Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добавяне на черни ленти

Featured Replies

Здравейте, вчера си купих нов LCD телевизор Toshiba 32'. Когато е в ТВ режим ми позволява да променя съотношението между страните (4:3, 16:9, Пълно запълване, Zoom...). Чрез USB плейъра, обаче, какъвто и клип да пусна запълва целия екран и няма опция за промяна на аспекта, само промяна на контраст, сила на цвят и т.н., но не и съотношение (проверих всички копчета на дистанционното обстойно днес, така че не е някоя забутана опция, просто няма такава). Не е голяма трагедия за гледането на филми (замазва, но от 5 метра не си личи толкова), но вертикално снимани клипове с телефон ги разпъва до неузнаваемост. Та, ако може да ме посъветвате за някоя програма, чрез която да мога да добавям ОТВЪН черни ленти на видеоклиповете. Проверих няколко статии  на английски, но всички са за добавяне на ленти вътрешно (за "ефект"???), но не и преоразмеряване на изображението. Само да вметна, че работя на много кепав лаптоп от 2010, който сече на PhotoShop CS, така че няма как да ползвам програми с високи системни изисквания, все пак става дума за конвертиране на клипове с размер 2+ GB, а не ми се чакат седмици...  :)

• Автор

:( Същината на темата е за съвети откъм това какви програми мога да ползвам,  за да обработвам видове файлове, а не за това колко пари струва телевизора и какви функции има. Не виждам как ми помагате с този "отговор".  :mad: 

Такъв си е модела на телевизора,За толкова пари,толкова функции.

:( Същината на темата е за съвети откъм това какви програми мога да ползвам,  за да обработвам видове файлове, а не за това колко пари струва телевизора и какви функции има. Не виждам как ми помагате с този "отговор".  :mad:

Пробвайте по начина, описан тук: http://enterprise-bridge.blogspot.com/2014/01/tech-tutorial-change-videos-aspect.html

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.