Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси относно таблет:Turbo-X Tablet Breeze IV 7

Featured Replies

http://plesio.bg/tableti-c-69981200/turbo-x-tablet-breeze-iv-7-black-v2-p-311084.html Давам линк заради спецификациите . Все още не съм го купил защото информацията основно софтуера е оскъдна .

Има ли гугъл плеи колкото и тъпо да звучи .От него най-лесно се инсталират приложения . Ако не то останалото е ясно . Може ли да се инсталират приложения от външни източници . И тоя таблет  може ли да седи и в друга позиция освен тази в която е на снимките ?

Мерси на всички . Ако имате по добри приложения за тая цена са добре дошли . :)

572

Редактирано от Александър Йорданов (преглед на промените)

Не бих се доверил на тази марка Turbo-X. Като оставим това, батерията на таблета е с доста малък капацитет.

Tърсете такъв поне около 4000 mAh.

Щом е ниско бюджетен ,погледнете таблетите на Lenovo (може и в olx), за бюджета за който сте избрали.

По първият въпрос, могат да Ви отговорят притежателите на таблета и от Plesio.

По вторият могат да се инсталират на всеки таблет, стига да е разрешено инсталирането им от настройките на таблета.

Да разбира се, че може.

• Автор

Батерията не я гледайте хич не е важна . Приложенията бяха въпроса ми и щом е да значи до тук всичко е ОК . Аз също не се доверявам но все пак е 130 лева е все пак . По пътя на логиката поне ще може да се рови по форуми и сайтове . Леново не искам поради простата причина ,че съм ги пробвал вече и не останах доволен  . :)  Само за тоя гугъл плей е въпроса . А тия откачени мобилни мрежи фацебоок като приложение скаип дали ще тръгнат ? И другото ще може ли да се преинсталира ?

75

За още 100 кинта, може да се намери samsung galaxy tab 2 втора употреба. Цък.

• Автор
Или аз съм за цайси или пише наистина 220 лева .

Да се върнем на обсъждания таблет някой може ли да отговори на въпросите колкото и да са тъпи :)

И най важния въпрос: Тоя таблет  може ли да седи и в друга позиция освен тази в която е на снимките ?

898

Да се върнем на обсъждания таблет някой може ли да отговори на въпросите колкото и да са тъпи :)

И най важния въпрос: Тоя таблет  може ли да седи и в друга позиция освен тази в която е на снимките ?

898

Да разбира се ,когато си вкл. авторотацията може да го ползваш и вертикално.

898

Събери още 100 кинта и купи този който ти показах, а не този боклук който си си набелязал. Този samsung си е доказан таблет, a тоя, е неизвестен китаец!

Преди няколко дена обикалях да търся таблет до около 150лв за приятел. 

Има доста модели 7-8 инча обиколи техно бакалиите и разгледай.

• Автор

Не искам да давам 220 лева за нещо без гаранция ако ще и да е голямо чудо . Щом се върти всичко е ОК . Ще вида кога ще го поръчам . А и другия проблем обичам да удрям хората около мен като ме издразнят засега само един телефон Alcatel издържа на мъчението самсунзи около 10 съм потрошил поне не бяха мой :) Мерси на всички за отговорите .

Гугъл плея съм го инсталирал допълнително но тук дали ще стане е друг въпрос . :)

1323

• Автор
105

За таблета мога да кажа едно УНИКАЛЕН ЗА ЦЕНАТА СИ . Но за обслужването в плесио мога да кажа, че не струва . :)

Доста добър е от останалите на тази цена . 

218

По добър е от тези които може човек да вземе втора ръка пък има и гаранция . Всеки има право на мнение :)

Само заради гаранцията ли е по-добър ?

Втора упортеба, почти като нов, размазва сегашният ти избор от всякъде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.