Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ценноста на информацията. Оценявя ли се помоща!

Featured Replies

За да сме информирани, то сме положили дадено усилие за което сме заплатили с пари и ценно време. Тук в този форум, аз лично съм се опитвал да помагам предоставяйки безвъзмездно своите знания, но никога помоща не е била ценена. Няма благодарност,че дори за капак и наказания се получават за нищожни грешки, а часове много са отделяни в опит за помощ. Не може едни да печелят, а други да бъдат бързо отритвани и и лесно забравяни.

Лично аз тук съм получил в пъти по - малко от колкото съм дал, та.....

От днес спирам да съм активен потребител! Само ще наблюдавам!

Готов съм да помагам, но срещу заплащане!

Успех!

Забрави за удоволствието, все пак, когато някой благодари. Може да не са много, но не е без хич. А колкото до платената услуга. Ами никой не те е принуждава да помагаш. Всички го правим на добра воля. А за заплащане може да се говори тогава, когато почнеш да поемаш отговорността при направени гафове и когато въпросната помощ е достигнала качество което струва. Повечето от нас примерно можем да наредим относително балонсирани конфигурации, съобразени с бюджета и с изискванията. Колко обаче могат да съберат наистина най-добрата сглобка. Като баланс и като крайна цена. Щото за да се получи, трябва наистина да се търси из много сайтове, да се проверява наличности и прочие усилия, а не просто да се влезе в един магазин и да се натикат няколко чарка в кошницата, единствените качества на които са, че могат все пак да работят сглобени един с  друг.

А да, хм, да не се отплесвам само на хардуерна вълна. Случило ли се е поне веднъж да напишеш есе, или съчинение, да попълниш тест за изпит, или нещо от рода, за някой закъсал ученик, драснал тема във форума? Да си решил химично уравнение, математическа задача? Май не. Не само защото не си искал или евентуално  не четеш въпросните теми, а защото не можеш. Пък и те мързи.  Обаче даже изявяваш претенции. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Толкова шум за нищо!!

Какво ли трябва да кажат тукашните вирусоборци?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Пише се оценява и помощта.2 лева.... :)  :ph34r:

и ценността :)

• Автор

Толкова шум за нищо!!

Какво ли трябва да кажат тукашните вирусоборци?

Какво да кажат - аз им пиша средн -3!!!

На теб лично слаб - 2

и ценността 

Много философи беее! Философи и натегачи за модератори!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Какво да кажат - аз им пиша средн -3!!!

На теб лично слаб - 2

А на себе си колко пишеш?

Поласкан съм, даскале!

Забелязал си ме!

Оценил си ме даже!

Предлагам всички свободнобуждаещи в този уеб ресурс дружно да благодарим на Black Power за честта да сме му съфорумци!

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

натегачи за модератори!

О, неориентираният той, дето си мисли, че всичко му е ясно! И срещу пари не бих се цанила за модератор. Не знам какво толкова ви привлича тази длъжност - теб и други като теб... Трайно закрепване към място, в което бъка от хора, чиято единствена цел е просто да дразнят. Не, мерси. Бъркаш ме с някой.

Не всички имат твоята ценностна система.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Аз да попитам какви са му чак толкова знанията на създателя на темата и какво толкова изключително е помогнал на хората от форума?

Ба, помня няколко случая на дърлене на политически теми, поради които по едно време като че ли не можеше да пише, поради употреба на няколко добре или зле(зависи от гледната точка) адресирани попържни. 

• Автор

Аз да попитам какви са му чак толкова знанията на създателя на темата и какво толкова изключително е помогнал на хората от форума?

Ти на кого, как и с какво помогна, аааа????

Поне за времето, в което аз съм тук, съм чела за няколко помагания - на деца със стипендии, на закъсали хора с дрехи и намиране на покрив, с няколко кръводарявания... Не помня точно в кое време и хората по имена, но са реални помощи, за реални хора, с реални средства и истинска кръв.

И това не важи само за нея.

Просто пишещите в горната част на форума /и за това неведнъж е ставало въпрос/ силно подценявате Празните приказки и хората, които пишат там, но това, което те правят, е не по-малко важно и реално като помощ. Нищо, че сайта е специализиран за компютърна техника и въпроси от такъв характер.

Апропо - ти реално какво си направил за някого, освен писането във форума?!

Сашо(Алгор) поне няколко пъти помага съвсем реално, на колеги  и е участвал в не малко дарителски кампании за хора в нужда, доколкото имам спомени. Има и доста народ, които се включиха да подаряват неизползувани вече от тях компоненти. 

А е толкова лесно. Който пращи от знания и иска да ги предостави срещу заплащане си прави форум и обявява ценоразпис с услугите.

Тук никой като се е регистрирал не са му обещавани парични средства за помощта.

И честно да си кажа като стане дума някой да иска пари по форуми и постоянно да намеква за пари ме дразни мен много.

Аз лично много се забавлявам и си намалям ежедневния стрес във форума трябва ли за това да заплатя на някои събеседници за услугата ?

трябва ли за това да заплатя на някои събеседници за услугата ?

Нямаше да можеш да се разплатиш с някои хора... :D

трябва ли за това да заплатя на някои събеседници за услугата ?

Все ще се намери някой да те таксува за психотерапия

Тях специално ще ми е по лесно да си ги купя с цена на килограм но тогава щеше да ми се изгуби тръпката.

Голяма част от тях, почти сигурно ще отрекат да са имали принос за забавлението му ;)

• Автор

Темата, вече е на правилното място ;)

Аааа такааа! Докладвай!

Темата е за ключ, а и време нямам да се занимавам с глупости и да влизам в дребни интрижки!

Последен пост!

И сантимент нямам към нищо и никого!

Аааа такааа! Докладвай!

Темата е за ключ, а и време нямам да се занимавам с глупости и да влизам в дребни интрижки!

Последен пост!

И сантимент нямам към нищо и никого!

Не съм, просто отбелязах факта. А темата няма да се заключва, трябва първо да те разпертушиним. Как така ще предаваш отбора, заради лични интереси.

За дванайсе години от как ползвам форума съм помогнал на много хора.

Говоря за реална помощ а не просто да прасна една камара линкове към продукти.

Ходил съм на гости на съвсем непознати и при мен са идвали доста хора в един момент у дома имаше една камара развалени компютъра за ремонт подмяна на компоненти или просто преинсталация.

Ценоразпис никога не съм имал все пак това ми е хоби и да изпил съм няколко почерпки.

В един момент разбрах че хобито ми отнема от свободното време и вместо да ме разтоварва ме натоварва с чужди проблеми.

За заплащането прочети правилата с които си се съгласил при регистрацията Твоите мнения са твои до момента в които натиснеш публикувай.

Човек, ако опреш до мен за помощ, или до Док, или до Мерил /сигурна съм че има още няколко човека/  значи нещата ти са се сговнясали със страшна сила. Така че по-добре никой да не опира до нас. Не че няма да помогнем, и сме го правили /без да бием тъпана из целия форум колко сме специЯлни и велики/ ама искрено ти пожелавам да не се стига до там, честна дума.

п.п. и понеже виждам че Албенка ти е харесала точно този пост. Вярно че ЕГН-то не прощава и всички започваме да забравяме но  Албенка определено е рекордьор в това отношение. А точно на нея  доста съм помагала  било то за дума превод от руски или испански или рецепта за манджа. Без да броим цветето което и пратих защото никъде не можеше да си го намери по цветарските магазини.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.