Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с HDMI ?

Featured Replies

Колеги проблема е следния както си вървеше всичко нормално без да изключвам кабела изведнъж прекъсна връзката.Телевизора е LG а компа Asus с 2 различни лаптопа пробвах и сметям,че не е от тях проблема защото и при двата ми излиза LG TV и всичко както трябва но на телевизора ми излиза няма връзка...А с кабела опитах на друг телевизор всичко беше нормално.Възможно ли е от телевизора нещо HDMI буксите да са изгорели или нещо подобно,защото има 2 но и от двете нестава?И как така изведнъж се случи...Случвало ли се е при някой от вас? Съжалявам ако съм пуснал на грешното място темата,но просто не намерих нещо подобно.

Кажи точно марка и модел на телевизора и съответно каква грешка ти дава?

Колеги проблема е следния както си вървеше всичко нормално без да изключвам кабела изведнъж прекъсна връзката.Телевизора е LG а компа Asus с 2 различни лаптопа пробвах и сметям,че не е от тях проблема защото и при двата ми излиза LG TV и всичко както трябва но на телевизора ми излиза няма връзка...А с кабела опитах на друг телевизор всичко беше нормално.Възможно ли е от телевизора нещо HDMI буксите да са изгорели или нещо подобно,защото има 2 но и от двете нестава?И как така изведнъж се случи...Случвало ли се е при някой от вас? Съжалявам ако съм пуснал на грешното място темата,но просто не намерих нещо подобно.

След случката, погледнахте ли в менюто на телевизора, дали "входа" на който е включен HDMI кабела , е същият или се е изместил на друг. Примерно, защото вие не давате никаква информация, а искате да знаете. Имате 2 HDMI. До сега е бил на "вход 1" , а като отворите менюто и погледнете, да се укаже че е на две, или на друг вход. Дали са дефектирали "буксите" на телевизора. Това може да стане при евентиално включени устройства в мрежата, работещи в момента и Вашата намеса по включване и изключване на кабелите. Не пишете за такава намеса, а че се е появил дефекта от само себе си.Да чуем какво сте установили до сега и какво сте разбрал/а.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

LG 32LN536B        е модела на телевизора е.2 изхода за HDMI има и да от самосебеси го направи проблема.Пробвах при изключени и при включени телевизор и рс и все същото.Правих и настроиките на входа е на РС и пак същото а ми изписва на компа,че е свързан.И да сменям от INPUT на порт 1 и на порт 2 когато сменям мястото на кабела не е от това.. Други идей?Благодаря ви за съдействието искренно.

Това са ВХОДОВЕ HDMI, а не изходи.Много е важно, човек да не бърка тези понятия, щото тук, в тези теми се опитват да пишат и хора, хал хабер нямащи от техника.Най- доброто решение за мен, независимо, че получавате съобщение, че връзката между компютъра и телевизора е осъществена, е да пробвате с друг кабел на първо време.Още. Вие включвате кабела или в първият или във 2 вход. Нека стои примерно във 2-ри, а от менюто на телевизора ще изберете входа (втори HDMI) Aко не се получи, изключете телевизора (от мрежата - 220 волта) да постои около 5 минути в това положение. После отново го включете и опитайте. Ако и това не помогне, потърсете помощ от техник, който разбира материята или се консултирайте със сервизен специалист, евентуално за посещение на сервиз. Що се касае за повреда във самите HDMI входове на телевизора - възможно е и това, но е твърде рядко и то най- вече, когато се работи при включени устройства. Tук няма да се впускам в подробности, защо може да се повреди  такъв HDMI порт.Желая Ви успех и се старайте по-точно да описвате всички процедури, които Ви интересуват.

• Автор

Изходи добре както и да е разбрахте за какво става въпрос все пак...Относно методите който изредихте опитвал съм всички,но не се получава.Благодаря все пак.Но мн е интересно на една платка са вътре и двата изхода и още разни други за слушалки примерно и още много и всички работят само прословутите HDMI.Ако е от там проблема според мен няма да работи цялата платка не само HDMI и то двата изхода като се има напредвид,че единия не го бях ползвал никога.

Изходи добре както и да е разбрахте за какво става въпрос все пак...Относно методите който изредихте опитвал съм всички,но не се получава.Благодаря все пак.Но мн е интересно на една платка са вътре и двата изхода и още разни други за слушалки примерно и още много и всички работят само прословутите HDMI.Ако е от там проблема според мен няма да работи цялата платка не само HDMI и то двата изхода като се има напредвид,че единия не го бях ползвал никога.

"" според мен няма да работи "

Това е само според Вас.  Аз съм ви посъветвал и за да го напиша, значи съм обмислил какво би било редно да се предприеме. А колко елементи, входове и т.н има на една платка, това са го решили от LG.Пробвахте ли със смяна на кабела с друг? Ако да, не ми отговаряйте.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.