Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за League of Legends

Featured Replies

Хахахах мечти.. И Най-бързият осемядрен процесор за телефон едва ли по-бърз. Като не разбираш от мобилни процесори по добре си мълчи.... Искам да ми пуснеш Batllefield 4 на твоя телефон да видим като е толкова бърз, ама неможе :D :D :D С тоя процесор и външна видео карта Battlefield 4 се играе повече от добре на 1080p.. Сокета е 1150 не виждам защо да е безмислена покупката... След време сменя процесора и е пушка... Ви тука май всички сте с конфигурации над 1000 лева евтините части въобще не ви интересуват, тоест всичко под Core i3 не е процесор... Големи разбирачи сте ей.

Пусни ми Battlefield 4 на тоя процесор да видиш как работи... ше дам 400лв за видео и ще си купя селерон от 60лв утре...не ми говори за някакви клипчета където си гледал в интернет.Освен че е безмислен защото за малко повече пари взимаш 3 пъти по добрия 3258.Чудно ми е защо изобщо ще се купува такъв процесор като щял след време да слага евтино и3...ми взимаш пентиума сега и не пипаш.Относно процесора на телефона ми Quad Core 2.3 Ghz Krait 400 е......

Редактирано от Kostadin Andreev (преглед на промените)

Отворко пусни ми точно Battlefield 4 на тоя миниизчислител да видиш как работи...не ми говори за някакви клипчета където си гледал в интернет.Освен че е безмислен защото за малко повече пари взимаш 3 пъти по добрия 3258.Чудно ми е защо изобщо ще се купува такъв процесор като щял след време да слага евтино и3...ми взимаш пентиума сега и не пипаш.Относно процесора на телефона ми Quad Core 2.3 Ghz Krait 400 е......

3 пъти по-добър няма да стане, ако ще и гъза от клок да му съдереш.... То и пентиума е безмислен без клокърско дъно (не казвам че е лош процесора).. То че може да се клокне може ама с H81 не ми се струва добра идея.. както и да не ми се спори повече щото си вдигам нервите само... Гошо съжалявам за спама...

3 пъти по-добър няма да стане, ако ще и г*за от клок да му съдереш.... То и пентиума е безмислен без клокърско дъно (не казвам че е лош процесора).. То че може да се клокне може ама с H81 не ми се струва добра идея.. както и да не ми се спори повече щото си вдигам нервите само... Гошо съжалявам за спама...

Пентиума съм го клоквал на 4.5 с 3 различни h81 чипсета до ден днешен и трите компютъра си работят безпроблемно.Съжалявам за офтопика.Целта е автора да направи най-добрия избор за парите си.

3 пъти по-добър не е, тук плащаш за колкото получаваш. 50% повече цена за малко повече от 50% производителност ако броим клок-а.

• Автор

Целта ми е такава, да.Единственото условие е да е чисто нов.И искам да разберете, че не ми е за цел да играя Crysis 3 Maxed Out.Ъпдейта ще е докато не стане една нормална машинка.Не разбирам какъв е проблема да взема конфигурацията на Нико_, но със G1840.Дъното няма ли да издържи I3??Вижте, вие го обръщате на караници и спорове.Нека модератор да счита темата за приключена и да я локне!

Целта ми е такава, да.Единственото условие е да е чисто нов.И искам да разберете, че не ми е за цел да играя Crysis 3 Maxed Out.Ъпдейта ще е докато не стане една нормална машинка.Не разбирам какъв е проблема да взема конфигурацията на Нико_, но със G1840.Дъното няма ли да издържи I3??Вижте, вие го обръщате на караници и спорове.Нека модератор да счита темата за приключена и да я локне!

Проблема е, че сега можеш да дадеш 50 лв. повече за пентиума и да го овърклокнеш, вместо да вземеш селерон и после да даваш 200 лв. за i3.

• Автор

Проблема е, че за да го оувърклокна трябва да дам още 150 лв за охладител и захранване.Пък и както вече казах, нямам повече пари.Имам достатъчно разходи сега.Считайте темата за приключена.Имам още няколко колебания, който са въпрос на личен вкус.

Проблема е, че за да го оувърклокна трябва да дам още 150 лв за охладител и захранване.Пък и както вече казах, нямам повече пари.Имам достатъчно разходи сега.Считайте темата за приключена.Имам още няколко колебания, който са въпрос на личен вкус.

Ще го направиш като имаш пари, процесорите не бягат споко, ама щом си решил твоя работа.

Този процесор се клоква с дъно от 76лв спокойно до 4.5 като си стоиш със стоковия охладител.Лично ще се погрижа да го постигнеш.Просто не слушай някой който от нямане на къде е купил слаб селерон.Не си заслужава разликата в парите не е 100лв това искам да кажа.Ти си знаеш това е форум всеки си казва мнението.Спирам да се натрапвам защото явно не съм полезен.Успех с избора
  • Автор

Всеки малко или много ми е полезен!И аз смятам, че клокнат 3258, но нямам толкова пари и смятам, че е по-логично да взема дъно за 130лв със Селерон, който ще бъде заменен след време и най-вероятно продаден, отколкото дъно за 70 лева със G3258.Ако имам достатъчно пари, няма да се замислям, но нямам.Гледам да взема нещо, че тия пари може и да заминат за нещо по-важно.Ако искам G3258 до края на март, ще мога да го взема, но имам много задължения, за които ще ми отидат парите.

Ако ще ъпгрейдваш до i3 събери сега 40лв (помоли приятел за 40лв заем, едва ли ще ти откаже) и вземи G3258 заради по-горните съображения.

Иначе спести пари за i5 (310-330лв с някоя промоция) и вземи хубавото дъно + слабичкия G1840 както си намислил.

