Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Добър вечер.Решил съм да си купя този модел телевизор но не съм на ясно на какво точно да обърна внимание преди да го купя.Моля за съвет какво да гледам заслужава ли си този модел има ли скрити дефекти не знам какво да питам ако някой го притежава ще съм благодарен да изкаже мнение.Лека вечер.

P.S. Бюджета в който мога да се включа е 2000 лв. до 55 инча.Но ако има нещо по качествено за по малко пари ще е по добре.

Какво е лошото на 4К телевизорите нали е по нова технология.

Редактирано от genko7 (преглед на промените)

Добър избор!Скрити дефекти може да има при всяка техника,но нали за това е гаранцията.

• Автор

Добър избор!Скрити дефекти може да има при всяка техника,но нали за това е гаранцията.

Благодаря за бързия отговор а на този голям екран от по близко ако се гледа няма ли да се забелязват пикселите или там както се казва.

• Автор

Благодаря за бързия отговор а на този голям екран от по близко ако се гледа няма ли да се забелязват пикселите или там както се казва.

Явно това е най доброто за тези пари щом никой не казва нищо повече.Благодаря на помогналите ми.

Добре де-във втората ти тема те ''подканих'' да посочиш бюджет и размер!

Тук гледам си редактирал и си поставил бюджет, но къде е размера?

Понеже във другата ти тема пита за 50 инчов модел, та...ако имаш възможност за по-голям ето ти едно предложение за един 55 инчов модел:

PANASONIC TX-55AS750E 3D LED

Така и не каза от какво разстояние ще се гледа, но ако имаш възможност не се и замисляй да наблегнеш на по-големия диагонал!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Samsung UE48H6640SL

Купих този модел.Първия който взех имаше изгорял пиксел.Втория засега работи нормално.Мое мнение за стая 3 на 3 метра този размер на телевизор идва малко голям.

• Автор

Понеже съм любител на филмите,имам въпросче . На този телевизор от флашката какви филми могат да се гледат, може ли да възпроизвежда направо блурей и двд филми теглени от торенти или трябва някаква обработка,за другите кодировки прочетох в упътването кои възпроизвежда.Благодаря.

Редактирано от genko7 (преглед на промените)

Тук можеш да видиш файловите формати, които се поддържат официално от модела..Относно субтитри - малко по-нагоре в ръководството е дадено, че се поддържат всички популярни external формати, като е възможно да има изключения, в зависимост от енкоудинга на файла...
Относно цели DVD/BluRay дискове - не би трябвало да има проблем, предвид посочените в таблицата формат-контейнери...

Редактирано от LinKuei (преглед на промените)

• Автор

Когато картината е на режим стандартен по някое време се затъмнява сама.Трябва ли да се притеснявам има ли опция която сам да си регулира осветеността телевизора.Какво съм включил без да знам за какво е.Благодаря.

Когато картината е на режим стандартен по някое време се затъмнява сама.Трябва ли да се притеснявам има ли опция която сам да си регулира осветеността телевизора.Какво съм включил без да знам за какво е.Благодаря.

Книжка към телевизора имаш ли като упътване за работа с него? Защо не вземеш да я попрочетеш малко?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.