Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно "taobao"

Featured Replies

Здравейте ,

Отново съм тук да задам един малоумен въпрос. Сигурен съм, че поне някои от вас са чували за сайта "таобао". Метнах едно очо вътре и що да видя - когато преобразувам цената от Йен в Лева , продукти които имат висока цена , излизат някакви смешни левове.

Пример - ТОВА ми излиза 30 лева а реално тази клавиатура съм убеден, че не е толкова. Защо е точно такава цената? Толкова ниски са цените и на другите продукти? Някой може ли да ме снабди със повече информация относно този сайт или няма такива? :Д

Благодаря предварително!

Ето ти един конвертор на йена-лев. Така като гледам няма нищо фрапиращо.

• Автор

Да , аз от там гледам. Цената на тази клавиатура обаче не е 30 лева а ето толкова.  На всички продукти цената несъответства със реалната цена.. Затова и питам  , нещо не изглежда наред.

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Да , аз от там гледам. Цената на тази клавиатура обаче не е 30 лева а ето толкова.  На всички продукти цената несъответства със реалната цена.. Затова и питам  , нещо не изглежда наред.

Може и да е някоя реплика. За съжаление не разбирам японски.

Пералня за 36 лева. Колкото и фалшива да е за 36 лева пералня и 8-ма ръка няма да намериш  :Д

Ето му и английската версия. Виж и тук

Аааааа , мисля , че ми стана ясно . Цените не са в японски йен ами в китайски.

И аз си помислих нещо такова. Значи няма проблеми и всичко е ок.

• Автор

Ами остана да си намеря слушалки и клавиатура и да не ми искат 50 лева за доставка и всичко ще е окей :д

Ами остана да си намеря слушалки и клавиатура и да не ми искат 50 лева за доставка и всичко ще е окей :д

А защо точно от този сайт искаш да пазаруваш. От ebay.com не става ли?

• Автор

А защо точно от този сайт искаш да пазаруваш. От ebay.com не става ли?

Реших да разгледам. Там цените са буквално най-ниските които могат да се намерят и тези в ибей са пуснати от китайци които са си купили продуктите от там.

Реших да разгледам. Там цените са буквално най-ниските които могат да се намерят и тези в ибей са пуснати от китайци които са си купили продуктите от там.

Честно да ти кажа не знам. Пазарувал съм няколко пъти от ebay най-вече клавиатури за лаптопи. Доволен съм, а и цените в сравнение тук в България са доста приемливи. Ако искаш изчакай мнение на колеги, които са по запознати.

• Автор

Честно да ти кажа не знам. Пазарувал съм няколко пъти от ebay най-вече клавиатури за лаптопи. Доволен съм, а и цените в сравнение тук в България са доста приемливи. Ако искаш изчакай мнение на колеги, които са по запознати.

Ами аз попринцип пазарувам не от ибей ами от алиекспрес , защото във ибей на всичко му слагат доставка + мито 50 долара а от алиекспрес са безплатни.

А ето какво видях оня ден

Ибей = Продавалник

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Таобао не изпращат за чужбина, mistertao - това е посредник, но си прави леки отчисления-и горе-долу цените стават като от Алиекспрес. Сравняваш и от където ти е по-изгодно-сайтовете са сигурни, съвсем друг е въпросът обаче, продуктът, който ще пристигне с какво качество е,

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• Автор

А тези "No retail box" от къде идват? да не са ментета като нямат кутии? :Д То менте на китайско менте странно ама не е невъзможно! :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.