Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с игрите

Featured Replies

Здравейте имам проблем с игрите а той е че, те забиват а изискванията са им много малки..

Компютъра ми е : Packard Bell 2GB 1.81GHz 1.81ГХц Intel® Pentium® Dual CPU E2160 Видео : Тип на чипа: SiS671 series ЦАП тип: Internal Размер на паметта: 256 MB Низ на адаптера: Mirage 3 Bios информация: 3.69.01

Игри със тая щайга ?

Забрави. По-добре кажи и какви са игрите.

• Автор

Counter Strike 1.6 | GTA:SAMP Това са други игри не играя.. | Човек пуснах днес старата машина дето е 512 Ram и 1.60 GHz и  CS върви с 90-99fps.

GTA:SAMP върви с по 60-70fps. ..

Редактирано от AlphaWolf (преглед на промените)

• Автор

Хайде казвайте какво да правя  :rolleyes:

Трудно е да се отговори конкретно при наличната информация!Сканиран ли е ко мпютъра за вируси и нежелани процеси,почиствани ли са компонентите,сменявана ли е пастата им скоро,какви са температурите им,захранването ново старо марка мощност и т.н.!

206

Редактирано от rapt0r (преглед на промените)

• Автор

160

Трудно е да се отговори конкретно при наличната информация!Сканиран ли е ко мпютъра за вируси и нежелани процеси,почиствани ли са компонентите,сменявана ли е пастата им скоро,какви са температурите им,захранването ново старо марка мощност и т.н.!

Ами няма вируси пастата не знам да ли е сменявана скоро, температурите не знам как да ги проверя захранването е старо(предполагам) 220V марката не ги знам

233

Като за начало изтеглете си някоя програма Speccy или Aida64 за да се видят температурите на компонентите а също и волтажите!

233

Като за начало изтеглете си някоя програма Speccy или Aida64 за да се видят температурите на компонентите а също и волтажите!

Нямаше да е зле да му кажеш да ги даде по-време на игра.

• Автор

Ето 

Нямаше да е зле да му кажеш да ги даде по-време на игра.

Игра? Counter-Strike или Gta San Andreas става ли ?

post-356883-0-60647000-1424623251_thumb.

Ето 

Игра? Counter-Strike или Gta San Andreas става ли ?

Когато започне да зацепва тогава.

• Автор

Само да вметна че когато инсталирах Drivers (не знам дали са точните ама fps-то се дигна на 30 на GTA)

Еми включих играта в менюто си беше на 80 фпс а като почнах да играя и падна на 20.. минимизирах играта и градусите пак бяха 40 

Дал си само градусите на дъното а на процесор,видео какви са?

• Автор

Дал си само градусите на дъното а на процесор,видео какви са?

Еми и 2-те ядра от 37 градуса отиват на 39 и 40 и от 40 на 37 и така се повтаря.

Еми и 2-те ядра от 37 градуса отиват на 39 и 40 и от 40 на 37 и така се повтаря.

По време на игра как са температурите и най-вече като започне да лагва?

• Автор

По време на игра как са температурите и най-вече като започне да лагва?

Когато започне да лагва по време на игра я минимизирам отварям Speccy поглеждам ги и температурите са си еднакви.

• Автор

Направи снимка на диспечера на задачите по-време на игра.

После?

• Автор

Питаш ме или?

Питам

• Автор

Казвайте какво да правя, вече се отчайвам ..  :(

Казвайте какво да правя, вече се отчайвам ..  :(

Преди и аз незнам колко мнения, ти казаха нещо!

А видео карта тая система има ли?@niki292002, за мнения ли се бориш?Щото като гледам, целта ти е да пишеш, пък дали ще помогнеш ти е все тая.

Ако това ти е "новият" компютър по-добре си върни старият. Тая видео карта е за кофата, това какъв Windows е XP? Драйвери за нея намерил ли си?

• Автор

Ами направи снимка!

На?

Ако това ти е "новият" компютър по-добре си върни старият. Тая видео карта е за кофата, това какъв Windows е XP? Драйвери за нея намерил ли си?

Старият пак беше проблема в видео картата 32битов е този XP. Не съм сигурен за драйверите 

А видео карта тая система има ли?@niki292002, за мнения ли се бориш?Щото като гледам, целта ти е да пишеш, пък дали ще помогнеш ти е все тая.

Има. този @niki292002, въобще не знам закфо пише тук. С нищо не помага

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.