Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закупуване на нов хард диск

Featured Replies

Здравейте.В момента съм с този хард диск: WesдискDigital WD15EADS Caviar Green 1.5TB SATA 32MB Cache 3.5IN Hard Drive OEM.От сервиза ми казаха че ми е заминал харда и трябва да си вземам нов..въпросът ми е какви характеристики трябва да гледам за новия диск..и колко МB е добре да е..разполагам със 120 лв.А компютъра го ползвам само за сърфиране.

Здравейте.

За съжаление точно сега е много неподходящо време за купуване на стоки, струващи долари. :) Прав беше онзи, който беше писал(в друг сайт), че курса долар-евро ще стане 1:1.

Колко информация държахте на харддиска и къде е тя сега?

В момента за 120 лева трудно ще намерите и 1 терабайтов диск. Щом ползвате компютъра основно за сърфиране - предлагам да потърсите предложения за SSD. А по-нататък ако ви трябва - ще си вземете отделно харддиск.

• Автор

Здравейте.

За съжаление точно сега е много неподходящо време за купуване на стоки, струващи долари. :) Прав беше онзи, който беше писал(в друг сайт), че курса долар-евро ще стане 1:1.

Колко информация държахте на харддиска и къде е тя сега?

В момента за 120 лева трудно ще намерите и 1 терабайтов диск. Щом ползвате компютъра основно за сърфиране - предлагам да потърсите предложения за SSD. А по-нататък ако ви трябва - ще си вземете отделно харддиск.

Ами аз вече купих нов..1 ТБ за 120 лв.. Но като го сложиха и сега се чува съвсем леко стържене..

Искам и аз да попитам, обаче за външен хард диск 2TB за да си направя бекъп на всичко което ми е ценно.

Отдавна спрях да се интересувам от тези неща и не съм в час кое колко е качествено.

Препоръчайте ми нещо на което може да се има доверие. Дискът да е преносим.

Искам и аз да попитам, обаче за външен хард диск 2TB за да си направя бекъп на всичко което ми е ценно.

Отдавна спрях да се интересувам от тези неща и не съм в час кое колко е качествено.

Препоръчайте ми нещо на което може да се има доверие. Дискът да е преносим.

това:http://nikem-bg.net/computer-components/EXT-2T-SG-EXPANS-USB3-3.5-BLCK/description.html

само не спомена за цена

ето и още един вариант:https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=577539

Редактирано от matadorBG (преглед на промените)

Цената е без значение.

Май ще трябва да дам линк от къде ще пазарувам, за да не изникват допълнителни въпроси

http://www.mediamarkt.nl/mcs/productlist/Harde-schijven-%26-SSD%27s,10259,482770.html?langId=-11

Цената е без значение.

Май ще трябва да дам линк от къде ще пазарувам, за да не изникват допълнителни въпроси

http://www.mediamarkt.nl/mcs/productlist/Harde-schijven-%26-SSD's,10259,482770.html?langId=-11

SEAGATE-2TB-USB-3.0-Backup-Plus-Slim-grijs

Сийгет ли е за предпочитане пред WD?

Отговор еднозначен няма. Гледаш серия, партида, Failure rate и т.н. В показания от теб сайт избора е доста ограничен и това, което съм ти предложил става.

Отговор еднозначен няма. Гледаш серия, партида, Failure rate и т.н. В показания от теб сайт избора е доста ограничен и това, което съм ти предложил става.

ОК, мерси

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.