Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype не е в състояние да се свърже

Featured Replies

Здравейте  от  скоро ми  излезе  този  не приятен проблем  в  скайп: Skupe  Не в състояние  да се свърже  опитах  с  доста  версии, но  си  стои  все  така не  знам какво  да  го  правя

1. С коя версия си опитал. Старите версии вече не работят, тъй като скайп беше закупен от MicroSoft. Работят версии от 6.18.0... нагоре. В момента работя със скайп портабъл 6.18.0.106, но като гледам и тя започва да прави проблеми.

2. Сигурен ли си, че имаш интернет свързаност?

• Автор

Пробвах  с  версиите  от  4 до най-новата  и  да имам  интернет, но  от  скоро ми  излиза  това

Пробвах  с  версиите  от  4 до най-новата  и  да имам  интернет, но  от  скоро ми  излиза  това

Операционна система?

Деинсталираш скайп от компютъра. Може да използва Total Uninstal като програма, за да си сигурен, че си махнал и почистил всичко. След това рестартираш компютъра и сваляш най-новата версия на скайп. Не може да не тръгне.

Деинсталираш скайп от компютъра. Може да използва Total Uninstal като програма, за да си сигурен, че си махнал и почистил всичко. След това рестартираш компютъра и сваляш най-новата версия на скайп. Не може да не тръгне.

По-безопасно е да използва Geak Uninstaller

Преди месец някъде една позната ми каза, че не може да се впише в скайп, смятала, че бил откраднат, че някой и е сменил паролата. Опитах да вляза от моя компютър и успях. След това и смених паролата и пратих новата, с която успя да влезе с последна версия скайп за онзи момент. Не знам дали проблемът е същия, но нищо не пречи да опитате.

Изтрий скайп от защитната стена и после отново при опит за вписване позволи достъпа.

1. С коя версия си опитал. Старите версии вече не работят, тъй като скайп беше закупен от MicroSoft. Работят версии от 6.18.0... нагоре. В момента работя със скайп портабъл 6.18.0.106, но като гледам и тя започва да прави проблеми.

2. Сигурен ли си, че имаш интернет свързаност?

1. Това не е вярно.

2. Щом пише в сайта, явно е свързан.

1. Това не е вярно.

2. Щом пише в сайта, явно е свързан.

1. Това е вярно. Опитай да използваш по-стари версий и сподели.

Зависи и с какъв windows e.Преди време на 1 момиче компа и беше със XP service pack 2 и си беше свалила по-нова версия но не работеше,свалих и по-стара и проработи.

Авторът на темата вече е написал,че е пробвал и с други,по-стари версии.Остава да се търси причината другаде.

• Автор

Благодарско  момче  оправи  ми  се  проблемчето

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.