесора, да му пиша, за да не се притеснява (а и да не пътува толкова километри, за да донесе компютъра и Уиндоуса)?

Кажете цялата конфигурация. Ако не я знаете може да инсталирате програмата AIDA или Speccy и те ще я покажат. Иначе не би имало проблем с инсталацията на Windows 8.

Честно казано, аз лично не бих сложил Windows8.

Честно казано, аз лично не бих сложил Windows8.

заради процесора или просто не ти харесва ???

• Автор

Компютъра му е с Уиндоус 7 в момента. Ето снимка, която ми израти:

7935415.jpg

А и все си мисля, че 8-цата е по-лека от 7-цата. За това ме интересуваше само процесора дали ще стане, защото съм имал случаи в които не става за 8-ца, а всичкия останал хардуер става.

Нямаш да имаш проблем. Процесорът поддържа необходимите инструкции. Windows 7 и 8 вървят приемливо и на слаб хардуер. Windows XP e вече много стар и има смисъл да се слага само на много стар хардуер. Аз пробвал съм Windows 7 на едноядрен AM3 Sempron. Вървеше си приемливо. Дори някои игри вървяха.

Редактирано от plamenbm86 (преглед на промените)

• Автор

Уиндоуса вече е инсталиран. Но за сега работи само с видео драйвера, инсталиран от самия Уиндоус. Не успявам да инсталирам оригиналния. Видео картата е Ati Radeon HD 4550. Изтеглих го от сайта на Ati но след като се инсталира, все едно нищо не е инсталирано. Имам диск с Driver Pack Solution но и от там не иска да се инсталира, а го намира като драйвер за обновяване. За сега ще работи с този от Уиндоуса, но ако има такъв оригинален за 8-ца ще е добре да му го пратя после по скайпа (племеника може и сам да инсталира драйвера).

Редактирано от bmvtooo (преглед на промените)

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2032

Тези са legacy драйвери за Windows 8. Няма да се инсталират лесно на Windows 8.1. Потърси в интернет modded legacy AMD drivers или просто legacy AMD drivers windows 8.1 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.