Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Download на прикачени файлове в поща

Featured Replies

Здравейте!

Имам таблет Lenovo, но имам един проблем. На доста места четох, но без успех.

Проблемът е следният. Влизам си в  пощата без проблем, но често имам прикачен документ. Свалям го, зарежда и след около 1 мин. изписва неуспешно сваляне, без значение какъв е формата. Търсих из нета, какво ли не правих и пак не може да ми ги сваля.

Ако някой има решение на проблема нека сподели.

Благодаря предварително!

П.П. Имам качен Polaris Office  

Редактирано от mrX? (преглед на промените)

Може да няма достатъчно място, на мен на телефона ми изписва това когато няма място.

Пробвай това;

Настройки->Приложения->Е-майл->Изчистване на кеша , имах същия проблем оказа се, че кеша ми е пълен и не ми позволяваше да ги изтегля "файловете".

• Автор

Благодаря за бързите отговори, но пак не се получава.

С браузър ли влизате в пощата, или чрез мейл приложение ? Почистване на кеша на приложенията опитахте ли ?

• Автор

С браузър влизам, но опитах и с Chrome. Кеша е чист.

Chrome не е браузър, така ли?

Аз бих пробвал с Gmail, отскоро поддържа добавянето на POP3/IMAP акаунти (различни от тези на Google).

Клиента на Андроид (заводския) също си поддържа тези акаунти. Лично съм пробвал. :)

Клиента на Андроид (заводския) също си поддържа тези акаунти. Лично съм пробвал. :)

Да, разбира се, но Gmail изглежда е с приоритет и се обновява доста по-често.

• Автор

Chrome не е браузър, така ли?

Аз бих пробвал с Gmail, отскоро поддържа добавянето на POP3/IMAP акаунти (различни от тези на Google).

Тук имах предвид вградения браузър и Chrome.

С мейл клиентите не може да се свърже със сървъра.

Забравих да спомена, че това ми е служебната поща.

Въведете си детайлите за акаунта правилно, няма начин да не се получава. Попитайте администратора на пощата ви за информация.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

'mrX?' направи първо един restart, ако не стане тогава reset до фабрични настройки, ще направиш таблета си като нов, но ще изтриеш всичко (запазваш гаранцията).

П.П. - 'Малкия стар войник' защото не е писал каква марка е таблета и ние само гадаеме, а и не знаем какво е инсталирал....

Редактирано от Person (преглед на промените)

'mrX?' направи първо един restart, ако не стане тогава reset до фабрични настройки, ще направиш таблета си като нов, но ще изтриеш всичко (запазваш гаранцията).

Защо веднага, трябва да се прави "ресет" , като може да се избегне тази процедура поне за момента.

Ако имате клиент (програма), работещ със същата поща, вижте му настройките и въведете същите в Gmail на таблета. Даже и да не е същият адрес (може да е примерно на колега), настройките ще се различават само по адреса и паролата.

Във фирмата няма ли човек, който да отговаря за тези неща?

• Автор

Благодаря на отзовалите се. Оправих проблема. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.