• Автор

Значи хора вие не ме разбирате, колкото и да ви казвам.За какво ми предлагате да оувърклоквам, да взимам и5, след като няма да имам нужда от тях?

Значи хора вие не ме разбирате, колкото и да ви казвам.За какво ми предлагате да оувърклоквам, да взимам и5, след като няма да имам нужда от тях?

Защото реално ще си изхарчиш парите,няма да си доволен,едно 40 % от частите в даден момент в не много далечното бъдеще ще откажат (дъното и захранването визирам)и какво стана то - нито ще играеш игри,нито ще ти върши реално работа,нито ще е възможен ъпгрейд с компютър за 280-300 лева.Отдели още поне 150,тогава ще си говорим за нещо,което поне малко си заслужава.

П.С: С нещо такова си е друга бира http://nikem-bg.net/cart/52713p1r49641p1r46473p1r2088p1r53055p1rf.html, но пак е слабо за игри с вграденото видео.В бъдеще добавяш една 750Ti-ка или подобна карта (поразгледай в оlx-а има много копали карти с по 1 година гаранция от рода на r9 280x за по 300 лева.И да откаже ще ти я сменят,нали е в гаранция.)

Редактирано от Десислав Петров (преглед на промените)

• Автор

Пак не четете.Значи, ако реша да взимам по-качествено захранване, ще трябват и повече пари, които нямам в момента.Затова ще карам с китайчето за около месец.Как реши, че дъното ще откаже?Що Пактъна не ми е отказал, въпреки, че е още по-смотан?Пък и има гаранция...ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ.Пишете игрИ.Аз игри няма да играя, аз ще играя игра, която знам(вече от няколко хора), че ще върви на вграденото видео(макар и с дроп в кадрите в TeamFight-овете).А да копувам карти, с който е копано, къв е смисъла?Да дам 300 лева за нещо, дето не е спирало да работи и е на прага на силите си.Втора ръка не копувам.Ако трябва ще дам 3пъти повече пари, но за нещо, дето е ново.Ако ще и друг свят да е, казах, че ако реша да събирам пари за нещо по-силно, то все ще изникне нещо важно и за пореден път ще си седя с вкисналия Атом.

Пак не четете.Значи, ако реша да взимам по-качествено захранване, ще трябват и повече пари, които нямам в момента.Затова ще карам с китайчето за около месец.Как реши, че дъното ще откаже?Що Пактъна не ми е отказал, въпреки, че е още по-смотан?Пък и има гаранция...ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ.Пишете игрИ.Аз игри няма да играя, аз ще играя игра, която знам(вече от няколко хора), че ще върви на вграденото видео(макар и с дроп в кадрите в TeamFight-овете).А да копувам карти, с който е копано, къв е смисъла?Да дам 300 лева за нещо, дето не е спирало да работи и е на прага на силите си.Втора ръка не копувам.Ако трябва ще дам 3пъти повече пари, но за нещо, дето е ново.Ако ще и друг свят да е, казах, че ако реша да събирам пари за нещо по-силно, то все ще изникне нещо важно и за пореден път ще си седя с вкисналия Атом.

1.С китайче може да излезне токов удър и дотам си с всички компоненти.И какво става - хем си си дал парите хем нямаш компютър.

2.И какво като видеото е на прага на силите си?Има ли гаранция поне 1 2 години?Има.Прецака ли се им я натикваш на тия откъдето е купена и те като попове ти дават чистак нова без пари.

Нико ти е дал предложение  което ще ти стигне. Взимай го и мирясвай  вече. С колкото кадри върви това ще е на тоя етап пък ако събереш пари някога вече  надграждай с каквото и както искаш.

Според мен това е минимума!

Intel® Celeron™ G1820, 2700MHz, Haswell, 2MB, socket 1150, Box

ASROCK B85M-HDS /BULK

4GB DDR3 1600 GEIL EVO LEGGERA

SHENHA ATX TOWER SH-999

Super Flower Golden Green HX Series SF-450P14XE, PSU 450W, 80 PLUS® Gold

Общо 335лв. ,като процесора и захранването са от емаг ,а другото от никем!

Имаш вратичка за ъпгрейд,като захранването в момента на тази цена няма никаква алтернатива.

• Автор

Значи, за финал искам да кажа какво точно исках.Исках една евтинка конфигурация, на която да мога да подкарам лигата на минимални настройки с минимална резолюзия с едни горе-долу 40-60 фрейма.В най-скоро време да и бъде сменено захранването и добавено едно икономично видео(GTX750).Колкото да може да се играе лигата на High с 50-60 фпс.Вие започнахте да ми казвате, че това ще са пари напразно и т.н.Защо?На мен не ми трябва дъно за 500лв, на което да прикача сумати щуротии, че да имам геймърска машина.Просто една машинка за лигата...Единствената забележка беше, компонентите да са от един магазин, в който да ги сглобят.Мога и аз, но не искам да рискувам.Казахте да събера още пари.Това няма как да стане.Почти сигурно е, че ако се забава с една, две седмици, парите ще хвръкнат.Пак ще седя с Атома, което не искам да се случва.Благодаря все пак, на хората целящи да ми помогнат!Нека модератор да счита темата за приключена(за 3-ти път го казвам) и да я локне.

Редактирано от ИзмислеН (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ами вече поръчах ето това - http://nikem-bg.net/cart/49632p1r51962p1r1003235p1r52219p1rf.htmlКато цяло може би това е което търсех, но се притеснявам от едно.Когато попълвах разните полета написах като куриер Еконт.Момичето, което се обади каза(без аз да я питам), че ще дойде със Спийди.Надявам се утре да дойде при мен и когато се оправя с хард, двд, уйн, ще постна снимки.

Редактирано от ИзмислеН (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.